دادستان کل کشور

دادستان کل کشور با بیان اینکه عربستان سعودی هزینه‌های اغتشاش و آمریکا نیز اجرای حوادث اخیر در ایران را بر عهده داشته است گفت: حوادث اخیر در کشور طراحی سرویس‌های غربی است.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدجعفر منتظری ظهر امروز در همایش مطالبات رهبری که با موضوع راهکارهای تبلیغی، فرهنگی در رابطه با ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد اظهار داشت: حوادث اخیر در کشور طراحی سرویس‌های غربی است.

وی گفت: عربستان سعودی هزینه‌های اغتشاش و آمریکا نیز اجرای حوادث اخیر در ایران را بر عهده داشته و برای اجرای آن نیز کمپینی با موضوع گرانی و بازنشستگی در کشور راه‌انداخته بودند که محلی برای خودنمایی و حضور سلطنت‌طلبان و منافقین بوده است، دشمنان برای به آشوب کشیدن ایران از طرح لیبیایی بهره بردند تا افرادی که در این مطالبه‌های اقتصادی  و اجتماعی هستند را برای به آشوب کشیدن جامعه به دور خود جمع کنند و بلایی که سر کشور لیبی آوردند را در ایران هم اجرا کنند.

دادستان کل کشور ادامه داد: دشمن در فاز دوم قصد داشت مسئله خشونت و درگیری را در کشور برای ناامن جلوه دادن فضای عمومی کشور به مرحله اجرا درآورد و برای این منظور نیز درصدد تجمیع نیروهای تکفیری از طریق اتاق هرات و اربیل بود تا به‌وسیله آن نیروها و سلاح‌های خود را به‌تدریج وارد کشور سازد و در نهایت در بهمن‌ماه سال جاری نیز تکلیف نظام را یکسره کند.

وی تأکید کرد: احتمال می‌رفت که دشمن این نقشه را در سال ۹۷ عملیاتی کند، اما با توجه به برخی شرایط زودتر آن را آغاز کرد، ناامیدی و ایجاد حس بی‌اعتمادی نسبت به سپاه و قوه قضاییه برای سقوط کامل نظام توسط دشمنان دنبال می‌شد و برای همین منظور نیز آمریکا و به دنبال آن‌هم اسرائیل و انگلیس در برابر آن موضع‌گیری کردند.

منتظری تلاش‌های ۴۰ ساله دشمنان در ساقط کردن جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: باید در برابر دشمنی و توطئه‌های دشمنان آگاه و هوشیار بود، مسئولیت حوزه‌های علمیه در تبیین و آگاهی بخشی جامعه در برابر حوادث اخیر بسیار ارزنده است، حوزه می‌تواند در شرایط کنونی نقش بی‌بدیلی در ایجاد تمدن نوین اسلامی داشته باشد و نباید از این وظیفه مهم و اساسی خود غفلت داشته باشد.

دادستان کل کشور با تأکید بر اهمیت حوزه‌های علمیه در تربیت شخصیت‌های انقلابی عنوان کرد: مسئولیت حوزه‌های علمیه در حفظ و نگهداری از ارزش‌های اسلامی بسیار بیشتر از قبل شده و حوزویان باید در مسیر سبک زندگی اسلامی گام‌های بزرگ‌تری بردارند، وظیفه دولت در شرایط فعلی نیز تلاش‌های مجدانه برای برطرف کردن نیازها و مطالبه‌های مردمی است.

وی تأکید کرد: هجمه‌های دشمنان و ایادی کفر علیه دین بسیار سنگین است و حوزه‌های علمیه هم باید متناسب با نیازها و هجمه‌های سنگین دشمنان برای مقابله و دفاع از دین برنامه‌ریزی کند، اگر با روحیه جهادی و با تدبیر هوشمندانه در برابر هجمه‌های دشمنان در عرصه‌های مختلف وارد نشویم، شرایط آینده کشور به‌مراتب سخت‌تر و دشوارتر از وضعیت کنونی می‌شود.

منتظری معضل آسیب‌های اجتماعی را مورد توجه قرارداد و تصریح کرد: از جمله مباحثی که حوزه‌ها باید در آن‌ها ورود جدی کند، مبحث آسیب‌های اجتماعی بوده که اگر تدبیر نشود وضعیت این پدیده هم در آینده وخیم‌تر از وضعیت فعلی خواهد شد، نسل جوان کشور در تیررس هجمه‌های دشمنان قرار داشته که باید برای نجات این نسل از تفکرات و ایده‌های نو استفاده کرد، بخش مهمی از آسیب‌های اجتماعی بر عهده حوزویان بوده که باید برای رفع و کاهش آن برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام گیرد تا با تعامل با سایر دستگاه‌های مسئول از میزان این آسیب‌ها کاسته شود.

وی ادامه داد: اعتیاد، حاشیه‌نشینی و طلاق سه آسیب مهم کشور بوده که ریشه در فقر، بیکاری و گرانی دارد، رسالت مهم حوزویان گسترش اخلاق اسلامی در جامعه بوده که اگر در این عرصه به‌درستی وارد نشود دیگران این عرصه را از آن خود خواهند کرد، فضای مجازی چاقوی دو لبه بوده که باید در برابر معایب آن هشیار بود، شبکه ملی اطلاعات باید به‌زودی در کشور راه‌اندازی شود.

منتظری عنوان کرد: هیچ فردی با بستن شبکه‌های اجتماعی موافق نیست چرا که امروز این پدیده با زندگی اجتماعی جامعه پیوند خورده و اگر فردی در شعارهای خود از این حربه به سود خود بهره می‌برد این کار را به‌دروغ و روی خیانت انجام می‌دهد، اما نباید تمام اطلاعات خود را از این طریق در اختیار دشمن قرار داد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • IR ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
    14 2
    خیر. ما با اصل شبکه های احتماعی مخالف هستم چون خانواده ها را از هم جدا کرده است. در بهترین حالت همه اعضایر خانواده مشغول این شبکه ها هستند و رابطه واقعی و انسانی بین آنها قطع شده است.
  • قریشی IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
    13 3
    من موافقم اتفاقا . تا وقتی شبکه های وطنی وجود دارند باید شبکه های خارجی مسدود شوند .عامل فساد اخلاقی جامعه و ناملایمات اجتماعی و سیاسی همینها هستند . اگر کسی ریگی به کفش ندارد با شبکه های داخلی هم نباید مشکلی داشته باشد
  • ali IR ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
    12 1
    من نوعی موافقم با بستن کلیه شبکه های اجتماعی . از کار و زندگی مردمو انداخته.. شده جولانگاه فساد و ترویج تضادهای غیر دینی و تبلیغ بی عفتی و بی حیایی و خشونت و آشوب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس