قائممقام حزب اعتماد ملی برای چندمین بار گفت اصلاحطلبان چک سفید امضا به روحانی ندادهاند و قصد ندارند مانند سال 92 بدون گرفتن امتیاز، از وی حمایت کنند.
رسول منتجبنیا در گفتوگو با روزنامه آرمان اظهار داشت: بنده عنوان کردم که اصلاحطلبان قصد ندارند به همان شکل که در سال 92 از آقای روحانی حمایت کردند در سال 96 نیز حمایت کنند. سخنان بنده در این زمینه کاملاً مستدل و با حساب و کتاب بود، به شکلی که بسیاری از دوستان اصلاحطلب همان سخنان بنده را تکرار میکنند تاکنون بیش از 10 تن از شخصیتهای برجسته جریان اصلاحات به صراحت عنوان کردهاند که به هیچ عنوان در انتخابات ریاست جمهوری 96 به آقای روحانی چک سفید امضا نمیدهیم و ایشان باید با اصلاحطلبان وارد مذاکره جدی شوند. به نظر من باید گروههایی از طرف دولت و جریان اصلاحات انتخاب شوند که درباره ادامه همکاری اصلاحطلبان و دولت تصمیمگیری کنند. ما خواهان مذاکره جدی با آقای روحانی هستیم و در این زمینه هیچ گونه شک و تردیدی وجود ندارد.
وی میافزاید: نکته دیگر اینکه تا انتخابات ریاست جمهوری چند ماه باقی مانده و هنوز خیلی زود است که جریان اصلاحات موضع اصلی خود را در این زمینه مشخص کند. به همین دلیل باید اجازه داد تا اصلاحطلبان با تحلیل و تبیین انتخابات آینده به یک جمعبندی مناسب دست پیدا کنند. با این وجود نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که بدون شک حمایت اصلاحطلبان از آقای روحانی در سال 96 مانند سال 92 نخواهد بود و تفاوتهای معناداری خواهد داشت. جریان اصلاحات در سال 92 برای حمایت از آقای روحانی در یک مضیقه زمانی قرار داشت. در انتخابات ریاست جمهوری اصلاحطلبان با کنارهگیری آقای عارف فقط سه یا چهار روز برای تصمیمگیری زمان داشتند و به همین دلیل چارهای جز حمایت از آقای روحانی برای ما باقی نمانده بود. این در حالی است که اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 زمان بسیاری دارند و به هیچ عنوان در مضیقه زمانی قرار ندارند. به همین دلیل اصلاحطلبان در مدت زمان باقیمانده مطالبات اصلی و مهم خود را با آقای روحانی در میان خواهند گذاشت و انتظار میرود آقای روحانی نیز با سعه صدر و منطق سیاسی با مطالبات اصلاحطلبان برخورد کند. در شرایط کنونی چند ماه از مصاحبه بنده در این زمینه میگذرد. با این وجود بنده معتقدم اگر ما عنوان کنیم گزینهای جز آقای روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری نداریم به نوعی دست خود را بستهایم و خود را در یک چهارچوب خاص محدود کردهایم.
در شرایط کنونی مصلحت و عقل سیاسی حکم میکند که اصلاحطلبان از آقای روحانی حمایت کنند. در نتیجه در انتخابات 96 نیز این اتفاق خواهد افتاد و گزینه اول اصلاحطلبان برای انتخابات آقای روحانی است. با این وجود این حمایت به معنای این نیست که دست جریان اصلاحات از گزینه ریاست جمهوری خالی شده و به همین دلیل دست به دامن آقای روحانی شده است.
منتجبنیا میگوید: اصلاحطلبان و آقای روحانی باید در زمینه انتصابات در دولت آینده مذاکره کنند. این خلاف رویه است که جریان اصلاحات به صورت کامل از آقای روحانی حمایت کنند اما ایشان پس از اینکه به پیروزی رسیدند به هر شکل که تمایل داشتند در زمینه انتصابات عمل کنند و از هر تفکر و جریانی که خود تشخیص دادند در دولت آینده استفاده کنند. انتصابات آقای روحانی در دولت اول براساس انتظار جریان اصلاحات نبوده و با آنچه ما تصور میکردیم فاصله داشته است. بدون شک اصلاحطلبان به عنوان مهمترین جریان حامی آقای روحانی باید در انتصابات دولت دوم ایشان دخالت داشته باشند ما در این زمینه با آقای روحانی مذاکره خواهیم کرد. اصلاحطلبان باید در دولت آینده سهم بیشتری داشته باشند و درصد قابل توجهی از کابینه ایشان را تشکیل بدهند. این مسئله شامل وزرا، معاونان و همچنین استانداران میشود و در همه این زمینهها باید تغییرات جدی صورت بگیرد.
وی همچنین درباره حزب اعتدال و توسعه که حزب آقای روحانی است اظهار داشت: این حزب نباید فکر کند پیروزی آقای روحانی در سال 92 مرهون برنامهریزی این گروه بوده است. بدون شک حزب اعتدال و توسعه جدا از جریان اصلاحات جایگاه قابل توجهی در بین اقشار مختلف جامعه ندارد. بنده به برخی از دوستان هشدار میدهم که نه خود دچار توهم شوند و نه آقای روحانی را دچار توهم کنند.
نعل وارونه دولت درباره وعدهها و کارنامه اقتصادی
مقامات دولتی در حالی میگویند نگذاشتند ایران ونزوئلا شود که بدترین کارنامه اقتصادی را به جای گذاشتند.
روزنامه جوان در این زمینه نوشت: «بهبود اقتصاد در 100 روز» یکی از وعدههایی بود که رئیسجمهور در تبلیغات انتخاباتی عنوان کرد، افرادی که با علم اقتصاد نظری و از آن مهمتر با اقتصاد ایران آشنا بودند، همزمان با ارائه چنین وعدهای آن را جدی نگرفتند، زیرا ساختن یک ساختمان دست کم یک تا دو سال طول میکشد، حال چگونه ممکن است طی 100 روز در اقتصاد تحول ایجاد شود؟!
قریب به 40 ماه از آغاز به کار دولت یازدهم میگذرد و در این 40 ماه همانهایی که وعده بهبود اقتصاد در 100 روز را به مردم ایران دادند، برای خروج اقتصاد از رکود سه نسخه پیچیدند. در این مدت اقتصاد همچنان با رکود شدید مواجه است. در این بین رشد 160 درصدی حجم نقدینگی آن هم در طول 38 ماهه ابتدایی دولت به واقع نگران کننده است و اصلاً مشخص نیست حجم نقدینگی که در پایان دولت دهم حدود 480 هزار میلیارد تومان بود چگونه در پایان شهریور ماه سال 95 به هزار و 122 میلیارد تومان رسیده است.
در شرایطی که دولت یازدهم مدعی بود دغدغه بیکاران را دارد و میخواهد اقتصاد را از رکود خارج کند. هزینههای جاریاش در سال 1393 با 20 درصد رشد نسبت به سال قبل به 143 هزار میلیارد تومان رسید و در سال 94 حدود 170 هزار میلیارد تومان هزینه مصرفی داشت که این بودجه برای سال 95 حدود 213 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
در حقیقت در حالی که میانگین هزینه جاری ماهانه دولتهای نهم و دهم تنها 5 هزار میلیارد تومان بود، میانگین هزینه جاری ماهانه 38 ماهه ابتدایی دولت یازدهم حدود 13 هزار میلیارد تومان بوده است و با نگاهی به بودجههای عمرانی میبینیم که در هیچ یک از سالهای دولت یازدهم بودجه عمرانی به طور کامل پرداخت نشده و حال آنکه بودجههای جاری و مصرفی دولت تمام و کمال پرداخت شده است.
بدهی دولت به بانک مرکزی در شهریورماه سال 1392 و در ابتدای کار دولت یازدهم فقط 15 هزار و 800 میلیاردتومان بود که در پایان شهریورماه 95 به 35 هزار و 400 میلیارد تومان رسیده که نسبت به شهریور سه سال پیش و در ابتدای دولت یازدهم 137 درصد افزایش نشان میدهد.
افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی، بیانگر استقراض دولت از منابع بانک مرکزی است و یکی از شاخصهای مهم بیانضباطی مالی و پولی محسوب میشود.
مطابق گزارشی که مرکز آمار از وضعیت بیکاری در کشور در تابستان 95 منتشر کرده، تعداد بیکاران به رکورد 3 میلیون و 337 هزار نفر رسیده که در تاریخ کشور، بیسابقه است.
در این بین بارها دولتمردان کاهش نرخ تورم از 40 درصد به 15 درصد را یک دستاورد بزرگ معرفی کردهاند که جا دارد دولت توضیح دهد ضعف مالی شدید خانوار، رکود اقتصادی، واردات و قاچاق کالا چقدر در کاهش تورم و افزایش نرخ بیکاری در ایران و بسته شدن در کارخانجات دست داشته است. گفتنی است از ابتدای دولت یازدهم تا پایان سال 94 (2/5 سال ابتدایی دولت یازدهم) بالغ بر 50 میلیارد دلار (176 هزار میلیارد تومان) قاچاق کالا و ارز به شکل رسمی برآورد و اعلام شده است، حال جا دارد مسئولان توضیح دهند این حجم از قاچاق چه تعداد کارخانه تولیدی را ورشکست و نیروی کار را از کار بیکار کرده است. حالا همان استادی که گفته میشود وعده بهبود اقتصاد در 100 روز را به حسن روحانی داد و روحانی نیز آن وعده را به مردم اعلام کرد، این روزها با گذشت قریب به 40 ماه از دولت یازدهم میگوید اینکه نگذاشتیم ایران ونزوئلا شود خود یک دستاورد است.
نقدینگی در کمین تورم تکرقمی صدای روزنامه دولت هم درآمد
ارگان رسمی دولت هشدار داد« نقدینگی در کمین تورم تک رقمی است»
روزنامه ایران در اینباره نوشت: تازهترین آمار بانک مرکزی نشان میدهد که میزان نقدینگی در پایان شهریور ماه امسال به رقم 1122 تریلیون تومان رسیده است که این رقم در مقایسه با شهریور سال گذشته 28/6 درصد و نسبت به اسفند ماه سال قبل 10/4 درصد رشد داشته است.
انتشار این گزارش باعث شد تا برخی از کارشناسان نسبت به این رشد اظهار نگرانی کنند البته برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که رشد نقدینگی در مقایسه با سالهای قبل تفاوت چندانی نداشته و بر همین اساس جای نگرانی نیست، اما برخی از کارشناسان میگویند که این رشد میتواند تهدیدی برای تورم تکرقمی فعلی باشد. براساس گفتههای صاحبنظران درصورتی که در نظام بانکی کشور اصلاحات بنیادی ایجاد نشود و دولت نسبت به پرداخت و تسویه بدهیهای خود به بانکها و پیمانکاران اقدام نکند، این موضوع باعث افزایش نرخ تورم در فصل بهار و تابستان سال آینده به بالای 10 درصد میشود. بر همین اساس توصیه کارشناسان اقتصادی به دولت این است که هرچه سریعتر برای پرداخت بدهیهای خود اقدام و از ایجاد تعهدات و بدهیهای جدید خودداری کند.
میثم موسایی استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با «ایران» میگوید: رشد و حجم نقدینگی باید با رشد تولید هماهنگ شود چرا که در غیر این صورت در بلندمدت تأثیر منفی بر اقتصاد ملی خواهد داشت.
به گفته این استاد دانشگاه در صورتی که نقدینگی همتراز با رشد تولید مهار نشود در آینده نه چندان دور باعث رشد نرخ تورم میشود. وی در پاسخ به این سؤال که این حجم از نقدینگی در کدام بخشها وجود دارد؟ گفت: بخشی از این نقدینگی وارد فعالیتهای زیرزمینی اقتصاد مانند قاچاق شده و بخش دیگری نیز وارد حوزه ملک و مستغلات شده است. موسایی همچنین درباره راهکارهای حل مشکل نقدینگی توضیح داد: یکی از مهمترین عوامل رشد نقدینگی، بدهی سهگانه دولت به شبکه بانکی، پیمانکاران و صندوقهای بازنشستگی است که به حدود 500هزار میلیارد تومان میرسد.
این اقتصاددان تأکید کرد: مهمترین راه حل مشکل نقدینگی بالا، پرداخت بدهیهای دولت است در غیر این صورت باید با صرفهجویی و کاهش هزینهها جلوی تشدید این مشکل را بگیرد.
پرونده قضایی را سیاسی نکنید /مثل ما که پرونده کرباسچی را سیاسی کردیم!
مشاور رئیسجمهور اذعان کرد «در جلسه انتخاباتی چند ماه پیش اصلاحطلبان، نامه سازمان بازرسی به شهرداری درباره املاک نجومی بررسی شده، اما مدعی شد هیچ تصمیمی درباره عملیات رسانهای در این زمینه اتخاذ نشد.
محمدعلی نجفی گفته است ماجرا هیچ ارتباطی به مسئله انتخابات شورای شهر و انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر ندارد و صرفا چند تن از اعضای محترم شورای شهر و چند تن از دوستان دیگر در یک جلسه برای آینده انتخابات شورای شهر در سال 96 بحث و همفکری میکردیم.
وی در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: اینکه گفته شده یک کپی از گزارش سازمان بازرسی را در اختیار بنده گذاشتهاند، مطلب مهمی نیست. ما جلساتی با حضور چند تن از اعضای اصلاحطلب فعلی شورای شهر تهران و دیگر دوستان داشتیم و در آن جلسات در مورد انتخابات شورای شهر دوره بعدی مشورت و همفکری میکردیم. چون این جلسات مرتبط با کار دولتی نیست، آنها را در ساختمانی غیردولتی برگزار میکردیم که خدای نکرده شائبهای در خصوص دخالت دولت در انتخابات به وجود نیاید.
در یکی از این جلسات آقای حکیمیپور به عنوان خبر اعلام کرد که سازمان بازرسی کل کشور گزارشی تهیه و ابلاغ کرده است که نشان میدهد حجم وسیعی از تخلفات در ارتباط با واگذاری املاک در شهرداری تهران اتفاق افتاده است. حتی از او پرسیده شد که آیا شخص شما این گزارش را دیدهاید و پاسخ داد که گزارش را نیز دیده است. این مسئله به عنوان خبر مطرح شد و از آن عبور کردیم. بعد از جلسه آقای حکیمیپور پاکتی را به من داد که نسخهای از گزارشی که در جلسه اعلام شده بود در پاکت بود. بنده تا یکی، دو روز فرصت نگاه کردن به گزارش را نداشتم و بعد هم که نگاه کردم دیدم که نامهای است که یک مسئول در سازمان بازرسی کل کشور به مدیر کل حوزه ریاست شهرداری داده و از ایشان توضیح خواسته است. من نسبت به این گزارش اقدامی نکردم.
وی با تاکید بر اینکه قوه قضائیه باید نظر نهایی را بدهد و باید منتظر ماند، میگوید: من فکر میکنم ما در خیلی از موارد دچار چنین مسئلهای شدهایم و این آفتی برای نظام سیاسی و اجرایی کشور است. متاسفانه دیده میشود مسائل اجرایی و به خصوص آن بخشی از مسائل که مرتبط با مبارزه و مقاومت بر علیه فساد در نظام اداری میشود به ابزارهای سیاسی تبدیل شده است. برخی میخواهند با فساد از جنبه سیاسی برخورد کنند.
این سخنان محمدعلی نجفی در حالی است که به دنبال دادگاهی شدن کرباسچی و محاکمه وی، وزارت کشور دولت اصلاحات «ستاد حمایت از کرباسچی»! تشکیل داد و وزارت کشور را تبدیل به مراکز خطابه و سخنرانی علیه قوه قضائیه کرد؛ دولت اصلاحات نیز 5 ساعت از علیه خود را به همین موضوع اختصاص داد و سخنگوی دولت وقت اعلام کرد دولت از کرباسچی به طور قاطع حمایت میکند.
یادآور میشود برخی اصلاحطلبان یک ماه پیش فاش کردند محمدعلی نجفی رئیس ستاد انتخاباتی روحانی شده اما چند روز بعد برخی دیگر از اصلاحطلبان مصلحتاندیشی کرده و خبر را تکذیب نمودند.
نجفی با وجود تصریح به جلسه همفکری انتخاباتی، وقتی با سوال خبرنگار اعتماد درباره همین جلسه مواجه میشود، میگوید: من فعالیت خاصی ندارم(!)
ذره بین جدید روی پرونده های راکد مفاسد اقتصادی
بر اساس درخواست یک نهاد مسئول از برخی از مدیران تعدادی از سازمان ها و
ادارات دولتی، اعلام شده است با توجه به ضرورت اطلاع و بررسی پرونده های
راکد مفاسد اقتصادی، مخاطبان مربوطه باید لیستی از اسامی، موضوع اتهام،
زمان رخداد، گزارش اقدامات و حدود فساد انجام شده طی هفت سال اخیر را تهیه و
در اسرع وقت ارائه کنند. این گزارش همچنین باید حاوی علل راکد شدن رسیدگی
به مفاسد اقتصادی و پیشنهاد مدیر مربوطه برای خروج پرونده از حالت راکدنیز
باشد.
کمک کابینه برای اعزام قاریان ایرانی به حج تمتع!
ایران
کشف 2 تن مواد منفجره «داعش» در گرمسار
معاون بررسی های استراتژیک امنیت ملی وزارت اطلاعات، از شناسایی و کشف حدود 2 تن مواد منفجره در گرمسار خبرداد. به گزارش ایرنا، شفیعی دیروز در نشست شورای اداری کهگیلویه وبویراحمد افزود: قرار بود که با آمدن سرکرده گروهک تروریستی تکفیری سرشاخه نظامی داعش در ایران، با این میزان مواد منفجره حداقل در 10 نقطه از کشور بمب گذاری کنند. وی با بیان اینکه کشف و مقابله با این اقدام ترورریستی با یک تماس تلفنی از سوی مردم بود، به زمان وقوع این عملیات اشاره نکرد.
اوباما ممانعت از فروش بوئینگ را وتو میکند
دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا اعلام کرد که اگر مجلس نمایندگان قانونی را که قصد آن ممانعت از فروش هواپیماهای مسافربری بوئینگ به ایران است به تصویب برساند، آن را وتو خواهد کرد چرا که موجب تضعیف توافق هستهای ایران و گروه 1+5 میشود. به گزارش رویترز، این قانون که هماکنون در مجلس نمایندگان امریکا تحت بررسی قرار دارد، آخرین مورد از تلاشهای جمهوریخواهان برای جلوگیری از فروش هواپیماهای شرکتهای بوئینگ و ایرباس به ایران است، در حالی که اجازه این معامله در توافق هستهای داده شده است.
روسیه بهدنبال مذاکره برای استفاده دوباره از نوژه
«ویکتور اوزیرف»، رئیس کمیته امنیت و دفاع در شورای فدرال روسیه، گفت: «روسیه میتواند مذاکرات با ایران را درباره استفاده از پایگاه هوایی همدان از سر بگیرد.» به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری المیادین، همزمان با آن یک نماینده پارلمان روسیه گفته بود که ایران و روسیه درباره وارد کردن اسلحه و تجهیزات نظامی در حدود 10 میلیارد دلار که در میان آنها تانک و بالگرد وجود دارد، بحث و گفتوگو کردند.
تکذیب یک شایعه درباره سیدحسن خمینی
نوه امام خمینی(ره) گفت: سیدحسن خمینی برای انتخابات ریاست جمهوری 96 برنامهای ندارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نعیمه اشراقی در پاسخ به سؤالی در مورد احتمال نامزدی سید حسن خمینی در انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت: نظر اجماعی ما برای انتخابات 96، حسن روحانی است.
دستگیری ۱۷ نفر ازشبکه «عرفان حلقه»
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه روحالله استان مرکزی گفت: شبکه انحرافی «عرفان حلقه» در اراک با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه روحالله شناسایی و ۱۷ نفر دستگیر شدند. به گزارش تسنیم، سرهنگ عزتالله نظمآبادی افزود: پس از شناسایی و دستگیری این افراد سودجو، 7 نفر از مسترها و 10 نفر از اعضای مؤثر این شبکه انحرافی با هماهنگی دستگاه قضا مورد ارشاد قرار گرفتند و از اعمال گذشته خود ابراز پشیمانی و ندامت کردند.
آرمان
نامه نمایندگان تهران به رئیسجمهور
جمعی از نمایندگان تهران در مجلس در نامهای خطاب به رئیسجمهور خواستار دستور فوری او برای اتخاذ تصمیمات جدی در جهت حل مشکل آلودگی هوا شدند. در نامه اعضای مجمع نمایندگان استان تهران آمده است:«همانطوری که مستحضرید، سالیان متمادی است که تهران و برخی از کلانشهرهای تهران در بسیاری از روزهای سال از آلودگی هوا در رنج و مشقت هستند و مردم شریف و نجیب این کلانشهرها ناگزیر به تنفس در هوای آلوده و تحمل انواع بیماریهای حاد و حتی رقم خوردن مرگ شهروندان در موارد بیشماری هستند.معضل آلودگی هوای تهران و اکثر کلانشهرهای دیگر عمدتا ناشی از عدم مدیریت صحیح و منطبق با استانداردهای جهانی است و جنس آن با آلودگی ناشی از ریزگردها که منشاء خارجی دارد متفاوت است و با عزم و تدبیر صحیح میتوان در کوتاهمدت به مقابله با آن پرداخت، لذا ضروری است شخص جنابعالی در این موضوع مهم ورود فرموده و به قید فوریت دستور فرمایید نهادها و مراجع ذیربط تدابیر لازم را اندیشیده و تصمیمات جدی در این خصوص اتخاذ نمایند.»
پولها کجا هستند؟
محسن رضایی با انتشار یادداشتی در اینستاگرام با عنوان«پولها کجا هستند؟» نوشت: پولها کجا هستند؟ هنگامیکه از مسئولان اقتصادی، بانکی دولت پرسیده میشود چرا در بازار پول نیست جواب روشنی به مردم نمیدهند. با توجه به اینکه نقدینگی دولت آقای روحانی طی چهار سال گذشته چند برابر شده است، چرا پول در جیب مردم نیست و خریدها کم شده است؟ خریداران تبدیل به تماشاچی در بازار شدهاند. خانمها و جوانان که بیشترین مشتریان مغازهها هستند پولی در جیبشان نیست. نقدینگی از مرز یکمیلیون میلیارد تومان گذشته پس چرا پول دست مردم نیست و تقاضای کل پایین آمده است؟ بالاخره این پولها درجایی در حال کارگذاری و فعالیت هستند. آنجا کجاست؟ خوب است دولتمردان برای مردم توضیح بدهند. شما خوانندگان بگویید این پولها در کدام بازارها میچرخد که رونق اقتصادی و اشتغال را نتوانستهاند حل کنند؟ بیکاری طی شش ماه گذشته بیشتر هم شده است.
مشروب فروش درحال اخذ نمایندگی!
نماینده مردم سروستان در تذکری در صحن مجلس به وزرای صنعت و اطلاعات هشدار دارد در دوران پسابرجام مراقب پروژه نفوذ باشند. وی گفت: اخباری در دست است که فردی به همراه خانواده خود قبل از انقلاب مالک تولیدات مشروبات الکلی در ایران بوده است و بعد از انقلاب در دادگاه محکوم شده و به خارج از کشور فرار کرده بود، در زمان خارجنشینی هم با همکاری و حمایت از سازمان منافقان علیه نظام فعالیت میکرد. وی هم اکنون با نیروهای وابسته خود در وزات صنعت مشغول گرفتن اخذ نمایندگی خودروهای جهانی در کشور است. وی افزود: به وزارت صنعت و جهاد و اطلاعات در این مورد تذکر جدی میدهیم که به این مورد رسیدگی نماید و در دام این پروژه نفوذ نیفتد.
وزیر دادگستری عزادار شد
حجتالاسلام عباس پورمحمدی از پیشگامان نهضت امام خمینی (ره) دار فانی را وداع گفت. حجت الاسلام عباس پورمحمدی پدراصغر پورمحمدی مدیر شبکه سه سیما، عموی وزیر دادگستری مصطفی پورمحمدی و پدر همسرسید محمد حسینی وزیر پیشین ارشاد بود. مراسم تشییع مرحوم حجت الاسلام عباس پورمحمدی روزچهارشنبه ٩صبح از درب منزل مرحوم به طرف مسجد امام رفسنجان صورت میگیرد تا پیکر وی در جوار شهدای گمنام آرام گیرد. همچنین مراسم ختم حجتالاسلام پورمحمدی روز پنجشنبه ساعت ١۴الى١۶ درمسجدامام رفسنجان برگزار میشود.
پيام وزير اطلاعات براي پيادهروي اربعين
وزير اطلاعات به مناسبت پياده روي اربعين حسيني پيامي صادر كرده است كه متن آن به اين شرح است: «بار ديگر، شميم روح افزاي اربعين حسيني (عليه السلام) دل و جان ميليونها مشتاق زيارت تربت پاك حضرتش را نوازش داده، كاروانهاي دلداده با زمزمه عاشقانه و اشكهاي غمگنانه، آهنگ ديار قبله دلها نموده و پروانگان عاشق، به عشق طواف شمع فروزان حرم پاكش به پرواز درآمدهاند. در اين شور و نواي شيفتگي و شيدايي كربلا و تربت پاك شهيدان، كدامين دل واله و شيداست كه سوداي سلام بر سالار شهيدان در سر نداشته باشد و كدامين جان به سوگ نشسته است كه پروانه وار به سوي آن ديار پر نكشد. در اين روزها، فوج فوج زائران حسيني، در اوج سادگي و اخلاص و معرفت، با پاي دل، زائر مراد دلها ميشوند و چه بسيار عاشقاني كه از سفر عشق، جا مانده و دل خود را با زائران، همراه نمودهاند. براي همه زائران حسيني (عليه السلام) از خداوند بزرگ آرزوي سلامتي و توفيق زيارتي با معرفت و براي خادمان با اخلاص آنها (در ايران و عراق) آرزوي قبولي خدمت به زائران حسيني را مسالت دارم. از محضر عزيزان عاشق كه توفيق زيارت يافتهاند، از صميم دل استدعا داريم كه خدمتگزاران خويش در عرصه امنيت، سربازان گمنام امام زمان (ارواحنا له الفدا) و اين خدمتگزار كوچك را با بركت دعاي خود همراه نمايند. باشد كه دعاي خير شما مايه توفيق روزافزون فرزندانتان در صيانت از ارزشهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تحت رهبريهاي حكيمانه مقام معظم رهبري (مدظله العالي)، حفظ و حراست از امنيت كشور و صيانت از آرامش ملت عزيز و سربلندتان باشد.»
* یک نماینده عرب مجلس رژیم صهیونیستی (کنیست) با اذان گفتن در جلسه رسمی این مجلس، خشم صهیونیستهای حاضر در کنیست را برانگیخت. به گزارش العالم، منابع عبری اعلام کردند «طالب ابوعرار» در واکنش به پیش نویس قانون ممنوعیت استفاده از بلندگو در مساجد فلسطین برای اذان گفتن، در جلسه رسمی مجلس رژیم صهیونیستی اذان گفت و موجب جنجال در این جلسه شد ولی ابوعرار به اذان گفتن ادامه داد. احمدالطیبی، نماینده دیگر عرب نیز در اعتراض به پیش نویس این قانون از پشت تریبون اذان گفت.