کد خبر 47604
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي از تصميم‌گيري درباره چگونگي بررسي صلاحيت وزير معرفي شده وزارت امور زيربنايي و همچنين شرح وظايف اين وزارتخانه در جلسه عصر امروز هيئت رئيسه خبر داد.

به گزارش مشرق، محمد دهقان در گفتگو با مهر با اعلام اين خبر اظهار داشت: از نظر من تا زماني که ادغام وزارتخانه راي نياورد امکان بررسي صلاحيت وزير ممکن نيست.

وي گفت: پيشنهاد بنده اين است که لايحه دولت در خصوص شرح وظايف را در وهله اول بررسي کنيم تا تکليف ادغام مشخص شود، سپس بعد از اعلام نظر شوراي نگهبان درباره مصوبه مجلس درباره ادغام، کار بررسي صلاحيت وزير معرفي شده را در دستور کار قرار دهيم.

دهقان يادآور شد: به نظر مي رسد اين تنها راه ممکن باشد و البته اين موضوع در جلسه عصر امروز هيئت رئيسه مطرح و نسبت به آن تصميم گيري خواهد شد.

وي گفت: چون دولت براي هر دو مورد يک نامه فرستاده ما مي توانيم ابتدا بررسي لايحه مربوط به شرح وظايف وزارتخانه امور زيربنايي را در مجلس مورد بررسي قرار داده و به تصويب برسانيم. پس از تعيين تکليف از سوي شوراي نگهبان کار بررسي صلاحيت وزير را در دستور قرار دهيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس