کد خبر 447857
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸

ونزوئلا، عربستان، کانادا، و ایران بزرگ‌ترین دارندگان نفت جهان هستند و ایران با دارا بودن 157.3 میلیارد بشکه نفت در جایگاه چهارمین کشور جهان با بیشترین ذخایر نفت اثبات شده قرار دارد.

به گزارش مشرق، به نقل از بیزینس اینسایدر، ایران از لحاظ ذخایر اثبات شده نفتی در میان کشورهای جهان در جایگاه چهارم قرار دارد.

بر همین اساس ایران دارای 157.3 میلیارد بشکه ذخیره اثبات شده نفت در خاک خود است.

ونزوئلا با داشتن 297.7 میلیارد بشکه نفت بیشترین ذخایر نفت در جهان را دارد.

این کشور به شدت به درآمدهای نفتی خود وابسته است به گونه ای که 96 درصد از کل صادرات ونزوئلا را نفت تشکیل می دهد و درآمدهای نفتی معادل 11 درصد از کل تولید ناخالص داخلی این کشور و 40 درصد از کل درآمد دولت ونزوئلا را تشکیل می دهند.

به همین دلیل کاهش شدید قیمت نفت طی سال گذشته اقتصاد این کشور ا به شدت تحت تأثیر قرار داد و در حال حاضر ونزوئلا در حال تلاش برای یافتن متحدان جدید خارج از اوپک برای تثبیت قیمت نفت در بازار بین الملل است.

عربستان سعودی در جایگاه دوم بیشترین ذخایر نفتی جهان قرار دارد. ذخایر نفت عربستان معادل 268.4 برآورد شده است.

این کشور عربی یکی از اصلی ترین نقش آفرینان بازار جهانی نفت و اوپک محسوب می شود.

سومین کشور با بیشترین ذخایر نفت اثبات شده کانادا است. ذخایر اثبات شده نفت این کشور کمی بیشتر از ایران و برابر با 173.2 میلیارد بشکه برآورد شده است.

کانادا بزرگ ترین تأمین کننده نفت وارداتی آمریکاست، اما به تازگی اعلام شده است که ماسه های نفتی کانادا 20 درصد بیشتر کربن دارند، این بدان معنی است که در صورت عدم افزایش مصرف سوخت رانندگان آمریکایی، 20 درصد کربن بیشتر از سوختن بنزین کانادا حاصل خواهد شد.

عراق با مجموع ذخایر 140.3 میلیارد بشکه نفت در جایگاه پنجمین کشور با بیشترین نفت در جهان قرار دارد.

بودجه عراق به شدت به درآمدهای نفتی وابسته است به گونه ای که کاهش شدید قیمت نفت طی سال گذشته درآمدهای دولت این کشور را 30 درصد کاهش داده است.در سال 2015 عراق سهم قابل توجهی از تولید اوپک را به خود اختصاص داد.

کشورهای کویت، امارات، روسیه ، لیبی و نیجریه به ترتیب با 104، 97.8، 80، 48.47، و 37.14 میلیارد بشکه ذخایر نفت ذخیره شده در جایگاه های بعدی کشورهای با بیشترین ذخایر نفت قرار دارند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • اهوازی ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    اگر در عراق اکتشافات انجام بگیرد احتمالا از ایران پیش بیفتد.اما ایران هنوز در دریای مازندران یا کاسپی اکتشافات را انجام نداده است.
  • کارمند نفت جنوب ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    تو را به خدا یه فکری به حال میدانها مشترک نفت و گاز بکنید.
  • از خوزستان ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    ایکاش مشرق درباره میزان گازهایی که دهها سال است در پیرامون شهرهای نفت خیز و گاز خیز کشور در دیا و خشکی و جزیره های ایران میسوزد گزارش مفصلی تهیه میکرد.سوختن این گازها علاه بر نابودی بیت المال و ثروت ملی و عدم اشتغال در کشور باعث اثرات زیست محیطی فراوانی بر شهروندان و محیط زیست گیاهی و جانوری و آب و خاک و هوای این مناطق میشود که آسیب دو چندان را در پی دارد.
  • ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    چه فایده وقتی رفاه نسبی وجود ندارد. کانادا به این علت موفق است که طبقه متوسط جامعه با رفاه نسبی بدنه جامعه را تشکیل میدهد. در ثانی چه فایده دارد وقتی قطر مفت و مجانی میلیارد میلیارد دلار از چاهای مشترک با ما می برد و ما هم شدیم نظارگر صحبت امسال و پارسال نیست بلکه صحبت سالها مفت خوری است و نظا رگر بودن ما!!!
  • ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    اگر ونزوئلا این همه نفت داره که رتبه یک دنیاست پس چرا مردمش اینقدر بدبختن که بیش از 40 درصدشون زیر خط فقرن؟
  • متین کاویان ۱۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    عزیز دل شما میشه خط فقر رو تعریف کنین؟ اگه اونجا 40 درصد باشه تو ایران 90 درصده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس