کد خبر 42732
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۱

يک متخصص تغذيه با بيان اينکه نانهاي حجيم فانتزي بيش از نانهاي تنوري در چاقي افراد موثر است، گفت: مصرف نانهاي باگت قند خون افراد به ميزان دو تا سه برابر افزايش پيدا مي‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر مجيد غيور مبرهن با بيان اين که نانهاي حجيم فانتزي نسبت به ساير نانهاي سنتي موجود، زمينه‌ساز افزايش قندخون افراد مي‌شود، اظهار داشت: براساس مطالعات صورت گرفته با مصرف نانهاي باگت قند خون افراد به ميزان دو تا سه برابر افزايش پيدا مي‌کند.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه نانهاي پخت شده به روش سنتي نسبت به نانهاي حجيم کمتر در افزايش قندخون افراد موثر است، افزود: براساس بررسيهاي صورت گرفته نانهاي نازک و تنوري نظير نان سنگک کمتر از ساير نانها در افزايش قند خون و در نهايت اضافه وزن افراد موثر است که با توجه به افزايش مصرف نانهاي حجيم در اين رابطه بايد اقدامات اساسي به منظور استفاده از نانهاي سنتي به جاي اينگونه نانها انجام داد.

مبرهن، در رابطه با صنعتي شدن پخت نان و در مقابل آن افزايش نانهاي حجيم که در داخل فر و غير تنوري طبخ مي‌شود، گفت: با توجه به رشد روز افزون جمعيت شهرنشيني و در اين راستا افزايش تقاضا براي مصرف نان، حرکت به سمت پخت نانها به روش صنعتي امري ضروري است.

اين متخصص تغذيه ، ايجاد نان به روش صنعتي را عاملي براي بررسي متمرکز در پخت نان دانست و اظهار داشت: با افزايش مجتمعهاي صنعتي پخت نان امکان بررسي و نظارت بر نانهاي توليد شده افزايش پيدا مي‌کند که در صورت بهره ‌گيري از روشهاي مناسب براي پخت نان مي‌توان علاوه بر توليد نان با کيفيت از بروز مشکلات ناشي از استفاده از اينگونه نانها جلوگيري کرد.

وي خاطرنشان کرد: توجه به نانهاي سنتي موجود با توجه به ارزشهاي غذايي بالاي آنها در کنار توسعه نانهاي صنعتي به منظور پاسخگويي نياز تمام افراد با سلايق متفاوت ضروري است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس