کد خبر 363198
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷

مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان هشداری بود برای وزنه‌برداری ایران که اگر اینگونه به مسیرش ادامه دهد درصد موفقیتش کمتر می‌شود.

زنگ خطر برای وزنه‌برداری ایران
به گزارش مشرق، مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در شرایطی روز گذشته به پایان رسید که تیم ایران با 4 پله سقوط در رتبه هفتم قرار گرفت تا سیر نزولی این رشته ادامه داشته باشد.

سقوط وزنه‌برداری از بازی‌های آسیایی اینچئون آغاز شد جایی که بهداد سلیمی تنها طلایی ایران بود و به جز وی تنها کیانوش رستمی صاحب گردن آویز نقره شد تا ایران حتی توان قرار گرفتن بالاتر از کشورهایی مثل عراق را نیز نداشته باشد.

پس از این مسابقات که با ناکامی نواب نصیرشلال، جابر بهروزی و مجید عسگری همراه بود تیم ایران راهی مسابقات جهانی شد اما با تصمیم‌گیری اشتباه مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری و برگزاری لیگ برتر چندین مصدوم و البته بدن ناآماده روی دست کادرفنی باقی ماند. این تصمیم مشابه تصمیمی بود که مسئولان فدراسیون درست چند روز مانده به آغاز بازی‌های آسیایی اتخاذ کردند و در آنجا براری و بهادر مولایی مسابقات را از دست دادند.

برگزاری لیگ برتر پیش از مسابقات جهانی با مصدومیت و خستگی ملی‌پوشان همراه شد و شرایط به نحوی تغییر کرد که بسیاری از پولادمردان بخصوص بهداد سلیمی و کیانوش رستمی از بوجود آمدن چنین شرایطی گلایه کردند و این تصمیم فدراسیون را نابخردانه و در جهت تضعیف ملی‌پوشان دانستند.

در کنار این موضوع چند روز پس از بازی‌های آسیایی اینچئون برخی ملی‌پوشان از بی‌توجهی مسئولان وزارت ورزش و جوانان گلایه کردند و کادرفنی خواستار حضور مسئولان وزارت ورزش در سالن تمرینات برای روحیه دادن به وزنه‌برداران شد اما این اتفاق رخ نداد.

سهمیه نیمه‌کاره برای ایران

ایران در کسب سهمیه المپیک برخلاف سال 2010 که به عنوان پنجمی رسید امسال ششم شد. پیش از المپیک لندن تیم ایران در سال 2010 به مقام پنجمی سهمیه المپیک رسید و پس از آن نیز در سال 2011 به مقام سومی جهان دست پیدا کرد تا هر 6 سهمیه المپیک به‌دست آید. ایران امسال با وجود اینکه برخی از نفراتی که سال قبل در مسابقات جهانی غایب بودند مانند کیانوش رستمی و بهداد سلیمی را در اختیار داشت به مقام ششمی رسید. در مسابقات جهانی سال 2013 ایران بدون کسب مدال طلا سوم شد اما امسال با وجود کسب 2 طلای رستمی در رده‌بندی امتیازی هفتم شد تا زنگ خطر برای وزنه‌برداری به صدا درآید و نشان دهد که حتی حضور سلیمی و رستمی هم نمی‌تواند تضمین‌کننده موفقیت باشد.

شاید برنامه‌ریزی فدراسیون اشتباه بوده یا کادرفنی که در این مدت این تعداد مصدوم روی دست تیم ملی مانده یا بی‌توجهی مسئولان وزارت ورزش عامل مشکلات بوده،  اما هر چه است اکنون وزنه‌برداری ایران با وجود اینکه در سالیان اخیر روی ریل موفقیت قرار داشت، در سراشیبی افتاده و تنها هدف و آرزویش گرفتن سهمیه المپیک است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بيژن ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
    0 0
    همگان ديدنددر فدراسيون وزنه برداري بايستي تغييرات اساسي انجام شود. با اينهمه قهرمانان موجودفقط 2 نفر موفق ميشوند وقهرمان جوان جهاني ما با كوچينگ وبرنامه ربزيهاي پر اشتباه ذوم ميشود. فكر اساسي بايد كرد وخون تازه اي در وزنه برداري ايران وكادر رهبري آن دميد.انشاالله.
  • علی ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
    0 0
    حاج حسین رضا زاده درسته قهرمان المپیک هستش ولی فکر نکنم کارنامه موفقی تا حالا در عرص مدیریت فدراسیون داشته باشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس