تیم ملی نیوزیلند

تیم ملی نیوزیلند در فیفا دی های ۲ سال اخیر میلادی با تیمهای مختلفی از چند قاره بازی کرده و برخلاف رنکینگ پایینش نتایج غیرقابل انتظاری مقابل آنها کسب کرده است.

سرویس ورزش مشرق - بعد از قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ و مشخص شدن همگروه های ایران، اکثر علاقه مندان و کارشناسان اولین حریف ایران یعنی تیم ملی نیوزیلند را تیمی ضعیف و از پیش باخته می دانند اما مرور نتایج اخیر این تیم نشان می دهد این تیم قاره اقیانوسیه که سومین حضور خودش در جام جهانی را تجربه می کند، به هیچ عنوان از پیش باخته نیست و مقابل تیم های سطح بالاتر به سختی تسلیم شده و در برخی موارد به تساوی و برد هم دست پیدا کرده است.

باخت های نزدیک به تیم های مطرح و متوقف کردن نرژ و شکست دادن ساحل عاج!

نیوزیلند که در آخرین رنکینگ فیفا در جایگاه ۸۶ قرار گرفته، در ۶ بازی اخیر خود در فیفا دی با تیمهایی مطرح تر از خودش بازی کرده و شکست های نزدیکی را تجربه کرده و حتی موفق به متوقف کردن نروژ شده است!

نیوزیلند در فیفا دی اخیر در نوامبر ۲۰۲۵ (آبان ماه) با دو تیم از آمریکای جنوبی بازی کرد و به ترتیب ۲-۰ برابر اکوادور و ۲-۱ برابر کلمبیا شکست خورد. اکوادور و کلمبیا تیمهای دوم و سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آمریکای جنوبی بودند که بالاتر از برزیل صعود کردند.

نماینده قاره اقیانوسیه یک ماه قبل تر از ان هم در اکتبر (مهر ماه) با دو تیم مطرح اروپایی یعنی لهستان و نروژ بازی کرد و به ترتیب ۱-۰ به لهستان باخت و با نروژ ۱-۱ مساوی کرد. نروژ یکی از قدرتمندترین تیم های حال حاضر اروپاست که با ۸ برد پیاپی بالاتر از ایتالیا مقتدرانه به جام جهانی صعود کرد و لهستان هم در پلی آف به دنبال صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ است.

حریفان تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند +گروه بندی کامل

هشدار به قلعه‌نویی و تیم ملی؛ این نتایج می‌گوید نیوزیلند یک تیم از پیش باخته نیست! +عکس
نتایج نیوزیلند دردیدارهای تدارکاتی در  فیفا دی های سال ۲۰۲۵

نیوزیلند در فیفا دی سپتامبر (شهریورماه) هم ۲ بازی دوستانه با استرالیا یکی از زقبای سنتی خودش انجام داد و دو باخت ۱-۰ و ۳-۱ را ثبت کرد.

البته نیوزیلند در فیفا دی ژوئن (خرداد ماه) در دو بازی خود یک باخت ۲-۱ برابر اوکراین ثبت کرد و موفق شد ساحل عاج را ۱-۰ شکست دهد.


مساوی با آمریکا و باخت نزدیک به مصر در سال گذشته!

این تیم در سال گذشته میلادی هم ۵ بازی تدارکاتی انجام داده که ۴ حریف انها در جام جهانی حاضر هستند؛ مساوی ۱-۱ با آمریکا و بدون گل با تونس و باخت ۳-۰ به مکزیک و ۱-۰ به مصر یکی از همگروه هایش در جام جهانی نتایج نیوزیلند در این مسابقات است. این تیم مالزی را هم در دیداری دوستانه ۴-۰ شکست داده بود.

هشدار به قلعه‌نویی و تیم ملی؛ این نتایج می‌گوید نیوزیلند یک تیم از پیش باخته نیست! +عکس
 نتایج نیوزیلند در دیدارهای تدارکاتی در  فیفا دی های سال ۲۰۲۴

نیوزیلند با این نتایج که مقابل تیمهایی از قاره های مختلف به دست آورده نمایانگر یک تیم از پیش باخته نیست و قلعه نویی و شاگردانش باید بدانند مسابقاتی که در جام جهانی برگزار می شود به هیچ عنوان ساده نیستند و کمترین ساده انگاری خصوصاً در بازی اول می تواند عواقب خطرناکی در پی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 1
    ایران به راحتی از این گروه صعود میکنه..... با کسب 12 امتیاز.....
    • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
      0 0
      یک دکتر روان پریش خوب برات سراغ دارم.
  • DE ۰۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    1 0
    تیم ایران مثل همیشه در جام جهانی هیچ دست آوردی نخواهد داشت و این بار هم با یک باخت سنگین و شاید دو باخت مقابل بلژیک و مصر و یک تساوی(شاید) مقابل نیوزیلند به کشور باز می‌گردد، این خط و این هم نشان.
  • IR ۰۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    باید لولش کنیم ولا غیر
  • DE ۰۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 1
    تیم ملی ایران با کدام دروازه‌بان و خط دفاعی می‌خواهد جلوی تیمهای آماده و قوی با مربیان طراز اول ایستادگی کرد و امید به پیروزی هم داشته باشد، واقعا خنده دار است، دروازه‌بان بیرانوند خل وضع، مربی قلعه نویی در پیتی، دفاع شجاع خلیل زاده پیر وفرتوت بی اخلاق و کنعانی زادگان روانی و فشل وفاسد و........ما که اصلا بازیهای ایران رو نگاه نمیکنیم، تمام.
  • علی CA ۰۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    1 0
    کاملا درست است من بازی انها مقابل کلمبیا را تصادفا دیدم اگر کلمبیا خوش شانس نبود نتیجه مسابقه ۱-۱ عادلانه بود و شاید هم با کمی چاشنی شانس میتوانستند کلمبیا را شکست دهند.. کلمبیا اصلا تیم ضعیفی نیست و اگر با ایران مسابقه بده احتمال بالای ۸۰٪ ایران را خواهد برد ولی واقعا با نیوزیلند دچار دردسر شده بودند و با خوش شانسی بردند! به نظرم رده بندی فیفا اصلا بیانگر قدرت تیم‌ها نیست.
  • مهران IR ۰۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    1 0
    تیم قلعه نویی در جام جهانی زنگ تفریح خواهد بود!
  • ناشناس IR ۰۶:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    اگر ایران از‌ گروه خودش صعود کنه تازه میشه یکی از ۲۴ تیم صعود کرده از گروه خودشون در جام جهانی و اگر در دوره های قبل صعود می کرد می شد یکی از ۱۶ تیم برتر صعود کرده به دوره بعد جام‌جهانی. یعنی اگر از گروه خودش صعود کنه تازه میشه یکی از ۳۲ تیم صعود کرده به جام جهانی مثل دوره های قبل. یعنی اگر از گروهش صعود نکنه باید تیم رو به همراه مربی زیر خاک تو آمریکا دفن کرد که حتی روال صعود مقدماتی به جام‌جهانی های قبل رو نتونسته تکرار کنه.
  • IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    این تیم نیوزیلند در رتبه بندی فیفا در رده ۸۶ است و تکلیفش در مقابل ایران مشخص است و دربازی اول ایران با این تیم بایستی از رویش رد شویم .
  • علی IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    فقط میتونم بگم حیف پول بیت المال که خرج اینا میشه میرن آمریکا و تا فی خالدون جنسای آمریکایی میخرن میارن برا خودشونو خانوادشون این تنها دست آوردشون از آمریکا رفتنه ولا غیر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس