به گزارش مشرق، "راشا تودي" طي گزارشي نوشت:برخلاف باور عمومي در آمريکا، بهره کشي جنسي از کودکان، تنها در کشورهاي در حال توسعه صورت نميگيرد. تجارت کودکان بسيار درآمدساز بوده و از بين جرايم سازمان يافته در آمريکا، در سومين رتبه سودآوري است. غالبا نوجوانان و کودکان آمريکايي در مکانهاي عمومي، مراکز تفريحي و مدارس به خدمت گرفته ميشوند.
راشا تودي همچنين گفت: "تينا فرانت" (Tina Frundt)، موسس خانه کورتني (Courtney’s House) - که يک سازمان غيرانتفاعي بوده و به دختراني که قرباني قاچاق انسان و تجارت جنسي شدهاند کمک ميکند- توضيح ميدهد که بسياري در آمريکا فکر ميکنند، قوانين زيادي براي حمايت از کودکان قاچاق شده وجود دارد، درحالي که در واقع چنين قوانيني وجود ندارد.
راشا تودي افزود: مردان قدرتمند و ثروتمند آمريکا، بخصوص در واشنگتن به دنبال روابط جنسي با دختراني که غالبا از بلوکهاي کاخ سفيد قاچاق شدهاند ميباشند.
"فرانت" که خود بازمانده تجارت جنسي است، در واشنگتن تلاش ميکند، تا کساني که در خطر هستند را يافته و به آنها کمک کند.
در پاسخ به اين سوال راشاتودي که چگونه قربانيان را تشخيص ميدهي؟ "فرانت" پاسخ ميدهد: در حدود ساعتهاي 3 و 4 صبح که هيچ جايي باز نيست، در مرکز شهر مردان فراواني را مييابي که دختران را نظاره ميکنند و آن چيزي که آنها نظاره ميکنند همان قربانيان هستند.
با وجود اين همه نيروهاي پليس در واشنگتن، شهر همچنان بستر گرمي براي تجارت جنسي است، زيرا قوانين قربانيان را هدفقرار ميدهند نه تجارتکنندگان را.
وي در ادامه ميگويد: حتي اگر ما قربانيان را تعقيب کرده و قاچاقچيان و خريداران را بيابيم، هيچ خطري براي قاچاقچيان و خريداران وجود ندارد. فاحشهگري در آمريکا غيرقانوني است، پس متاسفانه ما مجبوريم قوانيني تصويب کنيم که دو امر مختلف را تحت پوشش قرار دهد.
"فرانت" همچنين استدلال ميکند که بايد تغييراتي بوجود بيايد تا به افرادي که ناگزير از روسپيگري اجباري هستند، را کمک کرده و قاچاقچيان و خريداران را هدف قرار دهد.
در حالي که آمريکا ساير کشورها را به اتهام بهرهکشي جنسي از دختران محکوم ميکند، هر روز کودکان و دختران قاچاق شده در اين کشور در کمال بي قانوني خريداري و به اجبار وارد تجارت جنسي ميشوند.