کد خبر 1828889
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
قالیباف

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از بررسی اولویت‌های کشور در ایام جنگ و پساجنگ در نشست شورای هماهنگی مجلس و ماموریت به کمیسیون‌های تخصصی خبر داد.

به گزارش مشرق، عباس گودرزی با اعلام خبر برگزاری جلسه صبح امروز (سه‌شنبه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۵) شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه که اعضای هیئت رئیسه، روسای کمیسیون‌ها، رئیس دیوان محاسبات کشور، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین معاونان و دستیاران رئیس مجلس حضور داشتند، گزارش هایی در خصوص مسائل جاری کشور دریافت شد و پیرامون آنها بحث و بررسی صورت گرفت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه همچنین امور داخلی مجلس رسیدگی شد، گفت: مقرر شد جلسات صحن و کمیسیون‌های تخصصی به صورت منظم برگزار و به امور تقنینی و نظارتی با در نظر گرفتن اولویت های کشور و فرامین رهبر معظم انقلاب پرداخته شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان از مسائل مهم کشور و دغدغه‌های مردم که قاعدتا از اولویت‌های مجلس است نام برد و افزود: در همین راستا موضوعاتی در باب معیشت مردم به ویژه در ایام پساجنگ از جمله مسائل حوزه کشاورزی، نهاده های دامی، سوخت و انرژی، بازسازی کشور، تأمین دارو، مسائل حوزه آموزش به ویژه مدارس، مسائل نیروهای مسلح و امور مرتبط با سیاست داخلی و سیاست خارجی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این موارد که در دستورکار نمایندگان است، با قوت پیگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس