کد خبر 182548
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۳

سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا گفت هيلاري کلينتون وزير امور خارجه اين کشور روز يکشنبه براي بررسي لخته خوني که به علت ضربه مغزي اوايل اين ماه در سر وي بوجود آمده است روز يکشنبه در بيمارستان بستري شد تا پزشکان آزمايش هايي را انجام دهند.

به گزارش مشرق، باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز  نوشت: فيليپه رينز در بيانيه اي اعلام کرد پزشکان کلينتون پس از بررسي آزمايش هاي انجام شده بر روي وي متوجه شدند که يک لخته خون در سر وي بوجود آمده و علت آن ضربه مغزي دو هفته قبل است. 
وي افزود کلينتون درحال حاضر در بيمارستان بستري شده است تا اقدامات پزشکي لازم در مورد وي انجام شود . 
مقامات آمريکايي پانزدهم دسامبر اعلام کردند کلينتون که پيشتر سفر خود را به خارج از کشور به علت يک ويروس در معده اش لغو کرده دچار ضربه مغزي شده است. 
مقامات آمريکايي از آن زمان تاکنون اعلام کرده اند وضع کلينتون رو به بهبودي است و اظهارات مطرح شده را درمورد وخامت وضع او رد کرده اند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    انشاء الله بدرك واصل ميشود
  • ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    ایشاالله
  • ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    چوب خدا صدا نداره!!!!!!!!!!!!!!
  • ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    ديدي ان قهقهه كبك خرامان حافظ كه ز سر بنجه شاهين قضا غافل بود؟
  • ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    اينهمه تلاش كردي براي ضربه زدن به ايران ، حالا بخور چوبشو چوب خدا صدا نداره ، وقتي بزنه دوا نداره
  • hamid ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    0 0
    انشاالله همانند اون یاروقصاب صبرا وشتیلا گوشه نشین بیمارستان بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس