کد خبر 1819510
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۳
ادعای ترامپ: تنگه هرمز تا حدی بازگشایی شده است

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه واشنگتن به صلح متعهد است، خواستار آتش بس کامل در لبنان شد.

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ روز پنجشنبه به وقت محلی در شبکه تروث سوشال خود گفت: ایالات متحده به صلح متعهد است و ما از همه در خاورمیانه می‌خواهیم که به تعهد خود برای پیشرفت عالی مذاکرات ما پایبند بمانند.

رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به توافق میان تهران - واشنگتن گفت: «بازارها از آنچه اتفاق می‌افتد هیجان‌زده‌ هستند. قیمت نفت به شدت کاهش یافته و سهام به سرعت افزایش یافته است.»

ترامپ تصریح کرد: « انتظار داریم آتش‌بس کامل در تمام جبهه‌ها، از جمله لبنان، حزب‌الله و اسرائیل برقرار شود. از توجه شما به این موضوع سپاسگزاریم! رئیس‌جمهور دونالد ج.ترامپ »

به گزارش ایرنا، متن یادداشت تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا-رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، در اولین دقایق بامداد پنج‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ توسط روسای جمهوری ایران و آمریکا امضا شد.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم مزبور را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

در این یادداشت تفاهم آمده است: «جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا و متحدان آنها در جنگ حاضر، با امضای این یادداشت تفاهم خاتمه فوری و دائمی عملیات‌های نظامی را در تمامی جبهه‌ها، از جمله در لبنان، اعلام کرده و تعهد می‌کنند از این پس هیچ جنگ یا هیچ عملیات نظامی علیه یکدیگر آغاز نکنند و از تهدید یا استفاده از زور علیه یکدیگر خودداری کنند و تمامیت ارضی و حاکمیت لبنان را تضمین کنند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • اشکان IR ۰۴:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    0 0
    فکر میکنم علت این مخالفت های علنی ترامپ نجات جون خودش باشه از دست صهیونیست هایی که با فایل اپستین و مدارک دیگه ترامپ رو تحت فشار میزاشتن تا اوامرشون رو اجراکنه.. الان اگه بلابی سرش بیاد تمام دنیا میدونن کار اسراییله...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس