لاپید: عدم توافق، بهتر از انجام توافق بد با ایران است

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت تل‌آویو ترجیح می‌دهد که آمریکا و دیگر کشورها از مذاکرات هسته‌ای با ایران کناره‌گیری کنند تا این که به ادعای او یک «توافق بد» را دنبال کنند.

به گزارش مشرق، «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت اسرائیل ترجیح می‌دهد که ایالات متحده و دیگر قدرت‌ها از مذاکرات هسته‌ای با ایران کناره‌گیری کنند تا این که به ادعای او یک "توافق بد" را دنبال کنند.

لاپید در مصاحبه با روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» مدعی شد: ما هیچ مشکلی با توافق نداریم. یک توافق خوب چیز خوبی است. بهترین گزینه دوم (بعدی)، عدم توافق و تشدید تحریم‌ها و اطمینان از اینکه ایران نمی‌تواند به جلو برود. و سومین و بدترین گزینه، یک توافق بد است.

بیشتر بخوانید

اسرائیل از متحدان ایران هم می‌ترسد چه رسد به خود ایران!

به نوشته نیویورک تایمز، اظهارات لاپید در مورد توافق با ایران در یک مکالمه ویدیویی از دفترش تنها چند ساعت پس از دیدار وی با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی بایدن منتشر شد. سالیوان در تلاش برای ایجاد آنچه که او «استراتژی مشترک» با رژیم صهیونیستی خواند، در حالی که واشنگتن مدعی تلاش برای احیای برجام است، به فلسطین اشغالی سفر کرده بود.

لاپید در مصاحبه با این روزنامه که روز چهارشنبه انجام شد، در ادامه سیاه‌نمایی مقامات رژیم صهیونیستی با هدف ترغیب غرب به اعمال فشار بر ایران و منحرف کردن مسیر مذاکرات وین، ادعا کرد: ما حق داریم از خود در برابر بزرگترین تهدیدات وجودی محافظت کنیم.

او همچنین گفت که عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی یا اندونزی فعلاً در دست کار نیست، اما مدعی شد که بحث در مورد برقراری روابط دیپلماتیک با «چند کشور» در حال انجام است.

مقامات صهیونیست بارها مدعی شده‌اند که کشورهای بیشتری به زودی به توافق‌های سازش ملحق خواهند شد، اما تاکنون هیچ توافق جدیدی اعلام نشده است.

سالیوان روز سه‌شنبه برای دیدار با مقام‌های رژیم صهیونیستی و رایزنی درباره موضوعات مورد علاقه دو طرف از قبیل ایران وارد فلسطین اشغالی شد و با «اسحاق هرتزوگ» رئیس‌ رژیم صهیونیستی و «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم دیدار دوجانبه داشت.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که دستور کار اصلی دیدار بنت و سالیوان، موضوع برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات وین درباره بازگشت آمریکا و ایران به برجام بود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این دیدار با مهم دانستن مذاکرات وین برای تل‌آویو اظهار داشت: این روزها خیلی مهم هستند، آنچه در وین اتفاق می‌افتد پیامدهای عمیقی برای ثبات خاورمیانه و امنیت اسرائیل در سال های آینده دارد. و به همین دلیل است که این یک جلسه به موقع است.

او همچنین با یائیر لاپید دیدار کرد و نفر دوم کابینه رژیم صهیونیستی در توییت خود به تمجید و قدردانی از نقش آمریکا و شخص جیک سالیوان در قبال "امنیت اسرائیل" پرداخت.

ادعاهای جدید لاپید در خصوص توافق در وین در حالی است که مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر، دست‌ و پازنی‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین را تشدید بخشیده‌اند و تلاش می‌کنند تا طرف‌های مذاکره‌کننده را ترغیب به اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی کنند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا علی‌رغم پایبندی ایران به مفاد برجام، به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و بسیاری از مقام‌های جامعه بین‌الملل و حتی مقام‌های دولت فعلی آمریکا نیز این اقدام ترامپ را عامل وضعیت کنونی برجام می‌دانند و سالیوان نیز خروج آمریکا از برجام را «فاجعه‌بار» توصیف کرده است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    1 0
    عدم توافق برای آینده ایران مفیدتر است
  • IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
    2 0
    درخواست ما از دولت و مجلس، مقاومت مقتدرانه در برابر فشار غرب، و مقابله به مثل زیر است: 1- سیاست قطعی اعلام شده از طرف امام خامنه ای در تمام ابعاد ذکر شده که ظرافت های بسیار دقیقی دارد و خط قرمز ماست، کلمه به کلمه و مو به مو به طور شجاعانه اجرا گردد. 2- آمریکا باید تمام تحریم‌ها را با هر بر چسب و به هر بهانه و در هر زمانی که وضع کرده است، برای همیشه و به طور یک جا و در عمل لغو کند. 3- آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان باید هزینه‌ ی تمام خسارت‌هایی را که در این شش سال به دلیل عمل نکردن به تعهداتشان در برجام وارد کرده اند، بپردازند. 4- کل مطالبات منابع ما که به دلیل تحریم مسدود شده یا به هر دلیل دیگر توسط غربی‌ها پرداخت نشده است، در هر کشوری که باشد باید وصول گردد. 5- هیچ تضمینی به جز اجرای عملی موارد فوق حتی اگر در سطح کنگره و سنا باشد، هر چند لازم است، اما کافی و پذیرفته نیست. 6- انجام این موارد باید دقیقاً مورد راستی‌آزمایی طولانی مدت قرار گیرد. 7- تا زمانی که راستی آزمایی کامل صورت نگرفته است، نباید هیچ محدودیتی پذیرفته گردد و صنعت هسته‌ای با سرعت تمام در هر سطح و میزان مورد نیاز ممکن توسعه یابد. دوربین‌های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در واقع آژانس جاسوسی صهیونیست‌ها از تأسیسات هسته‌ای است، جمع آوری گردد و اجازه حضور به این جاسوسان صهیونیست ها در کشور داده نشود، تا مجدداً شاهد ترور دانشمندان هسته‌ای یا خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای نباشیم. 8- شرط‌هایی فراتر از لغو تحریم ها در تقابل با سیاست‌های استکباری ظالمانه غرب از جمله خروج آن ها از منطقه و عدم حمایت آن ها از رژیم صهیونیستی گذاشته شود، همان گونه که آن‌ها بعد از شش سال عمل نکردن به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها شروط جدید هم اضافه می‌کنند. 9- مکانیسم ماشه باید از برجام حذف گردد تا آمریکا نتواند با بازگشت صوری به برجام، از این امتیاز یک طرفه به ضرر ما سوء استفاده کند. 10- مذاکرات نباید فرسایشی و بی ثمر باشد، لذا باید برای انجام موارد فوق ضرب الاجل قرار داد و مذاکرات را تا زمان انجام موارد اشاره شده در عمل، هر یک سال یک بار در روز امضای برجام، به حال تعلیق در آورد. 11- همت اصلی تمام مسئولان کشور در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، خنثی سازی و بی اثرسازی تحریم ها، و حذف دلار از چرخه ی اقتصاد کشور باشد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس