به گزارش مشرق؛ فرهاد میمنت آبادی گفت: در ۹ ماه سال جاری بیش از ۷۸ هزار متر شبکه سیم مسی به کابل خود نگهدار تبدیل شد که ۲۵ هزار متر آن شهری و ۵۳ هزار متر نیز در حوزه روستایی قرار داشت.
وی بابیان اینکه برای اجرای این طرح در قروه بیش از ۴۸ میلیارد و ۳۱۳ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: مقرر است سال آینده نیز بیش از ۲۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف در سطح شهرستان قروه اصلاح و بهسازی شود.
مدیر توزیع برق شهرستان قروه بیان کرد: انجام این حجم از پروژه در سال جاری، نشانگر اهمیت ویژه اجرای این پروژه در شهرستان است تا مشترکین از برق مطمئن و پایداری برخوردار باشند.
میمنت آبادی در ادامه به واگذاری ۱۶۲۱ فقره انشعاب برق خانگی در ۹ ماه امسال در شهرستان قروه خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۵ میلیارد و ۷۹۱ میلیون ریال برای این واگذاریها اعتبار صرف شده است.
وی گفت: در راستای ضرورت ارتقاء سطح امنیت جامعه و بهمنظور تقویت شبکه روشنایی موجود در شهرستان قروه و همچنین سعی در خدمترسانی مطلوب به مشترکین، تعداد ۳ هزار و ۴۲۴ لامپ چراغ روشنایی معابر در سطح شهر و روستاهای شهرستان قروه بااعتباری بالغبر ۳ میلیارد و ۷۹۶ میلیون ریال تعویض و بهسازی شد.
میمنت آبادی در ادامه به اصلاح، مقاومسازی و تعمیرات ۱۳۰۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی در شهرستان قروه اشاره کرد و افزود: احداث و اصلاح ۵۱ دستگاه تابلو روشنایی معابر روستایی، اصلاح و تعویض قطعات ۲۳۸۲ دستگاه چراغ خیابانی، نصب و تعویض ۳۷ اصله پایه متوسط و ضعیف، هرس ۳۰۰ اصله درخت، مهمترین اقدامات اجراشده در چارچوب این طرح بوده است.
وی بابیان اینکه برای این تعمیرات در سطح شهرستان بالغبر ۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است؛ عنوان کرد: در ۵۵۰ پست عمومی و اختصاصی ۴۰ درصد برنامههای تدوینشده، اجرایی شد.
میمنت آبادی گفت: به هزار و ۱۶۰ مشترک در شهرستان قروه که در طرح مدیریت بار تابستان ۱۴۰۰ مشارکت داشته و بهینه از انرژی برق استفاده کرده بودند، مبلغ ۲ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد که شامل مولدهای خود تأمین و جایگاههای CNG، صنایع و چاههای کشاورزی میشوند.
مدیر توزیع برق شهرستان قروه عنوان کرد: در راستای کاهش پیکبار شبکه، جلوگیری از خاموشی و همچنین مقابله با انشعابات غیرمجاز و وارد آمدن خسارت به وسایل برقی مشترکان در ۹ ماهه امسال ۵۳ دستگاه ماینراستخراج رمز ارز دیجیتال و ۱۱ دستگاه کارت گرافیک کشف و ضبط شد.
وی با اشاره به اینکه در راستای صیانت از حریم شبکه برق و رفع نقاط مشکلدار و همچنین خطرات ناشی از برقگرفتگی، پروژههای مختلف درزمینهٔ اصلاح و جابجایی، بازآرائی، تبدیل شبکه سیمی به کابل خود نگهدار اجراشده است گفت: حفاظت از حریم شبکههای توزیع برق در راستای تداوم ارائه خدمات بهینه و مناسب به مشترکین و پیشگیری از خطرات جانی و مالی به مشترکین برق ناشی از تجاوز به مسیر و حریم قانونی شبکههای توزیع نیروی برق، ازجمله اصول و اهداف موردنظر است.
میمنت آبادی افزود: همچنین ادارات و نهادهای مرتبط درزمینهٔ ساختوساز، قبل از هرگونه عملیات ساختمانی و اجرایی، ضمن رعایت موضوع و آگاهی دادن به مالکان، باید نسبت به انجام استعلام از مدیریت توزیع برق اقدام نمایند تا در آینده علاوه بر تحمیل هزینه مادی شاهد خسارات جانی ناشی از عدم رعایت حریم الکتریکی برق نباشیم.
مدیر توزیع برق شهرستان قروه به کنترل صحت کارکرد لوازم اندازهگیری مشترکین برق شهرستان قروه اشاره کرد و گفت: امسال تاکنون ۳ هزار و ۷۳۸ دستگاه لوازم اندازهگیری در حوزه مشترکین عادی و سنگین بهمنظور حصول اطمینان از صحت کارکرد، مورد بازبینی و آزمایش قرار گرفت که از این تعداد ۲۰ مورد دستکاری و ۵۹ مورد نیز تحت عنوان لوازم اندازهگیری خطادار و معیوب کشف و اصلاح شد.
وی افزود: برنامهریزی لازم جهت اجرای طرح تست ۴۰۰۰ دستگاه کنتور و اصلاح ۶۰۰ دستگاه کنتور دیماندی دیگر در دست اقدام است که امیدواریم تاپایان سال جاری این مهم عملیاتی شود.
شایانذکر است ۱۲۴ روستا در شهرستان قروه وجود دارد که تمام روستاهای بالای ۵ خانوار آن از نعمت انرژی برق برخوردارند.