کد خبر 127657
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۵

موزه آداب و اسناد پاریس نامه کوتاهی که توسط ناپلئون بناپارت با دست خط خودش به زبان انگلیسی نوشته است را به قیمت 325 هزار یورو(5 میلیارد ریال) خریداری کرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، موزه آداب و اسناد پاریس نامه کوتاهی که توسط ناپلئون بناپارت با دست خط خودش به زبان انگلیسی نوشته است را به قیمت 325 هزار یورو (5 میلیارد ریال) خریداری کرد.

بنابر این گزارش، این نامه توسط ناپلئون و هنگامی که در جزیره قدیس هلن در تبعید به‌سر می‌برد نوشته است و تاریخ آن به مارس 1816 برمی‌گردد.

این نامه که تنها در یک صفحه نوشته شده خطاب به کونت لاس کاسیاس دوست ناپلئون در تبعید نوشته شده و شامل برخی از خاطرات ناپلئون است.

این نامه ناپلئون توسط حراجی در پاریس به عنوان یکی از 3 نامه معروف جهان با قیمت پایه 60 تا 80 هزار یورو عرضه شد که نهایتا با 325 هزار به فروش رسید.

پیش از این کونت لاس کاسیاس در کتاب خاطراتش نوشته بود که ناپلئون چگونه به زبان انگلیسی برای او نامه نوشته است، زبانی که ناپلئون تنها چند هفته قبل از این نامه تصمیم به آموختن آن گرفته بود.

وی در کتابش نوشته است: امپراتور در تمام شب نخوابیده بود و نامه‌ای به انگلیسی برای من نوشت و من غلط‌های او را تصحیح کردم و پاسخ او را به انگلیسی دادم و فهمیدم که ناپلئون در انگلیسی پیشرفت کرده و می‌تواند نامه‌ای به زبانی دیگر بنویسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس