کد خبر 1697005
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
پخش برنامه فرزاد حسنی به عید نوروز سید

برنامه «ماندنی‌ها» با اجرای فرزاد حسنی که از مدت‌ها قبل وعده پخش آن از شبکه نسیم داده شده بود، سرانجام در ایام نوروز روی آنتن می‌رود.

به گزارش مشرق، مسابقه «ماندنی‌ها» با نام قبلی «مسابقه بی‌سابقه» از سوم فروردین از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

برنامه «ماندنی‌ها» مسابقه‌ای در حوزه اطلاعات عمومی است که شامل هفت مرحله است و در هر مرحله یک نفر توسط شرکت‌کننده دیگر حذف می‌شود.

برنامه «ماندنی‌ها» در فصل اول در ۳۴ قسمت با اجرای فرزاد حسنی روی آنتن می‌رود.

فرزاد حسنی که برنامه‌های مطرحی چون «نیم رخ»، «کوله پشتی»، «جزر و مد» را در تلویزیون اجرا کرده، آخرین اجرایش هم به مسابقه «اکسیر» و اجرای ویژه برنامه تحویل سال در شبکه نسیم برمی‌گردد.

هر چند این مجری این روزها بیشتر در قامت بازیگر در سریال‌ و فیلم‌ها دیده می‌شود.

حسنی اخیراً در سریال «فریبا» به کارگردانی محمود معظمی و با موضوع فضای مجازی و در سریال «هفت» به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده در شبکه نمایش خانگی به ایفای نقش پرداخت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس