هشدار سازمان جهانی بهداشت: دومین سال همه گیری کرونا می‌تواند دشوار‌تر باشد - کراپ‌شده

مقام‌های ارشد سازمان جهانی بهداشت هشدار دادندکه با توجه به نحوه انتشار ویروس کرونا، ممکن است سال دوم همه گیری این بیماری نسبت به سال اول به ویژه در نیمکره شمالی شدیدتر باشد.

به گزارش مشرق، یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت جهانی چهارشنبه شب به وقت تهران هشدار داد که با توجه به نحوه انتشار ویروس کرونا، ممکن است سال دوم همه گیری این بیماری نسبت به سال اول  به ویژه  در نیمکره شمالی شدیدتر باشد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «مایک رایان» مقام عالی رتبه سازمان جهانی بهداشت جهانی گفت: «ما در حال ورود به سال دوم این بیماری هستیم  و حتی ممکن است با توجه به نحوه انتقال این بیماری و برخی مواردی دیگر وضعیت سخت‌تر شود.»

بر اساس این گزارش، از ابتدای شیوع این بیماری شمار مرگ و میر در جهان به ۲ میلیون نفر نزدیک شده  و ۹۱.۵ میلیون نفر نیز به این بیماری مبتلا شده اند. سازمان جهانی بهداشت در آخرین به روزرسانی خود پس از دو هفته آمار ابتلای کمتر، در روزهای گذشته حدود پنج میلیون مورد ابتلای جدید به کرونا گزارش  کرد.   

این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفت: «به یقین در نیمکره شمالی، به ویژه در اروپا و آمریکای شمالی شاهد سردی هوا و رفتن افراد به مکان‌های سرپوشیده، افزایش تعاملات اجتماعی و ترکیبی از عوامل دیگر هستیم که باعث انتقال بیشتر کرونا در بسیاری از کشورها شده است.»

«ماریا وان کرکوف» مقام دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز هشدار داد: «پس از تعطیلات کریمس، در برخی از کشورها وضعیت نسبت به قبل بسیار وخیم‌تر خواهد شد.»

طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با ثبت رکورد جدید مرگ دست‌کم چهار هزار و ۶۰۰ مورد جدید، شمار قربانیان کرونا در آمریکا از مرز ۳۸۰ هزار نفر عبور کرد. این آمار نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۲۲۲ هزار و ۶۸۷ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده  به ۲۲ میلیون و ۸۳۵ هزار و ۷۱ نفر رسید.

«ینس اشپان»، وزیر بهداشت آلمان نیز  چهارشنبه در سخنانی با نمایندگان مجلس این کشور در خصوص وضعیت مبتلایان و تلفات کرونایی کشورش هشدار داد و گفت محدودیت‌های کرونایی باید تمدید شوند.   اشپان در سخنان خود در پارلمان آلمان (بوندستاگ) گفت که کشورش در حال پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین شرایط کرونایی است.

وی گفت: «تعداد مبتلایان و تلفات کرونا همچنان بالا هستند و ما باید آنان را کاهش دهیم.»

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
    0 0
    در المان روزی 1000 نفر می میرند وروانه قبرستان میشوند. حدودا 18000 تا 20000 هزار نفربیماران کرونایی ظاهر میشوند. نصفی از بیماران بستری در بیمارستان می میرند و روانه قبرستان میشوند.
  • بهمن IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
    0 0
    امنیت جانی ملتها سیاسی نیست! امّا اگر کشوری بگوید ما از امریکا و انگلیس واکسن نمی خریم و خودمان تولید میکنیم ! شرکت تولید کننده واکسن را تحریم می کند! ظاهراً امریکایی ها از اینکه پروژه استثمارکرونایی شان نقش بر آب شد خیلی عصبانی هستند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس