کد خبر 1067429
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
واشنگتن نمایه

گزارش دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد شمار واقعی آلوده‌شدگان به کرونا در آمریکا احتمالاً ۵۵برابر رقم اعلام‌شده رسمی از سوی دولت آمریکاست.

به گزارش مشرق به نقل از رادیو بین‌المللی چین، سارا کودی مدیر ارشد پزشکی و بهداشتی سانتا کلارا در ایالت کالیفرنیای آمریکا گفت: "هر مرگی تنها گوشه‎ای از یک کوه یخ ناشناخته است." به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، بر اساس گزارش کالبدشکافی، نخستین مورد فوتی ناشی از کووید۱۹ در این شهرستان روز ۶ فوریه اتفاق افتاده است که ۳ هفته پیش از زمان اعلام‌شده از سوی مرکز کنترل بیماری‌های آمریکاست.

بیشتر بخوانید:

ترامپ: سازمان جهانی بهداشت ما را گمراه کرد

آمار قربانیان کرونا در آمریکا از ۶۰ هزار نفر هم گذشت

به همین خاطر این پرسش برای همه مطرح می‌شود: شیوع کووید۱۹ چه‌زمانی در آمریکا آغاز شده است؟ با آنکه بسیاری از سیاستمداران آمریکایی چین را منشأ ویروس می‎دانند اما بر اساس گزارش یادشده، نخستین مورد فوتی ناشی از این بیماری در آمریکا هیچ سابقه سفر به مناطق شیوع کرونا نداشته و در مجتمع مسکونی به ویروس آلوده شده است. جفری اسمیت شهردار سانتا کلارا به‌نقل از اطلاعات نهاد بهداشتی محلی اعلام کرد: احتمالاً کرونا از ماه دسامبر سال گذشته در این منطقه شیوع یافته است.

فرماندار ایالت کالیفرنیا نیز اعلام کرده بود که کالبدشکافی موارد فوتی ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ انجام خواهد شد که ممکن است اطلاعات جدیدی را در رابطه با کرونا مشخص کند؛ این در حالی است که رییس مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا در ماه مارس علناً تأیید کرده بود که برخی موارد فوتی که در فصل آنفلوآنزا در ماه سپتامبر سال گذشته جان باخته‎اند احتمالاً به‌علت آلوده شدن به کرونا جان خود را از دست داده‎ند.

شواهد بیشتری مبنی بر این وجود دارد که زمان بروز کرونا در آمریکا خیلی زودتر از زمان رسمی اعلام شیوع این بیماری در آن کشور است. آیا دولت آمریکا از این موضوع مطلع نبوده؟ چند نفر از آمریکایی‌ها به کرونا مبتلا شده‎اند؟ چرا دولت آمریکا در پیشگیری و مهار کرونا کند عمل کرده است؟ آیا داده‌های آمریکا دقیق است؟ آیا آمریکا با استفاده از آنفلوآنزا به پنهانکاری در مورد شیوع کرونا پرداخته؟ چرا دولت آمریکا شتابزده به فرافکنی در انداختن تمام تقصیرها به گردن چین روی آورد؟

این پرسش ها روز به روز بیشتر مورد توجه مردم آمریکا قرار می‎گیرد و دولت آمریکا را تحت فشار قرار داده است.

شواهد بسیاری وجود دارد که دولت آمریکا عمداً زمان و وضعیت اولیه شیوع کرونا را پنهان کرد. به گزارش نیویورک تایمز، در ماه ژانویه یک پزشک آمریکایی به‌نام هلن چو درباره شیوع کرونا هشدار داده بود و گزارش معاینه ویروس را نیز در اختیار نهادهای مربوطه گذاشته بود اما او را از اعلام این موضوع منع کردند. همچنین در پایان ماه فوریه، کاخ سفید از مقامات و نهادهای بهداشتی خواست قبل از بیان هر مطلبی درباره شیوع کرونا باید اول از دفتر مایک پنس معاون رییس جمهور اجازه بگیرند؛ این در حالی است که دولت آمریکا گزارش‌های زیادی مبتنی بر هشدار نسبت به شیوع ویروس دریافت کرده بود اما به آن بی‌اعتنا بود. این عملکرد دولت آمریکا مایه تردیدهای زیادی شده است.

آنچه تردیدها را افزایش می‎دهد این است که مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا در آغاز ماه مارس توقف اعلام داده‌های مربوط به موارد مبتلا و فوتی را اعلام کرد. همچنین سه سناتور آمریکا در ماه‌های ژانویه و فوریه در حالی درباره توانایی کامل دولت در مبارزه با کرونا به مردم آمریکای متعهد شدند که بخش زیادی از سهام خود را فروختند و سود کلانی به دست آوردند.

به‌دنبال افزایش مستمر موارد ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کووید۱۹، دکتر آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماری‌های واگیردار آمریکا نزدیک بود از کار برکنار شود. فرمانده ناو هواپیمابر روزولت به‌خاطر اعلام هشدار و درخواست کمک برکنار شد که سیلی بزرگی به آزادی بیان، شفافیت اطلاع‌رسانی مورد ادعای آمریکا به‌شمار می‌رود اما پشت این رویکردها چه‌چیزی پنهان شده است؟

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، بر اساس نتایج بررسی‎ها، حدود یک‌پنجم مردم شهر نیویورک در بدن خود پادتن کرونا را دارند که نشان می‌دهد میزان ابتلا در این نیویورک به‌مراتب بیشتر از شهر وو هان چین است که توسط آمریکا به‌عنوان "منشأ ویروس" معرفی می‎شود و چنین چیزی با قوانین علم ویروس‌شناسی همخوانی ندارد. بر اساس گزارش‎های منتشرشده از سوی دانشگاه استنفورد درباره ویروس کرونا در روز ۱۷ آوریل، شمار واقعی آلوده‌شدگان به کرونا در آمریکا احتمالاً ۵۵برابر رقم اعلام‌شده رسمی از سوی دولت آمریکاست که نشان می‌دهد آمریکا در اعلام آمار کرونا مرتکب قصور بزرگی شده است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
    4 0
    مهم نیست، فقط به کالیفرنیای ما دست نزنین. # عین الاسد :)
    • IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
      1 0
      داداش زودتر یه فکری بکن، این حدود 60 هزار بی‌خانمان دارن کنار خیابون های کالیفرنیاتون خرابکاری میکنن دیگه اصلا از بوی گند نمیشه توش راه رفت و همشم باید مواظب باشی تو خیابون راه میری پات نره رو مین!!! خخخ
  • ج د ا IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
    0 0
    مرتکب قصور ( کمکاری غیر عمدی ) نه ، مرتکب تقصیر ( کمکاری عمدی ) بزرگی شده است.
    • IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
      0 0
      08:31 این بشرطیه که تولید وانتشار ویروس کار خودشون نباشه که هست، لطفأ ماله ها غلاف!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس