"تحریف امام و انقلاب"، مقوله‌ای است که در صورت غفلت می‌تواند به آسانی رخ دهد. مثلا یکی از اصلاح‌طلبان در همین ایام به تأسی از حجاریان دست به جعل تاریخ انقلاب در دوران امام راحل زد.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

امام تحریف‌شده‌ای که حجاریان در دامان اصلاحات گذاشت

تحریف امام(ره) و انقلاب در دهه فجر!

محمود میرلوحی، فعال اصلاح‌طلب و عضو شورای شهر سابق تهران، طی یادداشتی در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی نوشته است:

"اگر بنا داریم به وحدت برگردیم، وحدت استلزامات خود را دارد. شعار امام(ره) را آنالیز کنیم که وقتی از وحدت سخن گفتند، اتفاق افتاد و همه آحاد ملت و ایرانیان داخل و خارج کشور، زن مرد، جوان و پیر و همه ادیان بودند. حتی کمونیست‌ها در صفوف مبارزین انقلاب قرار گرفتند و رهبری امام(ره) را پذیرفتند و هیچکس مستثنا نبود. ارتش شاه با مردم اعلام همدلی و همراهی کرد و غیر از خود شاه و تعداد محدود و معدودی بقیه در صفوف انقلاب قرار گرفتند. باید به همان خطوط برگردیم. باید یک تصمیماتی جدی و محکم بگیریم و راهش بازگشت به پذیرش همه دیدگاه‌ها در چارچوب قانون اساسی با همه نقدهایی که ممکن است بدان وارد باشد، است."[1]

*اظهارات میرلوحی به این معنی است که اکنون الزامات وحدت در جامعه از سوی رهبری نظام و سایر مسئولان رعایت نمی‌شود و همه دیدگاه‌ها در ساحت ایران پذیرفته نیستند.

او شاهد این مدعای خود را نیز حضور کمونیست‌ها و سایر عناصر غیر اسلامی در صفوف انقلابیون 57 عنوان می‌کند.

این اظهارات اما در حالی است که میرلوحی حرف درست را به مردم نمی‌گوید!

حرف درست هم اینست که کم نبودند گروه‌ها و عناصری که با اغراض مختلف با انقلاب امام همراه شدند اما پس از آنکه دیدند انقلاب اسلامی و قانون اساسی عرصه شهوات آنها نیست و قضایا مطابق امیال آنها پیش نخواهد رفت؛ در همان عنفوان انقلاب و در دوران حیات امام راحل؛ از امام و انقلاب جدا شدند.

در واقع، مسئله هرگز وحدت آنها نبود بلکه تزویرشان بود. تزویری که البته تدبیر و شجاعت امام راحل آنرا عیان کرد و انقلاب اسلامی از وجود نامعتقدانش منزه شد.

آقای میرلوحی حیا کرده از اینکه آنهمه عتاب و اعتراض و طرد امام خمینی(ره) علیه کمونیست‌ها، منافقین، نهضت آزادی و حتی مرحوم منتظری را بیان کند.

و این در حالی است که امام پس از انقلاب، همان امام پیشاانقلاب بود...

در واقع، مسئله بر سر عزم برخی اصلاح‌طلبان ستادی برای عوض کردن جای شهید و جلّاد و البته تحریف امام و انقلاب است.

اظهارات میرلوحی، شاید برگی دیگر از اظهارات حجاریان است که زمانی گفته بود: "بقا ملزومات خویش را دارد. امام تا قبل از انقلاب حرکت‌های عاشوراگونه زیاد داشت. امام(ره) عارف پس از انقلاب کم‌کم در یک تحول فرهنگی فقیهی پیشتاز می‌شود."[2]

فی‌الجمله باید توجه داشت که جامعه امروز ایران یک جامعه متحد است و نشانه‌های این وحدت نیز به راحتی مشاهده می‌شود.

محو شدن فتنه‌ها، حرکت همچنان نظام و انقلاب بر مسیر اسلام، قانون و مردم، پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف، امنیت رو به پیشرفت ایران در عرصه‌های داخلی و فرامرزی و غربال شدن عناصر نامعتقد و سست ایمان از صفوف متحد اکثریت مردم انقلابی؛ همگی از نشانه‌های غیر قابل انکار این وحدت هستند.

***

اعتراض وزیر اقتصاد به شیطنت‌های آذربایجان

سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد اخیراً طی سخنانی در جمع خبرنگاران درباره مشکلات گمرکی و تشکیل صف کامیونی در مرز آستارا تاکید کرد: لازم است برای مردم کشورمان تصریح کنم که در بسیاری از موارد، طولانی شدن فرآیندها به تشریفات دو طرف برمی‌گردد. یعنی در برخی موارد این صف به کشور طرف تجارت کشورمان برمی‌گردد. متاسفانه در برخی از مقاصد تجاری ایران، شیطنت‌ها و تعمدی‌هایی از سمت کشورهای طرف تجارت ما انجام می‌شود که مذاکراتی با وزارت امور خارجه انجام شده تا تذکرات جدی لازم را به کشور مقصد را بدهد.

به گزارش ایلنا، خاندوزی در پاسخ به این سوال که آیا منظور شما در وضعیت آستارا و شیطنت کشور طرف، کشور آذربایجان بود، گفت: بله.[3]

*به نظر می‌رسد در بحث آذربایجان و تحرکات این کشور لازم است که شاهد اقتدار بیشتری از سوی دولت باشیم.

قضایای جنگ ارمنستان، رفتارهای سخیف رئیس‌جمهور آذربایجان، اخباری که از حاشیه‌سازی علیه ایران در محیط سیاسی آذربایجان به گوش می‌رسد و همینطور اتفاقاتی نظیر آنچه که وزیر اقتصاد به آن اشاره می‌کند؛ حاکی از آنست که دولت باید فکری به حال این قضایا بکند و نمی‌توان تحرکات بی‌پایان آذربایجان را بدون پاسخ گذاشت.

البته منظور از پاسخ مقتدرانه پاسخی نیست که بر حسن همجواری خدشه وارد کند و یا کشور را وارد تنش سازد بلکه راهبرد عقلانی آنست که آذربایجان یاد بگیرد در همسایگی با یک کشور هژمون مثل ایران؛ بایستی قواعد این همسایگی را رعایت کند.

***

بدا به حال این چند مقام مسئول!

آیت‌الله سیداحمد حسینی‌خراسانی، عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن شهر قم ضمن تجلیل از حضور پرشور مردم به خبرگزاری رسا گفته است: این اجتماع، پیام های بسیار مختلفی دارد که یکی از پیام های آن اعلام وفاداری به آرمان های امام راحل، بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی ایران، اظهار قدرت در برابر بدخواهان و همچنین پیامی است برای مسئولین نظام که تا می‌توانند برای این مردم عزیز و بصیر خدمت کنند.

او می‌افزاید:

"بدا به حال مسئولینی که توان خدمت به ملت عزیز ایران را داشته باشند؛ اما از روی تنبلی و یا از جهات دیگر بر این ملت کم گذاشته و در خدمت به آنان دریغ کنند."[4]

*نکته‌ی مورد اشاره‌ی آیت‌ا... حسینی‌خراسانی حاوی اشارات و تنبیهات دقیقی است که مسئولان کشور حتما بایستی مد نظر داشته باشند.

کما اینکه دیدیم در راهپیمایی اخیر نیز شعار مبارزه با گرانی هم از سوی متجمعین سر داده شد.

مسئولان باید بدانند که هم‌اکنون این آگاهی عمومی ایجاد شده است که برخی مشکلات اقتصادی تنها ظرف چند روز قابل حل خواهند بود اگر عزمی برای اجرا در کار باشد...

مقولاتی مثل اجرا نشدن مصوبه سران قوا درباره سقف اجاره بها، اجرا نشدن قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی که بر نرخ مسکن تأثیر خواهد گذاشت، بلبشو و گرانی در بازار خودرو، نبود نظارت دولتی بر بازار و بر زمین ماندن بسیاری از وعده‌های مسئولان؛ هرگز از چشم مردم پنهان نمانده‌اند و امروز این سؤال وجود دارد که این بی‌مبالاتی از کجاست؟

لذاست که مسئولان امر باید بدانند که راهپیمایی پرشور مردم در 22 بهمن؛ در کنار پیام خارجی و ملی خود البته حاوی یک پیام مهم اختصاصی برای مسئولان قوه اجرایی کشور نیز هست و آن اینکه مسئولین موظف هستند جلوی ناکارآمدی و گرانی بیقاعده را بگیرند و از هشدار آیت‌ا... حسینی خراسانی بهراسند.

***

1_ https://www.armanmeli.ir/fa/main/detail/350960

2_ https://www.jahannews.com/analysis/389257

3_ https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1328967

4_ rasanews.ir/0033kg

برچسب‌ها