کد خبر 979620
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
AFC

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای می‌گوید AFC اجازه شروع لیگ برتر با شرایط فعلی را نمی‌دهد.

به گزارش مشرق، لیگ‌برتر فوتبال ایران پشت درهای صدور مجوز حرفه‌ای مانده و فدراسیون فوتبال برای قرعه‌کشی ‌و آغاز لیگ برتر بر رعایت الزامات خود مبنی بر تجهیز ورزشگاه‌های میزبان مسابقات به گیت‌های ورود و خروج، شماره‌گذاری صندلی‌ها، دوربین مداربسته و بلیت فروشی اینترنتی اصرار دارد.

کمیته‌های بدوی و استیناف صدور مجوز حرفه‌ای هر ساله مسئولیت رسیدگی به این موارد را دارند اما امسال اعمال قانون با دقت و شدت عمل بالایی انجام می‌شود و قصدی برای چشم پوشی بر نواقص و مشکلات وجود ندارد.

کاظم اولیایی، عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای درباره وضعیت تیم‌های لیگ برتری، وضعیت ورزشگاه‌ها و مشکلات تیم‌ها برای شروع لیگ برتر و صدور مجوز سخن گفت. او با بیان توضیحاتی درباره سازوکار صدور مجوز حرفه‌ای گفت: دپارتمانی در سازمان لیگ وجود دارد که وظیفه‌اش اجرای قانون حرفه‌ای‌ سازی برای دریافت مجوز است. پس از اینکه بخشنامه‌های حرفه‌ای سازی از سوی این کمیته در باشگاه‌ها اجرا شد، کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای بر این موضوعات نظارت می‌کند تا صحت و سقم مدارک ارائه شده به دپارتمان را بررسی کنند.

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای بان بیان اینکه اعضای دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای از کارکنان فدراسیون و سازمان لیگ هستند، افزود: اعضای کمیته بدوی خارج از مجموعه فدراسیون فوتبال هستند. درویش، گرشاسبی و عباسی از مدیران سابق لیگ برتر به شمار می‌روند که در کمیته بدوی مشغول هستند.

*کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای وظیفه نهایی رسیدگی به وضعیت تیم‌ها را دارد

وی همچنین با بیان اینکه اسناد بررسی شده توسط کمیته بدوی برای تایید نهایی  و ارائه به کنفدراسیون فوتبال آسیا به کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای ارسال می‌شود، اظهارکرد: آقای مصطفوی و بنده به عنوان اعضای این کمیته هستیم که مسئولیت بررسی اعتراض تیم‌ها و رسیدگی عالی را داریم و پس از امضای ما اسناد به AFC ارائه می‌شود.

اولیایی با بیان اینکه اعضای کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای کارشناسان بی‌طرف و آزاد هستند که نماینده AFC محسوب می‌شوند، تاکید کرد: ما نمایندگی AFC را هم داریم و  وضعیت حرفه‌ای تیم‌ها را تایید می‌کنیم. در واقع بررسی مجددی در AFC انجام نمی‌شود.

*حرف ما برای AFC حجت است

او در واکنش به این سوال که آیا امکان مساعدت به تیم‌های لیگ‌برتری در صورت ناقص بودن مدارک وجود دارد، گفت: حرف ما برای AFC حجت است. به همین دلیل باید سلامت نظر ما برای AFC اثبات شود. ما نمایندگان آن ها هم هستیم. در واقع AFC نقش نظارتی روی عملکرد ما دارد. بهترین مساعدت ما اعمال قانون است.

*AFC اجازه شروع لیگ‌برتر را با این شرایط نمی‌دهد نه فدراسیون فوتبال

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای شروع نشدن لیگ‌برتر را به دلیل اجرا نشدن ضوابط حرفه‌گری دانست و گفت: AFC این اجازه را نمی‌دهد که لیگ برتر را بدون الزامات گفته شده شروع کنیم. با جدیت بالایی به دنبال اجرای این موارد هستیم.

اولیایی خاطرنشان کرد: وضعیت سخت افزاری ورزشگاه‌ها، تعیین تکلیف احکام مالی صادرشده علیه باشگاه‌ها از سوی فیفا، AFC و کمیته‌های داخلی و همچنین وضعیت مالیاتی تیم‌ها از موارد مهم برای صدور مجوز حرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید:

راه حل تجهیز استادیوم‌های ایران در حد اروپا؛ ایران را میزبان دائمی فینال لیگ قهرمانان کنید!

*همه تیم ها بدهکار هستند به جز دو تیم لیگ برتری

وی در پاسخ به این سوال که شایعه بدهی بیش از ۳۵ میلیارد تومانی استقلال به اشخاص حقیقی و حقوقی صحت دارد، گفت: همه باشگاه‌های ما به جز دو تیم ذوب آهن و سپاهان بدهکار هستند. به غیر از این دو تیم همه باشگاه‌ها به اداره مالیات، بازیکنان، مربیان و ... بدهی دارند. استقلال هم مانند سایر باشگاه‌ها بدهکار است.

*ورود بانوان به ورزشگاه‌ها در سطح ملی است نه باشگاه‌ها

اولیایی در پاسخ به این سوال که آیا ورود بانوان به ورزشگاه‌ها در فصل جاری از جمله الزامات صدور مجوز حرفه‌ای از سوی AFC و سایر نهادهای بین‌المللی از جمله فیفا است، تاکید کرد: این موضوع فعلا در سطح ملی است. فعلا بحث اینفاتنینو و رئیس جمهور در سطح ملی است و خوشبختانه برای حضور بانوان در بازی‌های ملی موافقت شده است. این اقدام هم برای امسال نیست.

وی ادامه داد: ورود بانوان جزو ضوابط نیست اما می تواند در فرصت مناسب اجرا دهد. عدم برگزاری مسابقات لیگ برتر به خاطر الزام حضور بانوان نیست.

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در واکنش به اینکه برخی از مربیان اعتراض دارند که چرا فدراسیون فوتبال اصرار به اجرای الزام حرفه‌ای گری طی این فصل دارد و این موضوع را مرحله به مرحله اجرا نمی کند، خاطرنشان کرد: از زمانی که صفایی فراهانی فوتبال حرفه‌ای را اعمال کرد، باشگاه‌ها تعهد دادند که ظرف پنج سال استادیوم خصوصی داشته باشند. هر سال تلاش شده تعهدات اجرای شود اما پادرمیانی مجامع باشگاه‌ها که اغلب هم سیاسی بودند، مانع از این اتفاق شود اما امسال به نفع فوتبال کشور است که الزامات اجرا نشود.

*ناظر، مجری و مالک باشگاه‌ها دولتی هستند‍!

اولیایی به مشکل اصلی فوتبال ایران اشاره کرد و گفت: دستگاه ناظر، مجری و مالک تیم‌ها یکسان است. کسی که نظارت می کند باید بر کار خودش اجرا کند و مالک هم خودش است. دولتی بودن باشگاه‌ها بزرگترین ضعفی است که ما را به این بن بست رسانده است. دولت نمی تواند در ورزش تیم داری کند. حتی دولت نمی‌تواند کارخانه‌داری کند چرا که این موضوع در تاریخ بشریت هم ثابت شده است؛ اگر غیر این بود که شوروی دنیا را گرفته بود اما تجربه، اصل قانون اساسی و دانش اجتماعی حکایت از این دارد که دولت نمی تواند این قبیل کارها را انجام دهد.  

*هر راستی را به AFC نمی‌گوییم

وی در پاسخ به این سوال که AFC در جریان تیم‌داری دولت در لیگ برتر است یا خیر، اظهار کرد: ما هم هرراستی را نمی گوییم و در نتیجه گرفتاری درست می‌کنیم. دلیل مشکل نفت تهران که اکنون از فوتبال محو شده، همین موضوع بود که به آن پرداخته نشده است.

اولیایی با اشاره به وضعیت نفت تهران افزود: چند سال، قبل وقتی کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت تیم‌ها دولتی نباشند، یک هیات مدیره غیر دولتی به AFC معرفی شد اما وقتی گفتند بدهی نفت را بدهید، زنگنه، وزیر نفت گفت که تیم متعلق به یک شرکت دیگر است و وزارت نفت نمی‌تواند بدهی یک مجموعه دیگر را بدهد. یک شرکت سوری در ثبت شرکت ها وجود داشت که مالک نفت بود. ما به سازمان‌های بالادستی همه واقعیت را نمی‌گوییم.

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در ادامه با اشاره به پافشاری فدراسیون فوتبال برای اجرای الزامات ققانونی AFC تاکید کرد: تا زمانی که مجوز حرفه‌ای‌گری صادر نشود، لیگ شروع نمی شود و قرعه‌کشی مسابقات هم انجام نخواهد شد.

*مسابقات لیگ برتر با یک تدبیر برگزار می‌شود

او ادامه داد: مشکل سخت افزازی تیم‌ها با تدبیر فدراسیون فوتبال حل می‌شود؛ به این صورت که شش، هفت استادیوم که استعداد بالایی دارند، معرفی می‌شوند و سایر باشگاه‌های بدون ورزشگاه استاندارد هم در این ورزشگاه‌ها بازی می‌کند. تهران، تبریز، خوزستان، شیراز و اصفهان استادیوم‌هایی دارند که قابل قبول هستند و امکان صدور مجوز استاندارد برای آن‌ها وجود دارد.

اولیایی با بیان اینکه استاندارها می‌توانند با آماده‌سازی ورزشگاه تیم‌های لیگ برتری موجب امنیت و رفاه مردم شوند، گفت: آماده‌سازی ورزشگاه‌ها به خاطر مردم است. این اقدام یک حرکت اجتماعی و ارزشی است.
عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای درباره شرایط تیم‌های واجد شرایط برای شرکت در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا گفت: تیم‌های ما از نظر سخت افزاری شرایط لازم را دارند اما مشکل بدهی تیم‌ها باید مشخص شود.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
    10 1
    یادم هست روزهایی یکسریها میگفتند ما اجازه نمیدهیم AFC برای فوتبال وشکر ما تصمیم بگیرد . وحالا منتظر اجازه آنها برای برگزاری لیگ به اصطلاح برتر داخلی هستیم نه یک بازی ملی.
  • IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
    26 0
    از AFC بسیار ممنون هستم. این لیگ کثیف با این شرایط استادیوم های عقب افتاده نباید شروع بشود. استادیوم باید مجهز و تمیز باشد.
  • IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
    4 0
    به جهندم پول های کثیف رو به بیت المال برگردونید
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
    5 0
    کلا زیر فشار بهتر جواب می دیم یعنی اگر ای اف سی نبود مسئولان ورزش ما 500 سال دیگه هم با همین وضعیت حال می کردن و جلو می رفتن ! حتما باید چوب بالاسر باشد تا تکان بخورید ؟ عراق ظرف چند سال اندازه 50 سال ما زیرساخت ساخته انصافا خجالت بکشید
  • IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
    6 1
    خاک بر سر امضا کنندگان برجام که روز به روز ما را خفیف تر می کنند. اقتدار و دست پر ما کجا؟ و این دستان خالی و ضعف کجا؟ حالا خدا پدر و مادر سپاه که دولت با تمام قوا با آن ضدیت می کند، بیامرزد که با شکار پهپاد آمریکایی و ... به حفظ اقتدار و غرور ملّی ما کمک کرد.
  • IR ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
    5 0
    شرط اصلی ورود بانوان به ورزشگاههاست ولی طبق معمول شما مالتونو بکشین.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس