کد خبر 97420
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۷

رييس‌جمهور گفت: انقلاب ما در نقطه‌اي متوقف نيست و سقف پروازي براي آن تعيين نشده است. گرچه به باور ما ساختن ايران و اصلاح جهان در يك راستا است و همه بايد دست به دست دهيم و ايران را بسازيم.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در مراسم افتتاح بيمارستان 200 تخت‌خوابي ولايت قزوين با اشاره به افتتاح كارخانه توليد داروهاي فاكتور هفت كه صبح امروز در كرج افتتاح شد، اظهار كرد: امروز در همه جاي دنيا نياز به درمان‌هاي پيشرفته و داروهاي پيچيده‌ جديد احساس مي‌شود و متخصصان ما در بخش بهداشت و درمان حركت بسيار خوبي را در اين زمينه آغاز كردند. داروهاي فاكتور هفت كه متعلق به بيماران هموفيلي است را توليد كردند؛ به طوري كه ضمن تامين نياز داخلي، براي صادرات نيز دارو توليد مي‌شود.

رييس‌جمهور در ادامه تصريح كرد: همان‌طور كه مي‌دانيد داروهاي نوتركيب امروز در دست كشورهاي خاصي به صورت انحصاري قرار دارد و آن‌ها نيز در ارايه‌ اين داروها محدوديت ايجاد مي‌كنند. حتي حاضر نبودند براي ساخت راديوداروها در كشورمان به نيروگاه اتمي تهران سوخت هسته‌يي بدهند، اما متخصصان ما در زمينه‌ ساخت اين داروها به موفقيت‌هاي خوبي دست پيدا كرده‌اند؛ به طوري كه طبق آن‌چه به من گفتند، در ماه‌هاي آينده شش داروي جديد ساخته و به بازار ارايه مي‌شود.

وي در ادامه به پروژه‌ 10 هزار واحد مسكن مهر كه امروز در آبيك قزوين افتتاح شد، اشاره كرد و افزود: اميدوارم تا پايان سال 90 پروژه مسكن مهر به جايي برسد كه ديگر بازار نياز عقب‌افتاده در حوزه‌ مسكن نداشته باشد و شاهد تلاطم‌هاي سنگين در آن نباشيم و جوانان كشور ما دغدغه‌ مسكن نداشته باشند.

احمدي‌نژاد اظهار كرد: طرح مسكن مهر گام اول دولت در بخش مسكن است و پاسخي به نيازهاي متراكم در اين حوزه است. در گام بعدي ما بايد به سمت تغيير معماري شهرسازي و وضع زندگي مردم برويم؛ چراكه به باور ما مسكن تنها يك خوابگاه نيست بلكه محلي براي زندگي، تربيت و رشد و تعالي خانواده است.

رييس‌جمهور در ادامه به افتتاح بيمارستان ولايت اشاره و تاكيد كرد: در دولت نهم 14 هزار تخت بيمارستان بهره‌برداري شد و 35 هزار تخت نيز در حال ساخت است و 25 هزار تخت نيز در حال بررسي براي ساخت است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: استان قزوين از مراكز اصلي تمدني ماست. ملت ما ملتي موحد و آرمان‌خواه بوده است. ما در دهه فجر قرار داريم و انقلاب ما ريشه در بعثت پيامبر، عاشورا و كربلا دارد و در جريان تاريخي پيامبران است. همه‌ خوبي‌ها و زيبايي‌هاي هستي در انقلاب ما جمع شده است. ما نمي‌خواستيم يك امپراطوري درست كنيم بلكه به دنبال تحقق آرمان‌هاي پيامبر و آل او بوده‌ايم.

احمدي‌نژاد تصريح كرد: انقلاب ما در راستاي آرمان عدالت جهاني و حاكميت صالحان و مصلح كل و باز كردن غل و زنجير از فطرت انسان‌ها بوده است.

رييس‌جمهور افزود: ايران يك پرچم است و دنيا به آن نگاه مي‌كند. راه ديگري جلوي بشريت وجود ندارد. ماركسيست‌ها به تاريخ پيوستند و مي‌بينيم كه ليبرال‌ها در جهان چه كرده‌اند. كشتار در مقياس ميليوني و غارت و تحقير ملت‌ها دستاورد ليبرال‌هاست و ملت‌ها ديگر به اين‌ها اميدي ندارند و به دنبال راه جديدي هستند؛ راهي كه آسماني و بر مبناي يگانه‌پرستي است و من فكر مي‌كنم كه ماموريت ملت ما معرفي اين راه به جهانيان است. دنياي ما پر از مشكلات و محدوديت‌هاست و وقتي به آرامش مي‌رسيم كه به حاكميت جهاني عدالت برسيم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: شياطين در همه‌ عالم از داخل و خارج خيمه زده‌اند كه موتور محرك بشر براي حركت به سوي قله‌هاي آرماني را متوقف كنند و حتي نمي‌خواهند نام امام زمان (عج) به گوش ملت‌ها برسد. شياطين بسيج شده‌اند كه نگذارند ايران ساخته و شكوفا شود و انديشه توحيدي را به گوش جهانيان برساند و ماموريت ما اين است كه آرمان‌هاي الهي پيامبر (ص) را به گوش ديگران برسانيم و آن را تا جاي ممكن انجام دهيم.

پيش از سخنان احمدي‌نژاد، وزراي بهداشت و راه و شهرسازي در سخنان كوتاهي به ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي خود در اين استان پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس