کد خبر 1695538
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
راهور

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: برای مدیریت ترافیک و جلوگیری از وقوع ترافیک سنگین در محورهای پرتردد کشور، محدودیت‌های ترافیکی از روز چهارشنبه ۱۵ اسفند آغاز می‌شود و تا روز شنبه ۱۸ اسفند ادامه دارد.

به گزارش مشرق، با اعلام پلیس راه فراجا، سرهنگ سیاوش محبی افزود: به‌منظور کاهش بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور مسافران، محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان - مشهد در ایام تعطیلات نیمه‌دوم اسفند ۱۴۰۳ اعمال خواهد شد.

وی همچنین از رانندگان خواست که با رعایت مقررات، از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در ساعات اوج ترافیک از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا اظهار داشت: تردد موتور سیکلت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ساعت ۰۶:۰۰ روز شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است.

محبی ادامه داد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس همچنان ممنوع است و محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک از ساعت ۱۴:۰۰ روز چهارشنبه ۱۵ اسفند از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به‌طور کامل بسته خواهد شد.

محبی تصریح کرد: از ساعت ۱۷:۰۰ از ابتدای پل زنگوله، تردد به‌صورت یک‌طرفه اعمال می‌شود و از ساعت ۲۴:۰۰ مسیر دوطرفه و روز جمعه ۱۷ اسفند، از ساعت ۱۴:۰۰ آزادراه تهران - شمال محدود خواهد شد و از ساعت ۱۵:۰۰ از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس انسداد به‌صورت کامل اعمال خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی محور هراز، اظهار داشت: تردد تریلرها از محور هراز ممنوع است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه ۱۵ اسفند و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ اسفند از محور هراز ممنوع است و در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه ۱۷ اسفند به‌صورت رفت و برگشت از پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

محبی با بیان محدودیت‌های ترافیکی محور فشم، اضافه کرد: از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، محدودیت ترافیکی از انتهای محور (پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان) به سمت خروجی فشم به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد.

وی تاکید کرد: پلیس راه از تمام رانندگان درخواست کرد که ضمن رعایت قوانین، از سفرهای غیرضروری در ساعات اوج ترافیک پرهیز کنند و با همراهی مأموران پلیس، از بروز مشکلات ترافیکی جلوگیری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس