کد خبر 723778
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
لندن

به دنبال برگزاری همه‌پرسی برگزیت در سال ۲۰۱۶ میلادی، شمار متقاضیان بریتانیا برای دریافت اقامت و حق شهروندی در آلمان به‌طور چشمگیر افزایش یافته است.

 به گزارش مشرق، خبرگزاری‌های محلی روز جمعه گزارش دادند انگلیسی‌ها از ژوئن سال گذشته میلادی و بعد از برگزاری همه‌پرسی برگزیت بیش از هزار مورد درخواست اقامت  در مناطق مختلف کشور آلمان ارائه داده‌اند.

گفتنی  است نزدیک به ۵۲ درصد از انگلیسی‌ها در تاریخ ۲۳ ژوئن ۲۰۱۶ میلادی (سوم تیر ۱۳۹۵)، در یک همه‌پرسی به خروج کشورشان از اتحادیۀ اروپا رأی مثبت دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، سال گذشته دست‌کم ۲۸۰ درخواست اقامت در هامبورگ، دومین شهر بزرگ آلمان، از سوی اتباع بریتانیا دریافت شد، درحالی‌که این آمار در سال ۲۰۱۲  میلادی ۵۲ مورد بود.

درمجموع ۵۲۱ درخواست شهروندی به دولت منطقه‌ای دارمشتات در نزدکی فرانکفورت و ویسبادن ارسال شد که نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی افزایش ۵ برابری داشت.

ایالت بادن-وورتمبرگ نیز در سال گذشتۀ میلادی  ۳۸۶ تقاضا دریافت کرد که نسبت به ۶۸ مورد درخواست در سال ۲۰۱۵، به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته بود.

این در حالی است که گزارش‌های منتشرشده از اقامت حدود ۱۰۰ هزار تبعۀ بریتانیا در آلمان خبر می‌دهند. در حال حاضر معلوم نیست در مجموع چند درخواست اقامت در سراسر این کشور ارائه شده است.

یکی از سخنگویان شهر هامبورگ می‌گوید: «هرچند به‌طور آماری دلایل درخواست اقامت‌ها جمع‌آوری نشده‌اند، اما یک ارتباط کاملاً روشن میان همه‌پرسی برگزیت با این افزایش درخواست‌ها وجود دارد. »

پیش از این در سال جاری میلادی، وزارت امور خارجۀ ایرلند اعلام کرد بعد از همه‌پرسی بریتانیا برای خروج از اتحادیۀ اروپا، درخواست شهروندی و ملیت از سوی انگلیسی‌ها تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.

این وضعیت کم‌وبیش در همه کشورهای دیگر اتحادیۀ اروپا همچون لهستان نیز وجود دارد.

در اکتبر سال ۲۰۱۶ اعلام شد در هشت ماهِ اول آن سال بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ انگلیسی برای دریافت حق شهروندی در ۱۸ کشور مختلف اروپایی درخواست داده‌اند و آمار متقاضیان نسبت به سال ۲۰۱۵ دو و نیم برابر بوده است.

به گزارش گاردین، این آمار در دانمارک ده برابر شده و از ۳۰ به ۳۰۰ درخواست افزایش یافت و در سوئد نیز با افزایش چهار برابری از ۳۰۰ متقاضی به حدود ۱۱۰۰ مورد رسید.

ایتالیا نیز با افزایش درخواست اقامت و شهروندی از سوی اتباع بریتانیا مواجه بوده است.

البته همۀ کشورهای اروپایی شاهد افزایشِ درخواست اقامت و شهروندی از سوی انگلیسی‌ها نبوده‌اند طوری که اقلیت انگلیسی‌تبار در کشورهای اروپای شرقی نسبتاً کم است و بعضی از این کشورها اصلاً متقاضی اقامت و شهروندی از بریتانیا نداشته‌اند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس