کد خبر 6887
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۱

يک پايگاه اينترنتي ضدانقلاب که در ماههاي گذشته براي حمايت از سران فتنه به هر کاري دست زده است، در آخرين اقدام خود، به حمايت از گروگان گيران چابهار پرداخت.

به گزارش مشرق، کيهان نوشت: سايت روزآنلاين که توسط تيم مشترکي از چند عنصر ضدانقلاب و شماري از اعضاي فراري حزب مشارکت اداره مي شود، در گزارشي به قلم کاوه قريشي با تلاش براي متهم کردن نظام به «رشد فرهنگ گروگان گيري»(؟!) و بدون اشاره به جنايات گروههايي مانند جندالشيطان در سيستان و بلوچستان نوشت: «به اعتقاد فعالان بلوچ، خشونت در جامعه بلوچستان به امري عادي تبديل شده است. رحيم بندوئي، فعال سياسي و کارشناس مسائل بلوچستان در مصاحبه با «روز» ادعا کرد: جمهوري اسلامي فرهنگ گروگانگيري را در بلوچستان نهادينه کرده است!
روز آنلاين که پيش از اين هم در ايام اوج جنايات ريگي در سيستان به گفت وگو با وي پرداخته و براي تطهير او تلاش کرده بود، «شرور» بودن گروگان گيران را رد کرد و ادامه داد: «رحيم بندوئي مي گويد: از آنجايي که گروگان گيران اقدام به سرقت اشياي سرنشينان اتوبوس نکرده و به طور مشخص افرادي را دستچين کرده اند، به نظرم بعيد به نظر مي آيد که آنها جزو اشرار بوده باشند.» وي توضيح نداد که آيا اقدام به قتل افراد مصداق شرارت نيست؟! و اين سؤال را هم بي پاسخ گذاشت که گروهک ياد شده با توجه به کمک هاي مالي کلاني که به اعتراف خود از سرويس هاي اطلاعاتي غرب دريافت مي کند چه نيازي به پول همراه گروگان ها دارد؟!
گروهک جندالشيطان که عبدالمالک ريگي رهبر آن در يک عمليات اطلاعاتي بي سابقه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) به دام افتاد و اخيرا اعدام شد، در يک ائتلاف استراتژيک با سرويس هاي اطلاعاتي آمريکا و اسرائيل به سر مي برد و بارها با مقام هاي آمريکايي و فرماندهان ناتو ديدار کرده بود. اعترافات ريگي نشان مي دهد که آمريکايي ها به او ماموريت داده بودند هماهنگ با فتنه گران در تهران، براي ناامن کردن مناطق مرزي در جنوب شرق ايران تلاش کند.
روز آنلاين در ادامه گزارش خود کمي هم براي چند شرور که ادعا مي کرد در آستانه اعدام هستند اشک تمساح ريخت و نوشت: «بنا بر گزارش روز پنج شنبه «انجمن فعالان حقوق بشر بلوچستان»، سه شهروند بلوچ به اسامي ناصر شه بخش فرزند زمان خان، لعل محمد شه بخش فرزند کريم و خالد شه بخش فرزند يوسف به خاطر داشتن نسبت با رهبر يک سازمان مسلح مخالف رژيم حدود شش ماه قبل دستگير شده اند و اکنون با خطر اعدام مواجه هستند.» منابع رسمي اين خبر را تاييد نکرده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس