
به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی شبکه یک، در این برنامه درگفتگو با «حسینعلی حاجی دلیگانی» و «سید علی ادیانی» نمایندگان مجلس موضوع مصوبه اخیر مجلس در مورد سامانه حقوق مسئولان بررسی می شود.
همچنین در این برنامه مخالفان و موافقان تجمیع بیمه ها نظرات خود را در این باره تشریح می کنند.
حاجی بابایی نماینده مجلس نیز در برنامه این هفته به تشریح غیرشفاف بودن پرداخت یارانه ها می پردازد.
در بخش کارآفرین این هفته نیز «کیکاووس کاوسی» تولید کننده برتر در زمینه مواد غذایی و «شبیر غنجی» کارآفرین جوان با حضور در استودیو برنامه پایش، تجربیات کارآفرینی خود را تشریح می کند.
سوال نظرسنجی برنامه این هفته به این شرح است: به نظر شما اطلاعات حقوق و مزاياي مديران باید براي چه گروهي قابل دسترس باشه؟ 1-فقط نهادهاي نظارتي ٢- عموم مردم. بينندگان ميتوانند براي شركت در اين نظرسنجي عدد گزينه مورد نظر را به شماره پيامك 30000111 ارسال كنند.
برنامه پايش كاري از گروه دانش و اقتصاد شبكه يك سيمااست كه يكشنبه ها بعد از سريال شبانگاهي با اجراي كياداوود اسفندياري از اين شبكه پخش مي شود.