کد خبر 658168
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۷

در چهار دهه گذشته بسیج در تمامی صحنه‌های دفاعی، سازندگی، امنیتی، امداد و نجات، اجتماعی و... حاضر بوده و به‌طور کلی در هر حوزه‌ای که نظام به حضور مردم نیاز داشته با قدرت تمام حضوری مؤثر داشته است.

به گزارش مشرق، روزنامه «جوان» در سرمقاله شماره امروز خود به قلم «سیدعبدالله متولیان» نوشت:

37 سال پیش که امام راحل در پنجم آذر ماه 1358 فرمان تشکیل بسیج مستضعفین را صادر فرمودند شاید کمتر کسی به اهمیت فوق العاده این فرمان پی برده بود. با شروع جنگ تحمیلی تصور عمومی و حتی خواص بر استفاده از نیروی عظیم بسیج در دفاع مقدس بود اما با پایان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس و با حکم حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج دانشجو و طلبه، اهداف بلند و راهبردی تشکیل بسیج را بیشتر نمایان ساخت. واقعیت این است که انقلاب اسلامی ایران، ملهم از اسلام انقلابی و ناب محمدی (ص) از همان آغاز شکل‌گیری، در مقابل نظام مهندسی شده سلطه قرار گرفت و ماهیت و جغرافیا و امنیت نظام استکباری سلطه را به خطر انداخت، به همین دلیل با موجی از تهدیدات و توطئه‌های پیچیده، مداوم، گسترده و سازمان یافته دشمنان با هدف نابودی، تحریف و استحاله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران روبه‌رو گردید.

پیر و مرشد انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) با درک عمیق و دقیق از صحنه نبرد و توجه به این واقعیت که در نظام مهندسی شده سلطه، با شیوه‌ها، ‌ساز و کارها و ابزارهای موجود (که بخشی از نظام سلطه است) امکان پیروزی و غلبه بر دشمن مطلقاً وجود نخواهد داشت، ضمن طراحی و ایجاد روش‌ها، مدل‌ها و مهندسی ظرف و مظروف منحصربه‌فرد مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ملی، آحاد میلیونی مردم را به عنوان قاعده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از ارزش‌ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی در برابر توطئه‌های دشمنان و شبیخون دشمن به صحنه فراخوانده و به این ترتیب شیوه جدیدی از نبرد را در تمامی زمینه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... فراروی جهانیان قرار داده و پیروزی، استقلال و امنیت نظام را تضمین نمودند. واژگانی که معمار کبیر انقلاب اسلامی در معرفی بسیج استخدام کرده‌اند بی‌تردید برای هیچ نهاد و سازمانی در کشور به‌کار نگرفته‌اند:

«بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد و بسیجی شاخ برگ درختی است که با ایثار و فداکاری تمام مجاهدان از صدر اسلام تاکنون پیوسته مراقبت شده تا بوی دل انگیز آن بهار صلح و امنیت را برای میهن اسلامی‌مان به ارمغان بیاورد و بسیجی بر بالای آن حدیث عشق را سروده است.»
«بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش برگلدسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند و بسیجی دانش آموخته مکتبی است که فارغ التحصیلان آن در جنت رضوان سکنی گزیده و ثمره رشادت‌های خود را در لقاء پروردگار خویش یافته‌اند.»

«بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشان گرفته‌اند و بسیجی سرباز گمنام امام زمان(عج) است که در مکتب عاشورا تربیت یافته و در دفاع مقدس خود مدرس سلسله رهجویان شهادت گشت.»
«بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده‌اند و بسیجی آن رزمنده پاکبازی است که شب‌ها در فراق مولای خود نجوا می‌کند و روز در جهادی حضور دارد که یک روز در برابر هجوم نظام سلطه ایستادگی کرده و اینک در برابر تهاجم فرهنگی‌اش خاکریز‌زده است.»  امام عزیز ما از همان آغاز می‌دانست که مبارزه دشمنان با نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با قالب و ظرف نظام نیست، بلکه آنان ماهیت انقلابی نظام را به عنوان اصلی‌ترین تهدید هدف خواهند گرفت.

در چهار دهه گذشته بسیج در تمامی صحنه‌های دفاعی، سازندگی، امنیتی، امداد و نجات، اجتماعی و... حاضر بوده و به‌طور کلی در هر حوزه‌ای که نظام به حضور مردم نیاز داشته با قدرت تمام حضوری مؤثر داشته است اما بی شک بسیج بر اساس مشی انقلابی حضرت امام خمینی (ره) ضامن صیانت از «انقلابی بودن»، «انقلابی ماندن» و «انقلابی عمل کردن» بوده و بسیج و بسیجی بر اساس رهنمودها و راهبری فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای خوب می‌داند که حفاظت از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و صیانت از استقلال و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مستلزم مواظبت و صیانت از بعد انقلابی نظام است.

در سه دهه گذشته و طی سال‌های پس از جنگ، بسیج به عنوان تبلور اراده ملی و پاسدار اندیشه‌های ناب حضرت امام خمینی با تمرکز بر اجرایی نمودن فرمایشات حضرت امام خامنه‌ای در کنار سایر نهادها، دستگاه‌ها و سازمان‌های کشور موجبات توسعه اقتدار و افزایش قدرت دفاعی کشور و ایجاد ثبات و وحدت ملی و انسجام اسلامی را فراهم آورده و همین امر باعث توسعه کمی و کیفی عمق راهبردی نظام در سطح جهان و به‌ویژه غرب آسیا و بر هم خوردن نقشه‌های استعماری غرب موسوم به ایجاد «خاورمیانه جدید و بزرگ» مبتنی بر «نظم نوین جهانی» شده است. در سال‌های اخیر دشمنان قسم‌خورده نظام و در صدر آنان شیطان اکبر و طاغوت اعظم امریکا که مقهور اراده انقلابی بسیج مستضعفین شده و قافیه را باخته و نقشه‌های استعماری خود را شکست خورده می‌بینند راهبرد خود نسبت به جمهوری اسلامی ایران را از راهبرد «مقابله، تهدید، تحریم و اعمال فشار در تمامی زمینه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی، علمی و...» به راهبرد «مذاکره، یارگیری، نفوذ، دوقطبی‌سازی، شکستن اراده انقلابی نظام، تحریف اندیشه‌های ناب و انقلابی امام و استحاله» تغییر داده‌اند.

در یک کلمه امروز دشمن به دنبال فاصله انداختن بین مردم به‌ویژه نسل جدید با اسلام انقلابی و ایجاد و تشدید دوقطبی «انقلابی و غیرانقلابی» است و بر این باور است که اگر بتواند روحیه سرخوردگی، یأس و «ما نمی‌توانیم» را در بین مردم پمپاژ نماید در بازه زمانی کوتاهی موفق به تغییر ماهیت جمهوری اسلامی ایران و تبدیل آن به یک کشور پذیرنده نظام سلطه خواهد شد.  در این میان انتظار از مسئولان، مجریان، مدیران عالی نظام و به‌طور کلی خواص نظام این است که «نافذالبصیره» باشند و با درک عمیق و دقیق از استیصال غرب، با تأکید بر حفظ و ارتقای روحیه انقلابی‌گری و پرهیز از مماشات و مذاکره با دشمن گلوی دشمنان را فشرده و آخرین نفس‌های آنان را بگیرند. مسئولان کشور باید بدانند که تنها راه پایداری در برابر زیاده‌خواهی و خودبزرگ‌بینی و استعمار و استکبار، پایمردی و بازگشت به روحیه انقلابی دوران دفاع مقدس بر گرفته از اسلام انقلابی است و بازی در میدان‌های متعارف که غرب طراحی کرده و به صورت قانونمند فراروی کشورها قرار داده‌ ثمری جز قبول شکست، ذلت‌پذیری و تحقیر و جسارت بیشتر دشمن در پی نخواهد داشت.

امروز در منطقه غرب آسیا آنچه موجب پیروزی عراق و سوریه بر داعش و جریانات «غرب ساخته» تکفیری و ضد بشری شده است، مذاکره با دشمن و تأسی از روش‌های دیپلماتیک (که بخشی از مهندسی ظالمانه غرب برای اعمال سلطه بر جهان طراحی شده) نبوده بلکه به‌طور قطع و یقین ایجاد و ارتقای روحیه انقلابی و استفاده از مردم در خط مقدم مقاومت بوده است.   بسیجیان انقلابی در خط مقدم مقابله با استکبار به عنوان حسن‌ختام با یادآوری قسمتی از آخرین فرمان تاریخی آن عزیز سفر کرده در دوم آذرماه سال 67 (ماه‌ها پس از پایان یافتن جنگ)، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن را از مسئولان نظام مطالبه می‌کنند و به عنوان احیاگر وصیت‌نامه پیر و مراد عاشقان ولایت، به استناد «الناس على دین ملوکهم» بر این باورند که مردم تابع مسئولان بوده و بر مسئولان به عنوان خواص فرض و واجب است که تمام قد و با تمام ظرفیت در مسیر احیای روحیه انقلابی و شعار «ما می‌توانیم» تلاش کنند.  «من مجدداً به همه ملت بزرگوار ایران و مسئولان عرض می‌کنم چه در جنگ و چه در صلح بزرگ‌ترین ساده‌اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً امریکا و شوروی از ما و اسلام عزیز دست برداشته‌اند؛ لحظه‌ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم. در نهاد و سرشت امریکا کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی – صلی‌الله‌علیه‌و‌آله و سلم - موج می‌زند. 

و آخرین کلام از زبان آن پیر فرزانه و مراد عاشقان: «خلاصه کلام اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین‌انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید والا هر لحظه باید منتظر حادثه ماند... بسیج باید مثل گذشته و با قدرت و اطمینان خاطر به کار خود ادامه دهد... » و مثل گذشته یعنی تداوم، تقویت و استمرار روحیه انقلابی‌گری با «انقلابی بودن»، «انقلابی ماندن» و «انقلابی عمل کردن».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس