نکته‌ای که درباره بسیاری از شرکت‌های حاضر در کنفرانس «پرداخت ایران» به وضوح مشخص است، ارتباط آن‌ها با دوبی است؛ شهری که سال‌هاست به بارانداز نفوذ در ایران تبدیل شده و پای ثابت همه نقشه‌های ضدایرانیست.

سرویس اقتصاد مشرق- ماه‌هاست شرکتی با ماهیت انگلیسی و بدون اخذ مجوز از نهادهای مرتبط با حوزه صنعت بانکی و پرداخت و با استفاده از پایگاه داده‌های ایمیل و تلفن شبکه بانکی و شرکت‌های مرتبط، به تبلیغ برگزاری نمایشگاهی تحت عنوان «پرداخت ایران[1]» (Payments Iran) در برج میلاد می‌پردازد. بر اساس مستندات موجود، این شرکت بدون داشتن دفاتر قانونی در کشور و هم‌چنین بدون اخذ مجوز از وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی دست به چنین اقدام نگران‌کننده‌ای زده است. پیگیری‌های خبرنگار مشرق از وزارت امور اقتصادی و دارایی نشان می‌دهد تاکنون هیچگونه مجوز و حتی هماهنگی با این وزارتخانه جهت برگزاری این همایش و برنامه‌های پیرامون آن صورت نگرفته است.

جالب این‌جاست که روزانه از خارج از کشور صدها ایمیل و تلفن به مدیران و کارشناسان بانک‌های کشورمان در این خصوص زده می‌شود. بر اساس گفته منابع آگاه، دستگاه‌های امنیتی کشور نسبت به این موضوع حساس شده و به زودی پشت پرده این پدیده نفوذ و هم‌چنین لغو آن را به طور علنی به اطلاع عموم خواهند رساند. انتظار می‌رود بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی تا اقدام نهایی از هرگونه هم‌کاری با برگزارکنندگان این نمایشگاه خودداری نمایند. برای اطلاع از جزئیات این برنامه انگلیسی، پیشنهاد می‌کنیم ادامه این گزارش را بخوانید.

کنفرانسی برای استفاده از روزنه‌های پسابرجام

ساعت‌ها در وب‌سایت‌های مختلف (مثلاً این‌جا) در حال شمارش معکوس هستند. 2 آذر 1395 ساعت 9 صبح قرار است کنفرانس و نمایشگاهی بین‌المللی با موضوع فن‌آوری‌های مرتبط با پرداخت بانکی و کارت‌های اعتباری در برج میلاد تهران آغاز به کار کند و تا ساعت 5 بعد از ظهر روز بعد نیز امکان آشنایی بازدیدکنندگان با جدیدترین فن‌آوری‌های حوزه بانکی را فراهم نماید.

نفوذ در قلب نظام مالی ایران/ آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ 

کنفرانس «پرداخت ایران» توسط یک شرکت انگلیسی به نام «تراپین[2]» (Terrapinn) برگزار می‌شود[3]. شرکت تراپین در شهرهای مختلفی از جمله لندن، نیویورک و دوبی دفتر دارد[4] و به طور تخصصی در حوزه برگزاری نمایشگاه‌های «متمرکز روی استراتژی، خلاقیت و فن‌آوری» فعالیت می‌کند. این‌گونه که به نظر می‌رسد، این شرکت برگزاری این کنفرانس را از طریق دفتر منطقه‌ای خود در دوبی و عمدتاً به وسیله شخصی به نام «جوزف ریدلی» سازمان‌دهی می‌کند (نام دوبی را به خاطر داشته باشید؛ تا انتهای گزارش باز هم به این نام برخواهید خورد).

نفوذ در قلب نظام مالی ایران/ آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ 

اطلاعات بیش‌تری را با مطالعه دقیق‌تر بروشور این کنفرانس می‌توان به دست آورد. برگزارکنندگان نمایشگاه، در بروشور معرفی این مراسم، با اشاره به لغو تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران در آینده پیش رو، کشورمان را به عنوان بازاری 80 میلیونی معرفی می‌کنند که به طور خاص، 17 میلیون نفر از جمعیت آن در تهران زندگی می‌نمایند. «35 بانک، 20 هزار شعبه، 45 هزار دستگاه خودپرداز که انتظار می‌رود تعداد آن‌ها به شدت افزایش یابد، و 4.2 میلیون دستگاه پوز که پیش‌بینی می‌شود تعداد آن‌ها تا انتهای سال 2016 به 5 میلیون برسد»؛ این‌ها وضعیتی است که از «فرصت بزرگ به‌وجودآمده در ایران» پیش روی علاقه‌مندان به شرکت در این کنفرانس ترسیم می‌شود.

آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس 
جوزف ریدلی صفر تا صد برگزاری این همایش را بر عهده دارد؛ اما او (در کنار دوستان ایرانی‌اش) فقط یک سر ماجراست!

بازدیدکنندگان از این نمایشگاه می‌توانند آموزش ببینند که چگونه «ایران را به دنیا وصل و یک شبکه پرداخت واقعاً مبتنی بر اشتراک ایجاد کنند» (که میان بانک‌های مختلف مشترک و قابل استفاده باشد)، «تجربه جذاب و یک‌پارچه‌ای از پرداخت همه‌کاناله بسازند» (که همه سیستم‌های بانک‌های مختلف را به هم متصل نماید)، «از تحلیل مبتنی بر پیش‌بینی استفاده کنند تا کاری بیش‌تر از صرفاً جمع‌آوری اطلاعات تراکنش انجام دهند»، «موضوع امنیت، ریسک و کلاه‌برداری در عصر دیجیتال را حل کنند»، «نهایت استفاده را از پرداخت‌های هم‌راه (موبایلی) ببرند»، و غیره.

هزینه بازدید نجومی برای شهروندان ایرانی

هزینه شرکت در این کنفرانس در ابتدا بسیار گزاف به نظر می‌رسد. افرادی که از همان ابتدا می‌دانستند باید در این کنفرانس شرکت کنند، (به شرط آن‌که تا پیش از روز جمعه 12 شهریور 95 بلیت تهیه می‌کردند،) می‌توانستند با برخورداری از تخفیف 400 دلاری برای خرید یک یا دو بلیت، هر یک بلیت را 1,795 دلار (بیش از 6 میلیون تومان) بخرند. این مبلغ برای خرید سه بلیت یا بیش‌تر مشمول تخفیف بیش‌تر هم می‌شد: هر بلیت 1,215 دلار.

آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس 

با این حال، الآن که تا برگزاری کنفرانس کم‌تر از یک ماه باقی مانده، برای خرید هر بلیت باید 2,095 دلار (بیش از 7.5 میلیون تومان) بپردازید. البته اگر بخواهید سه بلیت یا بیش‌تر تهیه کنید، این مبلغ مشمول تخفیف می‌شود و می‌توانید هر بلیت را 1,415 دلار بخرید. این مبالغ که برای یک کنفرانس نجومی به نظر می‌رسد، به چه دلیل این همه بالا تعیین شده‌اند؟ اولین دلیل، تخصصی بودن کنفرانس و مناسب بودن آن برای مخاطبان خاص است. اما آیا دلایل دیگری هم وجود دارد؟

اگر به توضیحات فراتر از بروشور درباره این کنفرانس مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که شرکت در این کنفرانس صرفاً برای افراد عادی گران تمام می‌شود. حضور ایرانی‌های عادی در این کنفرانس در بهترین شرایط به ازای هر نفر 1,415 دلار آب می‌خورد. این در حالی است که اعضای شرکت‌های غیربانکی ایرانی تنها 300 دلار (در صورت خرید سه بلیت یا بیش‌تر، 270 دلار) هزینه پرداخت می‌کنند. جالب‌تر این‌که بانک‌های ایرانی برای شرکت در این کنفرانس حتی یک سِنت هم لازم نیست پرداخت کنند[5]. تا این‌جا مشخص شد که مخاطبین اصلی این نمایشگاه، بانک‌های ایرانی هستند. اما سخنرانان و حامیان مالی کنفرانس چه افرادی هستند؟

سخنرانان و حامیان مالی «پرداخت ایران»

در کنفرانس «پرداخت ایران» قرار است 50 غرفه‌دار، 60 سخنران، و 1000 شرکت‌کننده داشته باشد. در میان غرفه‌دارهای معرفی‌شده در وب‌سایت کنفرانس[6] (که اغلب در زمینه فن‌آوری و کارت‌های اعتباری فعال هستند)، نام خیلی شاخصی به چشم نمی‌خورد. با این حال، بسیاری از سخنران‌ها برای همه ما آشنا هستند و حامیان مالی کنفرانس نیز جای بررسی زیادی دارند.

آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس 

در میان سخنران‌های کنفرانس، نام‌هایی مانند «ابراهیم حسینی‌نژاد» (مدیرعامل شرکت «پرداخت الکترونیک سامان»)، «فرشاد نوشادی» (نایب‌رئیس بخش استراتژی الکترونیک بانک «سامان»)، «مهدی نجاتی» (معاون توسعه سیستم‌ها و تکنولوژی بانک «خاورمیانه»)، «مصطفی بهشتی روی» (عضو هیأت‌مدیره بانک «پاسارگاد»)، و «رضا طالبی» معاون فناوری اطلاعات شرکت «رایتل» آشنا به نظر می‌آید.

البته «علی‌رضا صادقیان» (از بنیان‌گذاران «نت‌برگ»)، «مصطفی امیری» (از بنیان‌گذاران و مدیرعامل «زرین‌پال»، زیرمجموعه شرکت «سامان‌سیستمز»)، «محمد مظاهری» (مدیرعامل شرکت «توسن تکنو») و «هومن امینی» (بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت «هماپی») هم هستند که قرار است در کنفرانس «پرداخت ایران» سخنرانی کنند.

آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس 

سخنرانان خارجی کنفرانس هم شامل «غنی ازبکوف» (مدیرعامل «کپیتال بانک» قزاقستان)، «علی مستنصر» (مدیر ارشد بازاریابی بانک «الفلاح» پاکستان)، «آلکساندر ماگمدف» (مدیر ارشد بازاریابی بانک «یاندکس مانی»، از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات پرداخت الکترونیک در روسیه)، و «جیمز هایکوک» مدیر اجرایی شرکت «اداپتیو لبز» و نویسنده کتاب «خداحافظ بانک‌ها» می‌شود، که البته این‌ها تمام سخنران‌ها نیستند.

فهرست حامیان مالی کنفرانس «پرداخت ایران» نیز جالب توجه است. دست‌کم سه شرکت ایرانی در این فهرست خودنمایی می‌کنند. شرکت پرداخت الکترونیک «سامان کیش»، شرکت «توسن تکنو»، و «شرکت اطلاعات فن‌آوری جهانی پارس (اینفوتک)». با این وجود، آن‌چه از این سه نام هم جالب‌تر است، نام‌هایی مانند «اسپایر پیمنتس[7]» و «جمالتو[8]» هستند.

آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس
 

 

ایرانی‌های مشتاق ورود به ایران!

دو شرکت اسپایر و جمالتو، شرکت‌هایی غیرایرانی هستند، اما خیلی هم بی‌ربط به ایران نیستند. اسپایر یک شرکت انگلیسی است که از میان اعضای هیأت آن، هم رئیس و مدیرعاملش «کاظم امینایی» و هم رئیس بخش توسعه جهانی محصولات آن «کامران یزدان‌جو» ایرانی هستند[9]. شرکت اسپایر مستقر در انگلیس و اسپانیاست، اما اتفاقاً دفتری هم در دوبی دارد.

 آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ +عکس
کاظم امینایی را می‌توان نفر اول همایش «پرداخت ایران» نامید. یک ایرانی که با گذرنامه انگلیسی قصد بازگشت به ایران را دارد!

به نظر می‌رسد، آقای امینایی به ورود به بازار ایران و بهره‌مندی از فرصت‌های ایجادشده در آن بعد از توافق هسته‌ای، علاقه زیادی دارد. وی در توصیف کنفرانس «پرداخت ایران» می‌گوید: این کنفرانس «یک نقطه عطف واقعی برای ایران و گام رو به جلویی است که صنعت پرداخت ایران منتظر بوده است.» جالب است بدانید، اسپایر در رتبه‌بندی حامیان مالی کنفرانس، در کنار دو شرکت ایرانی توسن تکنو و سامان کیش، در بالاترین رتبه قرار گرفته و تنها شرکت خارجی‌ای است که «اسپانسر پلاتینیومی» توصیف شده است.

یکی دیگر از حامیان مالی کنفرانس، جمالتو است. این شرکت هم که دفاتر اصلی‌اش در فرانسه، سنگاپور و آمریکا هستند، از یک عضو ایرانی در رده‌های بالای خود بهره می‌برد. «حمیرا اکبری[10]» عضو هیأت‌مدیره و هم‌چنین عضو کمیته‌های «حساب‌رسی» و «ادغام و مالکیت» شرکتی است که دو دفتر در فلسطین اشغالی دارد[11]. جمالتو البته دفتری هم در دوبی دارد.

خانم اکبری البته سابقه‌ای 20 ساله در حوزه‌های مختلف مدیریتی در فرانسه دارد، از جمله عضویت در هیأت‌مدیره[12] و کمیته «حساب‌ها و حساب‌رسی» شرکت «وئولیا[13]». این شرکت فرانسوی نیز روابط خوبی با رژیم صهیونیستی دارد، تا جایی که نهادهای اروپایی نیز این شرکت را به خاطر هم‌دستی با «ظلم ادامه‌دار علیه مردم فلسطین» تحریم کرده و از امضای قرارداد با این شرکت خودداری کرده‌اند.

وئولیا هم‌چنین در ماجرای آلوده شدن آب آشامیدنی مردم در شهر فلینت آمریکا نیز که (از سال 2014 آغاز شد و تا امروز هم ادامه دارد و) موجب قرار گرفتن چندین هزار کودک در معرض نوشیدن آب آلوده به سرب شد، تحت پیگرد قانونی دادستان کل ایالت میشیگان قرار گرفت.

نقطه اشتراک شرکت‌ها در دوبی

این شهر به نقطه مورد علاقه افرادی تبدیل شده که به دنبال نفوذ (در بهترین شرایط) و براندازی (در بدترین شرایط) در ایران هستند. ایمیل‌های هیلاری کلینتون که اخیراً توسط ویکی‌لیکس افشا شد، این واقعیت را به خوبی نشان می‌دهد که هر جا نام دوبی می‌آید، بوی دردسر هم برای ایران می‌آید.

در این ایمیل‌ها، هر جا نام ایران آورده می‌شود، بلافاصله نام دوبی هم می‌آید: «کمک‌هزینه آزادی اینترنتی»، «بخش ایران»، «اعضای دفتر منطقه‌ای دوبی»؛ «اصلاحات دموکرات در ایران»، «برنامه ایران در USAID»، «اسلوبودان میلیچ، مستقر در دوبی»؛ «فعالیت‌ها در خلیج [فارس]»، «فعالیت‌های متمرکز بر ایران» «دوبی». در گزارشی دیگر به موضوع این ایمیل‌ها خواهیم پرداخت، اما موقتاً به نظر می‌رسد هر سرنخی یک سر دیگرش در دوبی است؛ همانند باند مافیایی نمازی‌ها که دفاتر منطقه‌ای و پوششی خود را برای ارتباط هرچه نزدیک‌تر با حلقه‌های داخل کشور در این شیخ‌نشین مستقر کرده بودند.

بررسی مستندات مربوط به جرئیات، برنامه‌ها و سابقه حامیان پشت پرده این همایش نشان می‌دهد جریانی نزدیک به برخی مقامات در داخل اما مرتبط با خارج و دارای تابعیت دوگانه (که هویت آن ها فعلا نزد مشرق محفوظ است) تلاش می‌کند تا شرکت‌های ارائه دهنده نرم افزارهای بانکی را وارد نظام مالی و بانکداری ایران کنند؛ بدین ترتیب درگاه اطلاعات نظام بانکداری به روی کشورهایی که پیش از این قصد داشتند با ابزارهایی نظیر FATF تراکنش‌ها و تبادلات مالی کشور را رصد کنند، گشوده خواهد شد.

** مشرق در آینده جزئیات بیشتری از پشت صحنه تلاش برای باز کردن پای شرکت‌های انگلیسی به سیستم بانکی کشور را منتشر میکند.


[1] Payments Iran Link

[2] Terrapinn Link

[3] Important Information Link

[4] About Terrapinn Link

[5] Special prices for Iranian companies Link

[6] Sponsors & Exhibitors Link

[7] Company Overview Link

[8] Gemalto Link

[9] Team Link

[10] Ms. Homaira Akbari Link

[11] The Board Link

[12] Combined Shareholders' Meeting, April 21, 2016 Link

[13] Veolia Link


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 38
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 23
  • ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    خودشان گفته اند قصد دارند از طريق اقتصادي ميخواهند ايران را و حكومت ايران را بر اندازي كنند من قبلا برايتان نوشتم ، اهسته ولي پيوسته در صدد اينكار هستند و يك عده خائن و رذل همكاران داخلي غرب براي انجام اينكار هستند
  • scorpion ۰۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    آفرین مشرق من همیشه به دو دلیل به سایتت می اومدم اول به خاطره گزارشهای سوریه که بعد از اینکه کانال ناب جهادی رو پیدا کردم زیاد طرفدارت نیستم و دوم به خاطره همین گزارشهای روشنگرانت واقعا اجرت با حضرت حجت(عج)که دارین برا این انقلاب زحمت میکشین(خداییش این کامنتمو دیگه چاپ کن الان چندتا از نظرهامو نذاشتی)
  • آریو سوئد ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    تمامی به اصطلاح ایرانی تبارانی که در غرب پست مدیریتی دارند صد در صد وفادار به فرهنگ غرب و سازمانهای صهیونیستی هستند و مهره های نفوذ غرب در ایران محسوب میشوند. در کشورهای غربی به اینطور افراد لقب سفیران غرب در کشور مادری داده میشود. درست است که اینها گذرنامه ایرانی دارند ولی از منافع سیاسی، فرهنگی و اقتصادی غرب دفاع میکنند و به احزابی رای میدهند که خواستار براندازی دولتها در کشورهای مستقل هستند. یکبار از استاد علوم سیاسی خود در سوئد پرسیدم که یک سوئدی کیست و چه مشخصاتی دارد و او گفت سوئدی کسیست که از منافع سیاسی، فرهنگی و اقتصادی سوئد دفاع میکنند. این به اصطلاح ایرانیان درست همین مشخصات را دارند.
  • ایرج ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    در هیچ کجای دنیا شما دولتی را پیدا نمی کنید که راه را برای نفوذ دشمنان در زیر ساخت های خود باز کند ، اما در ایران دولت های اصلاح طلب با اشتیاق اینکار را انجام میدهند و حتی نهادهای امنیتی و عمرانی خود را خودتحریمی میکنند !!!!! بنازم به این وطن پرستی و غیرت
  • ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    مدیریت ما همیشه خواب بوده و هست
  • امیر مهدی ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    با این همایش ها پرداخت ایران در برج میلاد می خواهند تسلط اقتصادی پیدا کنند و ما را تحت کنترل خود در بیاورند ترتیب دهندگان این همایش خائنین به اسلام و مردم ایران هستند که مخواهند بیگانگان را به مردم ایران مسلط سازند این یک توطئه صهیونیستی است.
  • فرهاد ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    گیریم همه سوء ضن ها درست و بجا است. طبیعتأ سیستم غالب سرمایه داری جهانی ازهیچ فرصتی برای گسترش نمیگذرد. سوال این است که چه وقت ایران و چگونه جذب این سیستم میشود. در عرص بیست و یکم دیگر نمیتونیم از خود بپرسیم که ایا درست است در منزل از یخچال استفاده کنیم یا نه سوار اتوموبیل شویم یا نه. حیاتی ترین و مهم ترین سأوال این است که ایا میتوانیم خودمان اموراتمان را از هر لحاضی در دست بگیریم و اقای خودمان باشیم یا نه؟ همانطور که دانستن صفر تا سد ساخت یخچال برایمان حیاتی است بومی سازی و مدیریت ایرانی اقتصاد و کسب درایت در امور مالی و تجارت جهانی همزیستی با واقعیات امروز است
  • ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    1 0
    همه دنیا دارن تو یک نظام بانکی واحد با هم داد و ستد میکنن. برای ورود به بازار جهانی هیچ راهی غیر از تطبیق با نظام بانکی خارج از کشور نداریم. این نه نفوذه و نه جاسوسی. یه مشت متوهم دارین مملکت رو داغون میکنید. 40 سال مملکت دست شما بود چه گلی به سرش زدین؟ نتیجه 40 سال انزوا چیزی جز بدبختی و فقر و فلاکت بوده؟
  • عماد ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    بعنوان یک طرفدار نظام عرض میکنم کلا هر کسی که میاد سمت ایران براش یک پاپوش درست کردن غلطه. دچار بیماری ترس از دیگران و عوارض بیگانه هراسی شدیم. اصل استفاده از سرمایه گذاری و دانش دیگران واجب عقلی و مورد تایید رهبر انقلاب هم هست. خودتون رو محکم کنید و دیگران رو دزد نکنید. ما اگر امروز خودمون و زیرساختهای امنیتیمون رو محکم نکنیم دیر یا زود از بیرون یا درون ضربه میخوریم. راهش بستن دروازه ها و تهمت به بقیه نیست. وگرنه میشه مثل خودرو کلاف هزارتوی فساد و رانت و بی کفایتی....
  • ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    توهم توطئه داری مشرق جون اگه جور همایش ها در دولت محبوب شما برگزار می شود ازش بعنوان دروازه پیشرفت و توسعه یاد میکردی الان هم که فاز توهم توطئه زدی ازش بعنوان راه نفوذ یاد میکنی و داری تخریبش میکنی
  • ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    کو گوش شنوا که این چیزا رو بنوه و درک کنه؟
  • ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    خواب بوده ها رو میشه بیدار کرد با این پژوهش ها و تحقیقات اما با اونایی که خودشونو به خواب زدن و بعضا هم خائنن چه کنیم؟
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    این چه وضعیه؟ هرکسی هر غلطی دلش می خواهد می کند وزارت اطلاعات دقیقا چه می کند؟ می دانم حالا اگر از وزیر بپرسی میگه در حال رصدیم والسلام!!!!
  • ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    متاسفم برایاین منطقتون یعنی نفوذ اقتصای و چنبره غرب بر شریانهای اقتصادی مث ساخت یخچاله؟ اولا اگر خائنین نفوذی اجازه رشد و بالندگی به جوونامون بدن و فرت و فرت کارخانجات تولیدی و دانش بنیان و پرژه های علمی و تحقیقاتی رو تعطیل نکنن همین جوونا می تونن از یخچالهای ساخت غرب بهترو برامون بسازن ثانیا واقعیت خبر از تجارت و گسترش اقتصادی غرب داره اما ایا حقیقت هم همینه؟ غیر از اینه که همین چند وقت پیش یه دو تابعیتی جاسوسو در تیم هسته ای گرفتن؟ کی می خواید مردونه پای عزت و ابروی کشورتون بایستیدو پیشرفت رو منوط به دریوزگی از غرب نکنید؟
  • ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    خدایی هر بچه ای می فهمد که این پروژه ها در راستای همان FATF است! وزارت اطلاعات صبح بخیر
  • ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    بر طبق گفته های رهبر این شناخت توطئه است نه توهم توطئه حالا نابغه خان تو بگو یک ساده لوح با یک خائن چه تفاوتی دارد وقتی آثار عملشان تخریبی مشابه را باعث میشود
  • ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    همه دنیایی که میگی کیان؟ غیر از اینه که همین امریکا از شرکایاروپاییش که مثل برده در خدمتش هستن هم جاسوسی کرده؟ از اسراییل جاسوسی کرده و اسراییلم ازامریکا جاسوسی کرده؟ اخبار چند سال پیشو بخونید سابقه همه این اخباری که گفتم هست برای گدایی رفاه! از غرب لازم نیست تا این حد خودتونو به نفهمی بزنید بعدشم چند درصد دنیابا امریکا و استکبار مشکل دارن؟ بجز ایرانو سوریه و لبنان؟ بقیه جاها در دست امریکاست حتی همین عراق تازه نفس گرفته فکر می کنی چرا دنیا مقابل فجایعی که غرب درست می کنه ساکته؟ چون اغلب مسئولین کشورها در سیستمی که غرب ساخته هضم شدن و مشغول فساد و تباهی خودشونن یکم آزادمردانه به دنیا نگاه کردن ازتون کم نمی کنه نترس شماها از گشنگی ناشی از مقاومت مقابل استکبار نمی میرید
  • ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    کسی بیگانه هراس نیست ما رباره نقشه های دشمن هشدار میدیم رهبرانقلاب که از مراوده بادنیا حمایت کرد درباره نفوذم هشدار داد البته تعجبی نداره بخشی از حرفای رهبری رو بشنوید و برخیشو نشنوید شماها اسلامو مصادره به مطلوب می کنید حرفای رهبری که دیگه جای خود داره
  • ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    توهم توطئه بهتر از خوشبینی احقانه هست
  • ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    واقعا فکر کردی 6 میلیون برای کسی که می خواد تواین همایش شرکت کنه پولی هست؟ طرف 1000 میلیارد وام گفته کجای کاری.
  • سید سجاد ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    حقیقتا مشرق بیشتر از مسئولان وزات خارجه رو پروژه نفوذ کار کرد ....اجرتون با اقا امام زمان
  • ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    نمیدونم چرا هی لازم میشه این پست رو تکرار کنم!! بی شرفا میخوان از نیازهایی مثل به قول شما یخچال سوءاستفاده کنند و مثل اسب تراوا بهمون صدمه برسونن. باید بدونی که دشمن داره از نیازهای ما سوءاستفاده میکنه. ما چاره‌ای نداریم جز اینکه خودمون اوستا بشیم. ضمنا اونها نیومدند که ما رو به دنیا پیوند بزنند. اگه دقت کنی همه جا صحبت از یک بازار ۸۰ میلیونی بکر شده. یعنی میخوان بازار بکر ایران رو تصاحب کنند. هیچ گربه‌ای برای رضای خدا موش نمیگیره! این در بهترین حالته!
  • ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    اگه اینا اومدند من شاهرگم را می زنم! مشرق زرنگ! اگه اینقدر دقیقی حداقل جلوی چند هزار میلیارد اختلاس این ور و اون ور را می گرفتی.
  • ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    بنده ایرانی دیدم که حاضره برای 100 دلار کشورش تجزیه بشه به نفع آرمان ویزای فلان کشور شرقی یا غربی...خاورمیانه از زمانی بدبخت شد که مردمش هویت فرهنگی رو باختن!...
  • ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    واقعا معلوم نیست وزارت اطلاعات چیکار داره میکنه؟!
  • ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    حرفتو قبول دارم هدفشان همین هست که میفرمایی ولی بنظر شما وقتی دشمن بهت حمله میکنه تو باید بهش پاتک بزنی یا از دستش فرار کنی؟ مسلما راه اول بهتره ولی اگه از دستش فرار کنی اون جری تر شده و بیشتر جلو میاد . اینطور از نظرات شما وخیلی های دیگه استنباط میشه که شما راه ترس و عدم برخورد صحیح و متفکرانه با قضیه را انتخاب کردید . این که دلیل نمیشه از ترس اینکه دشمن بخواهد فلان عمل را انجام دهد ما بجای برخورد صحیح و منطقی با اینگونه تهدیدات دور خودمان حصار کشیده و از دست دشمن قایم شیم . ما برای مقابله با اینگونه تهدیدات باید دنبال راهکار باشیم نه فرار . یکی از راههایی که میتونه بعضی تراکنشهای مالی در بانکها را از چشم نفوذی های خارجی مصون بداره ایجاد جریانهای موازی و لایه های پنهان مراودات مالی توسط برخی اشخاص در بانکها میباشد . مثلا سپاه بجای اینکه کار را به شکل دسته اول از دولت بگیره میتونه چندین واسطه را بین خود و دولت و بانکها قرار بده وکار را بشکل دسته دوم یا دسته چندم از نهاد ها و اشخاص حقیقی و حقوقی که واسطه شده اند بگیره . مسلم است که در چنین گردهمایی هایی تمامی بانکها و یا مؤسسات وابسته به بانکها جضور ندارند و فقط بعضی از انها شرکت دارند . پر واضح است که وظیفه وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور و نهادهای نظارتی در چنین مواقغی سنگین تر میشه به 2 دلیل : 1- بالأخره در هرگونه مراودات خارجی بحث نفوذ و جاسوسی مطرجه و این واقعیت هست ونمیشه ازش فرار کرد 2- هنگامیکه بحث واسطه گری در معادلات بانکی پیش میاد خواه ناخواه امکان سوءاستفاده های مالی و دلالی حتی توسط بعضی دولتی ها وجود داره که وظیفه نهادهای نظارتی را سنگین تر میکنه . بنابراین اگر وزارتخانه ها ، سازمانها ، نهادها و ارگانهایِ درگیر با اینکونه مسائل وظیفۀ خود را به نحو احسنت انجام بدن بنظر من مشکل خاصی پیش نمیاد .
  • مسعود ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    استقلال کشور به معنای انزوا نیست .
  • ناشناس ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    اطلاعات بانکی کشور نباید در اختیار بیگانگان قرار بگیرد و این هیچ ربطی به سرمایه گذاری خارجی ندارد .
  • ناشناس ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    در دولت محبوب ما هرگز اجازه نفوذ به عناصر بیگانه داده نمی شد و خیال مردم و رهبری از این بابت راحت بود.
  • کامران ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    مشرق دمت گرم عالی بود.
  • ناشناس ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    ایرانی وطن فروش داریم اما ایرانیانی که حاضرند جان خود را فدای وطن و استقلال و امنیت کشورشان نمایند بسیارند.
  • ناشناس ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    درود بر مشرق نیوز .
  • ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    مرگ بر انگلیس
  • ۱۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 0
    به ناشناس 11:05 به زبان دیگر شما معتقدید ما باید در پازل دشمن بازی کنیم و هر جا آنها فشار آوردند خودیها را قربانی کنیم و تحت فشار قرار دهیم. خیر. حرفهای شیک و بی معنیتان را برای خودتان نگهدارید. اینکه در خانه را باز بگذارید که دزد شود و بعد بخواهید به فکر مقابله با او باشید شجاعت نیست. حماقت است. ما باید از گره شمالی یاد بگیریم که دهها سال است هیچ رابطه بانکی با دنیا ندارد اما تورم و بیکاری را ریشه کن کرده است.
  • عماد ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
    0 0
    خدمت دوستان عرض میکنم: شکی نیست که دشمن دنبال آسیب زدن به ماست و از اول انقلاب بوده و خواهد بود. در هر قالبی. ما هم هستیم . مگر ما برای تامین منافعمون کار اطلاعاتی نمیکنیم. ا.نها هم دشمن اند و ذات دشمن همینه اممممممما: همانطور که در مورد نقشه های دشمن هشدار میدید و حساسید باید و باید و باید به سمت تقویت درونی و رفع مشکلات قانونی و شفافیت و مبارزه با راتخواری رفت. نظام اداری فرسوده، لخت، سنگین و پر از فساد و ناکارآمدیه اما شما فقط به بیرون آدرس میدید. روز بروز ابعاد بزرگتر و سهمگینتری از فسادهای مالی در درون خودمون کشف میشه که فقط و فقط مربوط به نظامات غلط اداری و بانکی خودمونه و مطلقا به دشمن ربطی نداره اما شما اونها رو زیر سبیلی رد میکند. از لحاظ اقتصادی چه عیبی داره اگر کسی به بازار 80 میلیونی ما طمع کنه؟ وقتی بخش دولتی و خصوصی در زمینه ارتباطات یانکی و خدمات جدید فشل محضه و ماههاست میخواد کارت اعتباری بده نمیتونه چرا بقیه که مینتونند نیاند و هم اونها سود ببرند و هم مردم؟ این چه تعبیر غلطی از انقلابیگری و حساسیته که اولا: دنبال تقویت و رفع ایرادات خودش نمیره ثانیا: در برابر هرگونه تغییری مقاومت میکنه ثالثا: ایرادات خودش رو نمیبینه و دم بر نمیاره؟!
  • عماد ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
    0 0
    حدود یکساله میخواند به مردم کارت اعتباری بدند. حالا هم که منت گذاشتند هزینه نگهداری و داشتن سالیانه کارت 200 هزار تومان سودهای عجیب و غریب . اونهم با هزار منت و عشوه بعلاوه کارمزد و ... واقعیت اینه که نظام بانکی پاش روی خرخره تولیده و فقط کارش شده سود بالا گرفتن و مصادره اموال و کارخانه های ناتوان از بازگرداندن وامها. پادشاهان نادان زمین کارخانه های خالی . با این وصف فقط و فقط رقیب و رقابت میتونه اونها رو به سمت مردم گرایش بده. ضمن رعایت و حفظ اصول امنیتی نگهداری و تبادل داده ها. اما راهش بستن درها نیست.
  • ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
    0 0
    تراپین اصلا شرکت انگلیسی نیست. شرکت استرالیاییه. حداقل تحقیق کنید در مورد توهمهایی که می‌زنید.
  • ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    آیا انگلیسی‌ها پروژه تسلط بر عملیات بانکی کشور را تدارک دیده‌‌اند؟ پ ن پ آنها پروژه تسلط شما بر کشور انگلستان را تدارک دیده‌‌اند؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس