کد خبر 643256
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸

یک کارشناس طب سنتی دستورات حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی در بیماری آلزایمر را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سید جواد علوی اظهار داشت: تعریف آلزایمر نوعی اختلال مغزی مزمن پیش‌رونده و ناتوان کننده است و شیوع بیماری بعد از 65سالگی به‌ازای هر 5 سال برابر می‌شود. 40 تا 50 درصد سالمندان بالای 85 سال جامعه مبتلا هستند, مهمترین عامل خطر افزایش سن است.
 
توصیه‌های خوردن و آشامیدن در آلزایمر از نظر طب سنتی
 
به‌گفته علوی توجه به وعده‌های غذایی در فصول مختلف همچنین مصرف گوشت، مغز و زرده تخم پرندگان (دراج، تیهو، مرغ خانگی، قرقاول، گنجشک), مصرف مغزها مانند: بادام، فندق، نارگیل، گردو, مصرف مویز و انجیر خشک می‌تواند برای افراد آلزایمری مفید باشد.
 
پرهیزات غذایی در افراد مبتلا به آلزایمر
 
این کارشناس طب سنتی افزود: از پرخوری, عدم مداومت بر یک نوع غذا, و از فعالیت بدنی شدید یا حالات روانی شدید پس از خوردن, و از نوشیدن آب سرد و نیز آب همراه یا بلافاصله پس از غذا باید به‌شدت پرهیز کرد.
 
علوی بیان داشت: همچنین افراد آلزایمری از مصرف بیش از حد پیاز، کاهو و گشنیز, مصرف سیب ترش به‌صورت ناشتا و مداومت بر مصرف مغز گوسفند باید به‌شدت پرهیز داشته باشند, پرهیز از مصرف تره، باقلا، قارچ، لوبیا، سیر و کلم, افراط در جماع، استحمام و شستن بدن با آب سرد نیز باید پرهیز کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: رعایت اصول و روش صحیح غذا خوردن از موضوعاتی است که در متون طب سنتی، مورد توجه اطبا و حکما بوده است. رعایت این اصول، علاوه بر حفظ سلامتی فرد، در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و همچنین لذت بردن از غذا خوردن نیز مؤثر است.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ساسان ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۵
    1 0
    سلام و خسته نباشید ببخشید در سر تیتر خبر ،درباره جلوگیری از آلزایمر اعلام و درج شده است در صورتیکه موضوع برای کسانی است که درگیر بیماری آلزایمر هستند.( این اشتباه عمدی است ؟) حقیقتش بیشتر وقتها به خاطرتیتر خبر و به دلیل بی اعتمادی، اصلا سراغ خبر نمیرم در صورت امکان تیتر خبر و موضوع هماهنگی داشته باشد. متشکرم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس