به گزارش مشرق، سردار ابراهیم کریمی با اشاره به وضعیت خدمتی مشمولان معتاد به مواد مخدر و اعزام آنها به یگانهای نیروهای مسلح اظهار کرد: بررسی چگونگی خدمت مشمولانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند تابع ضوابط و رویه خاصی است که در چنین مواردی، اگر پزشکان مورد اعتماد سازمان وظیفه عمومی، اعتیاد این افراد را تشخیص دهند، از اعزام آنها به خدمت وظیفه عمومی به مدت 6 ماه ممانعت به عمل خواهد آمد.
جانشین سازمان وظیفه عمومی افزود: در این موارد، به مشمولان معتاد 6 ماه زمان برای ترک اعتیاد داده میشود و این افراد فرصت دارند تا پس از 6 ماه، با ارائه گواهی ترک اعتیاد از مراکز درمانی، به خدمت اعزام شوند.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه این افراد پس از اتمام مهلت 6 ماهه خود، موفق به ترک اعتیاد نشوند، قطعاً به خدمت اعزام نخواهند شد و مشمول قوانین غیبت از خدمت وظیفه میشوند که طبعاً محدودیتهای اجتماعی خاصی را به دنبال دارد.
کریمی در ادامه در پاسخ به این سوال که در صورت عدم اطلاع از اعتیاد مشمولان پیش از اعزام و مسجل شدن اعتیاد در یگانهای خدمتی، چه برخوردی با سربازان معتاد خواهد شد، گفت: در صورتی که اعتیاد یکی از مشمولان پس از اعزام به خدمت مسجل شود، یگان خدمتی مذکور سریعاً اقدام به جداکردن وی از سایر سربازان کرده و به مدت یک ماه تحت درمان قرار خواهد گرفت و پس از درمان کامل، ادامه خدمت خود را خواهد گذراند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی، جزئیات چگونگی خدمت سربازان معتاد و مشمولانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند را تشریح کرد.
منبع: تسنیم