کد خبر 58190
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۸

معاون وزیر بازرگانی گفت:‌در نمایشگاه های عرضه مستقیم ،کالاهای مورد نیاز ایام مبارک ماه رمضان با تخفیف 10 تا 15 درصد عرضه می شود.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، نکویی مهر در مصاحبه با بخش گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: افزایش عرضه مستقیم کالا در قالب 300 نمایشگاه در ماه مبارک رمضان دنبال می شود و طرح ویژه نظارتی نیز تا پایان ماه مبارک اجرا خواهد شد.

نکویی مهر افزود: بازمهندسی در شبکه های توزیع لازم است تا قیمت تمام شده کالا برای مصرف کنندگان کاهش یابد.

معاون وزیر بازرگانی گفت:‌ذخیره سازی برای کالاها به شکل مناسبی انجام شده و تزریق کالا نیز به طور گسترده در بازار شروع شده است.

معاون وزیر بازرگانی به افزایش هزینه های تولید اشاره کرد و افزود: با این حال تولید کنندگان و توزیع کنندگان در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها مشارکت جدی داشته اند و نظارت و بازرسی توانسته در کنترل قیمت ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

نکویی مهر افزود: براساس گزارش فائو شاخص قیمت مواد غذایی در دنیا 67 و هفت دهم درصد افزایش یافته است.

وی گفت: فضای تورمی و جلوگیری از اجحاف با نظارت امکان پذیر است.

معاون وزیر بازرگانی با تاکید براینکه نظارت در جلوگیری از افزایش غیر منطقی قیمتها کارساز است گفت: نظارت همگانی باید وجود داشته باشد و سامانه 124 برای مشارکت مردم در نظارت است.

مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت بازرگانی نیز در مصاحبه تلفنی با این برنامه گفت:‌قبل از اجرای قانون هدفمندسازی طرح ذخیره سازی کالاها اجرا و مقادیر بالایی از کالاهای مورد نیاز ذخیره شده اند.

صادقی افزود: از زمان هدفمندسازی یارانه ها توزیع تدریجی این کالاها صورت گرفته و با اینکه افزایش قیمت جهانی در برخی کالاها صورت گرفته اما شیب قیمت ها در کشور مناسب بوده است.

وی گفت: در کشور حداکثر 10 درصد در کالاهای غذایی و مصرفی افزایش قیمت داشته ایم در حالیکه برای نمونه قیمت جهانی روغن حدود 40 درصد افزایش داشته است.

صادقی گفت:‌ مقایسه شیب افزایش قیمت کالاهای خوراکی در داخل و خارج کشور نشان دهنده موفقیت طرح ذخیره سازی کالا در کشور بوده است.

وی افزود: در طرح ذخیره سازی استراتژیک حدود 900 هزار تن روغن نباتی، برنج و شکر ذخیره سازی شد و 50 درصد از این اقلام نیز تاکنون توزیع شده و مقداری نیز در ایام ماه مبارک رمضان توزیع خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس