فرمانده نيروي انتظامي گفت: هدف جنگ نرم حمله به مختصات فرهنگ و هويت ديني جامعه است. افزايش طلاق و سن ازدواج نيز از جمله مباحث امنيتي جديد است که بايد به دنبال حل اجتماعي آنها باشيم.
به گزارش مشرق به نقل از ايلنا، سردار اسماعيل احمديمقدم امروز در همايش ملي امنيت و انضباط اجتماعي گفت: در حوزه جنگ نرم بايد مراقب باشيم زيرا هدف، مقابله با نظام و جنگ رسانهاي نيست بلکه حمله به مختصات فرهنگ و هويت ديني جامعه است.
وي گفت: بايد يک راهبرد و نقشه راه براي امنيت انضباط اجتماعي ترسيم کنيم که مقدمات اين راهبرد اررزيابي محيط کنوني راهبردي در حوزه نظم و امنيت است. شناخت تحولات حال و آينده در محيط اجتماعي بسيار ضروري است زيرا تکنولوژي امروز تمام ابعاد و ضوابط بشر را تحت تاثير قرار داده است.
احمدي مقدم افزود: توسعه فضاي مجازي حريم خصوصي را به شدت مورد تعرض قرار داده است و امروز صاحبان بزرگترين شبکههاي اجتماعي معتقدند حفظ حريم خصوصي مانند گذشته نيست. تجاوز به حريم خصوصي به عنوان يک مقوله جديد بايد مورد توجه قرار گيرد و نياز به بازتعريف حريم خصوصي و حفظ آن داريم.
وي اظهار داشت: سرعت گيج کننده تکنولوژي و آثار اجتماعي آن موجب يک رفاه براي جامعه بشري شده و از طرفي يک خستگي ملالآور را نيز در جامعه به وجود آورده است.
احمديمقدم اعلام کرد: افکار عمومي به شدت مورد تهاجم است و انبوه اطلاعات مردم را در گزينش اخبار و اطلاعات دچار اختلال کرده است. احساس امنيت و حفظ آن در چنين محيطي از اهميت بالايي برخوردار است.
فرمانده نيروي انتظامي اعلام کرد: تحولات خانواده، تضعيف نقش آموزش خانواده، طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، تضيعف نظام خانواده و غيره... از مسائلي است که در مباحث امنيتي جديد تأثيرگذار است.
احمديمقدم در ادامه افزود: نابرابري اجتماعي و احساس نابرابري و تبعيض اجتماعي و کاهش نظارت اجتماعي نيز از جمله مسائلي است که بايد مورد توجه قرار گيرد.کاهش مناعت و انفجار انتظارات در دنيا از مسائلي است که در بروز برخي مشکلات موثر است. پيوستگي امنيت و اينکه مسائل امنيتي جغرافيا را در هم مينوردند و مشکلات امنيتي به سرعت به حوزههاي ديگر سرايت ميکند از ويژگيهاي شرايط امروز است.
در مطرح کردن تهديد نرم افراطگونه برخورد نکنيم
فرمانده نيروي انتظامي اعلام کرد تغيير تهديدات از سخت به نرم از مسائل در شرايط امروز است که شاهد آن هستيم اما نبايد در مطرح کردن تهديدات نرم افراطگونه برخورد کنيم.
وي اظهار داشت: هر چند بايد تهديد سخت را هم مد نظر قرار دهيم. قويترين قدرت نرم دنيا داراي قويترين قدرت سخت است. در صورت بي توجهي به اين تهديدات نميتوان در آينده امنيت را برقرار کرد.
احمديمقدم ا دامه داد: مواد مخدر و روانگردانها يکي از مشکلات امروز جامعه بشري است امروز بين 30 تا 40 ميليون نفر در دنيا مواد روانگردان مصرف ميکنند.
فرمانده ناجا گفت: در گذشته هدف ما جلوگيري از کشت و توليد مواد مخدر بود اما امروز در خانه هم ميتوان مواد روانگردان توليد کرد.
وي افزود: در حوزه تروريست همه نگاهها متوجه مردهاست اما امروز در فضاي مجازي تروريست استخدام ميکنند و آموزشهاي لازم تأمين مالي و نحوه عمليات را نيز انجام ميدهند.
فرمانده نيروي انتظامي اعلام کرد: افزايش حاشيهنشين و نابرابري اجتماعي موجب افزايش جرايم خرد شده است.تهديدات حوزه مجازي تحولات شديدي را در حوزه جرايم ايجاد کرده است.
احمديمقدم افزود: امروزه و با استفاده از رايانه ميتوان سرقتهاي بزرگي انجام داد يا از طريق افکار عمومي و با استفاده از شرکتهاي هرمي ليزينگي و... کلاهبرداريهاي چند ده هزار نفري انجام داد.
موادمخدر و مرزها و اشراف اطلاعاتي از برنامههاي جديد پليس است
احمديمقدم اعلام کرد امروز ديگر اتباع بيگانه يک مسئله مربوط به ايران نيست و يک مسئله جهاني شده است مهاجران و افراد بيگانه دومين تهديد دهه آينده در دنيا به شمار ميروند. فرهنگ و الگوهاي وارداتي و مسائل اخلاقي از تهديدات بسيار مهم است.
احمديمقدم گفت: اگر دشمن در بحث جنگ نرم به مختصات فرهنگي و هويت ديني جامعه حمله کند رسيدن به اهداف سياسي برايش آسانتر خواهد بود.در حوزه دفاع از حريم خصوصي قوانين داراي نواقصي است و بايد با توجه به شرايط آينده پيش برويم.
احمدي مقدم تأکيد کرد: هم اکنون بسترهاي وقوع جرم و اولويت پيشگيري به جاي مقابله بايد مورد توجه باشد.مواد مخدر، مرز و ترافيک و اشراف اطلاعاتي بايد در صدر اولويت برنامههاي پليس قرار گيرد.
احمدي مقدم تاکيد کرد: به جاي امنيتي کردن مسائل اجتماعي بايد به دنبال حل اجتماعي مسائل امنيتي باشيم.
کد خبر 568
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۶
- ۰ نظر
- چاپ
در حوزه دفاع از حريم خصوصي قوانين داراي نواقصي است و بايد با توجه به شرايط آينده پيش برويم/به جاي امنيتي کردن مسائل اجتماعي بايد به دنبال حل اجتماعي مسائل امنيتي باشيم/نابرابري اجتماعي و تبعيض اجتماعي بايد مورد توجه باشد.