وی افزود : موتلفه اسلامی در مجموع دارای اعتدال در رویه است و همه این مساله را می دانند و قبول دارند؛ مثل دیدار دیشب با آقای احمدی نژاد که در بنیاد هفتم تیر که بنده مدیر عامل آن هستم ، برگزار شد و جناب آقای عسگر اولادی و بقیه دوستان هم بودند ، حال اینکه از دیدار با آقای احمدی نژاد یک عده خوششان نمیآید و از دیدار با آقای هاشمی هم عده دیگری خوششان نمی آید، خوب نیاید، ما نمی توانیم به خوش آمد کسی رفتار کنیم.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس خاطرنشان کرد: ما وظیفه خودمان را انجام می دهیم و در چارچوب نظام و رهنمود های مقام معظم رهبری پیش می رویم ، حالا بعضی دوستان هم اظهار نظر می کنند؛ یک کسی رد می کند، کس دیگر تعریف می کند ،اظهار نظر آزاد است ، اما مشی موتلفه همان اعتدال و انجام وظیفه شرعی و مصلحت نظام است.
وی ادامه داد: دیشب دیدار صمیمانه خوبی را با آقای احمدی نژاد در قتلگاه شهید بهشتی داشتیم، البته عده ای هم خوششان نمی آید که ما اینقدر گرم و صمیمی هستیم.
بادامچیان افزود: با آقای هاشمی دیدار می کنیم، عده ای خوششان نمی آید، فردا با آقای علی لاریجانی دیدار می کنیم ، عده ای دیگر چیزی می گویند ، من نمی دانم باید تابع خوش آمد این و آن باشیم یا تابع وظیفه ؟
وی تاکید کرد: موتلفه تابع وظیفه است و از اینهایی که تند و کند می گویند، گله ای نمی کنیم؛ اظهار نظر آزاد است و دیگران اجازه دارند حرفهایشان را بزنند.