ماموران پليس امنيت استان کرمان با انجام يکسري اقدامات اطلاعاتي و چهار ماه کار اطلاعاتي شبانه‌روزي، پاتوق اين شرور را در پايتخت شناسايي کردند. اين شرور با هماهنگي مقامات قضايي و همکاري پليس امنيت ناجا، در عمليات ويژه اطلاعاتي به همراه يکي از همدستانش در فر

به گزارش مشرق، ايسنا نوشت:فرمانده انتظامي استان کرمان از دستگيري شرور و قاچاقچي بين‌المللي موادمخدر، توسط پليس امنيت کرمان در فرودگاه مهرآباد خبر داد. سردار حسين چناريان در اين باره گفت: در عملياتي مشترک با همکاري پليس امنيت ناجا، شرور و قاچاقچي بين‌المللي مواد مخدر به نام «ابراهيم - ن» در تهران شناسايي و در فرودگاه مهرآباد دستگيرشد.

فرمانده انتظامي استان کرمان با اشاره به اينکه اين شرور، يکي از قاچاقچيان بين‌المللي و عمده مواد مخدر بوده است، افزود: وي محموله‌هاي موادمخدر را به صورت عمده از برادرش با هويت «پرويز» که از قاچاقچيان عمده موادمخدر در کشور پاکستان است، تحويل و در خاک ايران توزيع مي‌کرد. حمل و نگهداري دو هزار و 109 کيلوگرم ترياک، شش کيلو و 900 گرم مرفين، يک قبضه سلاح سنگين، مشارکت در قاچاق مسلحانه موادمخدر و درگيري مسلحانه با پليس شهرستان بردسير در سال 86 از جمله شرارت‌هاي اين شرور است.

ماموران پليس امنيت استان کرمان با انجام يکسري اقدامات اطلاعاتي و چهار ماه کار اطلاعاتي شبانه‌روزي، پاتوق اين شرور را در پايتخت شناسايي کردند. اين شرور با هماهنگي مقامات قضايي و همکاري پليس امنيت ناجا، در عمليات ويژه اطلاعاتي به همراه يکي از همدستانش در فرودگاه مهرآباد تهران در حالي که قصد سوارشدن به هواپيما را داشت، دستگير شد.
 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس