
به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، سفير ژاپن در تهران از دانشجويان رشته زبان و ادبيات ژاپني دانشکده زبانهاي دانشگاه تهران اوايل ارديبهشت براي حضور در يک پارتي در منزل خود دعوت کرد.
گفته مي شود اکثر دانشجويان دختر شرکت کننده در اين ضيافت، بدون حجاب و وضعيتي زننده در اين مهماني حضور يافتند؛ مساله اي که تا پيش از اين نيز مسبوق به سابقه بوده و شرکت کنندگان در مراسم يا پارتي هاي سفارت هاي خارجي در تهران، تاکنون با وضعيت نامناسبي در اين برنامه ها شرکت کرده اند.
همچنين شنيده مي شود سفارتخانه هاي کشورهاي فرانسه، ژاپن و آلمان به بهانه اعطاي بورسيه تحصيلي در کشور متبوعشان اقدام به برقراري ارتباط مستقيم با رئيس يکي از دانشکده هاي دانشگاه تهران و مديران برخي گروه هاي اين دانشکده نموده و دانشجوياني را براي بورسيه شدن در کشورهاي خود جذب مي کنند.
گفتني است اخيرا برخي سفارتخانه هاي خارجي از جمله اتريش، فرانسه، فيليپين و يمن نيز اقدامات خلاف عرف ديپلماتيکي با حضور تعداد قابل توجهي از ميهمانان ايراني، کشف حجاب و سرو مشروبات الکلي انجام داده و کوشيده بودند درگيري هايي با پليس ديپلماتيک ايجاد کنند که در همين راستا "ج.ع" يکي از کارمندان سفارت ژاپن در تهران نيز در اغتشاشات 25 بهمن 89 در تهران بازداشت شده بود.
مراسم هاي مختلفي که برخي سفارتخانه ها به بهانه هايي چون تجليل از دانشجويان و فارغ التحصيلان زبان هاي خارجي، گراميداشت روزهاي ملي و استقلال و بزرگداشت چهره هاي فرهنگي و هنري برگزار مي کنند از ديرباز بستري براي شناسايي و جذب نيروهاي نخبه و مستعد همکاري هاي امنيتي بوده و از اين طريق به اطلاعات ارزشمندي نيز تاکنون دست يافته اند.
آنچه که در ماههاي اخير از افزايش قابل توجهي برخوردار بوده است برپايي مراسم هاي مختلط و مبتذلي بوده که به نظر مي رسد هدف گذاري امنيتي اين مجالس ، شناسايي و جذب نيروهاي بي هويت و بي قيد براي تشکيل شبکه هاي رسانه اي و مجازي بوده است.