** کیهان
عدم تغییر سیاست خارجی ایران کار را بر اوباما دشوار میکند
محافل رسانهای غرب میگویند پس از توافق وین هیچ تغییری در سیاست خارجی ایران و آمریکا نسبت به یکدیگر ایجاد نشده است.
نشریه نشنال اینترست در این زمینه نوشت: هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم توافقنامه هستهای ایران منجر به تغییر سیاستهای آمریکا در قبال ایران خواهد شد. آیتالله علیخامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران علاقهمند به این امر نیست، تحریمهای آمریکا علیه ایران به خاطر نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند، و حمایت داخلی آمریکا از اسرائیل و مخالفت با گروههایی همچون حزبالله قرار نیست به این زودیها پایان یابد. بنابر این توافقنامه هستهای ایران منجر به باز شدن آغوش گرم آمریکا به روی ایران یا چشمپوشی واشنگتن از سیاستهای ایران نخواهد شد. برعکس، تاحدی انتظار میرود از سرگیری روابط اقتصادی موجب افزایش نفوذ غرب بر ایران در زمینه این موضوعات شود.
در همین حال شبکه بی.بی.سی از قول یکی از اعضای اپوزیسیون مقیم آمریکا تصریح کرد: هیچ تغییری پس از توافق در سیاست خارجی ایران ایجاد نشده است.
امیر حسین گنج بخش به بی.بی.سی گفت: مشکل اوباما با نمایندگان جمهوریخواه و لابی اسرائیل این است که نمیتواند نشان دهد که بعد از توافق اتمی با ایران، سیاست خارجی این کشور تغییر کرده است.
وی در پاسخ به این پرسش که «اوباما در حالی رابطه سازنده با ایران را به آینده حواله داده که درباره شکل رابطه دو کشور بعد از این مذاکرات طولانی، حدس و گمانهای تازهای وجود دارد. شکل تازه روابط چیست؟ گفت: «نکته اساسی درگیری اوباما در آمریکا این است که باید نشان دهد که سیاست خارجی ایران به طور کامل عوض شده و یک چرخشی بعد از این توافقنامه صورت گرفته که این برای او مشکل است.
اوباما خواه ناخواه با این موضوع رو به روست که نمایندگان جمهوریخواه و لابی اسرائیل (رژیم صهیونیستی) با اشاره به شعارهایی که در تهران توسط آقای خامنهای و سایرین داده میشود مثل «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و حتی آیتالله خامنهای در صفحه توئیتر خود عکس رئیسجمهوری آمریکا را که یک اسلحه روی سرش است قرار داده که درباره اینها صحبت شده است.
وی افزود: به هر حال مشکل اساسی اوباما برای نشان دادن تغییر در سیاست خارجی ایران این است که دستگاه رهبری ایران اساسا علاقهای به نشان دادن این که قرار است توافقنامه به یک رابطه تبدیل شود، ندارد. این را ما از اول هم میدانستیم همان طوری که اوباما در مصاحبه عنوان کرده رئیس مخالفان، آقای خامنهای است.
وی افزود: مسئله روابط آمریکا و غرب با ایران اساسا به این برمیگردد که آیا حکومت اسلامی میخواهد به عنوان یک کشور در منطقه رفتار کند و اگر قرار است که به عنوان یک کشور حرکت کند باید در ثبات، در حل بحران سوریه، یمن، عراق و شرکت کند و روابط دوستانه با دیگر کشورها ایجاد کند و پایگاه انقلاب و صدور آن نباشد.
در همین حال رویتر در گزارشی نوشت: آیتالله خامنهای رهبر عالی ایران تمایلی ندارد اعتبار توافق هستهای را به نام خود ثبت کند. بدنهای نیرومند هم در ایران نسبت به توافق بدبین است و هیچ تضمینی برای موفقیت آن نمیبیند. توافق قرار است سالها به طول بینجامد.
رویتر میافزاید: رهبر عالی ایران به نمایندگان مجلس اجازه بحث داده و آنان نیز از مذاکرهکنندگان برای شرح جزئیات توافق دعوت کردهاند و متن توافق را به چالش کشیدهاند این اقدام رهبری و شیوه تقسیم کار هوشمندانه به نظر میرسد.
انتقاد روزنامه حامی دولت از بیاعتنایی ارشاد به مخالفت مراجع
یک روزنامه حامی دولت با هشدار به وزارت ارشاد بر ضرورت عدم عدول از شرط عقل تأکید کرد.
روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و ادعای اینکه برخی مراجع تقلید درباره فیلم رستاخیز توجیه شدهاند و اینکه «ما بر آن مراجعی که مخالفتی دارند را قانع کنیم که اگر نظر فقهی دارند، این نظر فقهی برای خودشان و مقلدانشان مورد احترام است، بنابراین اجازه دهند فیلم به نحو مطلوب برای علاقهمندان نمایش داده شود.» نوشت: اولاً همگان بدانند این فیلم تاکنون برای هیچ یک از مراجع عظام تقلید نمایش داده نشده است و صرفاً چند نفری از بیت حضرت آیتالله مکارم شیرازی (دامت برکاته) در سفری که کارگردان و تهیهکننده فیلم به قم داشتهاند، آن را مشاهده کردهاند و سپس جمعبندی نظرات خود را به معظمله ابراز داشتهاند و لیکن نظر رسمی جدیدی از ناحیه ایشان اعلام نشده است و بنابراین همان نظریه مخالفت قبلی به قوت خود باقی است. ثانیاً وزیر محترم اظهار داشته است که اصلاحات مدنظر مراجع تقلید انجام شده است که باید گفت نسبت به فیلم دو سال پیش عرضه شده، اصلاحاتی صورت گرفته و لیکن هنوز برخی از اشکالات و تحریفات تاریخی باقی است.
وزیر محترم ارشاد مطلب را طوری القاء میکنند که بعضی از مراجع معظم در اکثر مذاکرات قانع شدهاند و برخی هم که قانع نشدهاند، نظرات خاص دارند، یعنی منحصر به یکی دو نفر است و نظر کلی و جمعی مراجع نیست و آن یکی دو نفر هم قانع نمیشوند! بنابراین نظرشان را میگذاریم برای خودشان و مقلدانشان و ما هم کار خود را میکنیم! این شیوه گفتار و رفتار با مراجع معظم تقلید خیلی باعث تأسف است!
وزیر محترم ارشاد عوض آنکه با کارگردان و تهیهکننده فیلم مذاکره کند و آنها را متقاعد کند که به نظرات مراجع معظم تقلید احترام بگذارند، بلعکس درپی آن است که با مراجع معظم صحبت کند و نظر آنها را برگرداند و بعد هم که نتیجه نمیگیرد، میگوید چه کار کنیم نظر فقهی خاصی دارند و قابل تغییر هم نیست! خیلی عجیب است! شما در این ماجرا به کارگردان و تهیهکننده فیلمی که با سماجت و پررویی مقابل ده مرجع تقلید ایستادهاند، چیزی نمیگویید و انتظار دارید مراجع تقلید از نظر خودشان برگردند! یعنی خاطر این دو نفر برای شما اینقدر مهم است؟!
مخالفت مراجع معظم تقلید وجه دینی دارد و آنان حافظان حریم اسلام و قرآن هستند و الآن هم صرفاً فتوای خود را اعلام کردهاند، شما که متشرع هستید باید به این نظرات توجه کنید و مخالفت نکنید، نه آنکه با پاک کردن صورت مسئله، موضوع را حل شده و بدون مشکل قلمداد کنید!
مراجع معظم مانع اکران فیلم نیستند، نظر فقهی خود را اعلام کردهاند و لیکن این دولت اگر این فیلم را بدون توجه به نظرات آنان به نمایش بگذارد، بداند که دچار خسران عظیم و بزرگی شده است و بر سر حمایت بیجا و بیجهت از یک فیلم مشکلدار، پشتوانه عظیم مراجع معظم را از دست خواهد داد، چون این امر نوعی بیحرمتی به آنان محسوب میشود و برای این دولت تبعات بسیار بدی خواهد داشت! عاقلان توجه کنند! مبادا اشتباه دولت گذشته در بحث ورود زنان به ورزشگاهها تکرار شود که در آن زمان به خاطر بیحرمتی به مراجع معظم تقلید تا سالها درب بیوت آنان به روی مسئولان بسته بود و هیچ وزیر و مقام دولتی را به حضور نمیپذیرفتند.
نویسنده همچنین تأکید کرد که دفتر آیتالله سیستانی ادعای مطلع بودن از جریان ساخت فیلم رستاخیز و تأیید آن را تکذیب کرده است.
شرق: اهمیت هاشمی در اعلام ختم دوره انقلاب است !
روزنامه شبهاصلاحطلب شرق به بهانه حمایت از هاشمی رفسنجانی تصریح کرد وی اولین دولت پسا انقلابی(!) را تاسیس کرد و آدمهایی را که آمادگی روحی ورود به دوران تازه را نداشتند کنار گذاشت و شکاف تاریخی در انقلاب به وجود آورد.
این روزنامه در یادداشت خود به قلم سردبیر مینویسد: هاشمی که دو دوره رئیسجمهوری مقتدر بود کارش به جایی کشید که در انتخابات مجلس بیم آن میرفت. رای نیاورد و بالاخره در جایگاه آخر - نفر سیام در لیست نمایندگان تهران - قرار گرفت. هاشمی رفسنجانی اگر در بسیاری از امور همچون شخصیتهای سیاسی دیگر عمل کرده باشد، در یک نکته با همه فرق دارد؛ و آن اینکه او خودش را بیمحابا در معرض انتخاب مردم قرار میدهد و از اینکه مردم یا جریانهای سیاسی او را انتخاب نکنند، هراسی ندارد و خم به ابرو نمیآورد.
شرق میافزاید: اینکه هاشمی خود را به آزمون افکار عمومی و رویکرد سیاسی جامعه واگذار میکند، دستمایه بحث مخالفان و منتقدان و حتی دوستداران او است که بارها به او خانهنشینی و بازنشستگی اجباری - تشویقی را پیشنهاد کردهاند.
او موسس اولین دولت پسا انقلابی ایران است. او با نامگذاری دولتش - دولت سازندگی - به تلویح اعلام کرد که یک دوره تمام و دوره دیگری آغاز شده است. در آن زمان به جز هاشمی چه کسی میتوانست چنین موضعی - ختم دورهای و آغاز دورهای دیگر - را این قدر صریح اعلام کند به عبارتی، هاشمی با رمز سازندگی، انقلابی در دل انقلاب سامان داد. پیامد جانبی این سیاست هاشمی، خواسته یا ناخواسته به کنار رفتن آدمهایی انجامید که آمادگی روحی یا استطاعت ورود به دوران تازه را نداشتند. پس به ناچار کنار رفته یا بازنشسته میشدند. از همین جا واگرایی آغاز شد. قرائت هاشمی از آرمانهای انقلاب به نحوی بود که بسیاری را با چهرهای از انقلاب مواجه میکرد که هم غرابت داشت و هم دشوار بود. از این رو شکافی تاریخی به وجود آمد. از همین مختصر برمیآید که هاشمی در نهان، انقلابی است و در انظار محافظهکار. کلینگری بخشی از خصلت انقلابی او است که با رفتارهای و رویکردهای دموکراتیکاش ناهمساز به نظر نمیرسد.
اما اهمیت هاشمی، نه در روانشناسی شخصیت سیاسی او، که در ایجاد شکاف بین دو دوره [انقلاب و پساانقلاب!] نهفته است. هاشمی هیچگاه از الفاظ و تعابیری دال بر «ما و دیگری» استفاده نمیکند، اما عملکرد و کارنامه سیاسیاش بر دورانی گواهی میدهد که تمایز میان «ما» و «آنها» نیروهای انقلابی را به دو طیف متفاوت تقسیم کرد. و در این میان اگر سهمی به مخالفان داد، برای همراه کردن آنها بود که کارساز نیفتاد.
دولت هشت ساله سازندگی، گرچه زمینهساز تعارض بین انقلابیون شد اما دولت اصلاحات را شکل داد.
بسیار گفتهاند که عاقلانهتر این بود که پس از دولت هاشمی، ناطق نوری بر مسند کار مینشست. اما دولتی که رفاه نسبی آورده بود، ادامه منطقیاش باید دولت اصلاحات میبود. ماجرا همین جا ختم نمیشود. دامنه این تحول به دولتهای اصلاحات و اعتدال نیز سرایت کرده است.
یادآور میشود روزنامه شرق پس از ناکامی بزرگ هاشمی در انتخابات سال 88، جزو اولین رسانههایی بود که به قلم سردبیر وقت خود خواستار نیمکتنشینی هاشمی شد و تصریح کرد هاشمی باید مانند علی دایی بداند دوره بازیگریاش سپری شده است. اما تحویل گرفتن امروز هاشمی از سوی روزنامههای زنجیرهای که صراحتا او را عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای معرفی میکردند، در متن یادداشت روشن است؛ چون او انقلاب در انقلاب کرد [انقلاب در انقلاب میشود غیر و ضد انقلاب!] و قائل به پساانقلاب است و به همین دلیل موجب شکاف میان نیروهای انقلابی و کنار زدن نیروهای اصیل انقلاب و همچنین سرکار آمدن افراطیون با تابلوی دروغین اصلاحطلبی شده است.
همچنین باید گفت بر جای گذاشتن تورم 49 درصدی به عنوان بالاترین رکورد تورم - آن هم بدون تحریمهای سنگین - اجازه نمیدهد امثال روزنامه شرق از دولت سازندگی به عنوان دولت رفاه یاد کنند هرچند که حساب اشرافیت دولتی جداست.
** خراسان
پس از اختلافاتي که بين سازمان خصوصي سازي و سازمان تامين اجتماعي در مورد ارزش بنگاه ها و شرکت هاي واگذاري به تامين اجتماعي بابت بدهي دولت به اين سازمان بر اساس مصوبه 26 اسفندماه سال 88 دولت نهم رخ داد، بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير يک مسئول ارشد اجرايي به روساي اين 2 سازمان، اعلام شده است که ارزش کليه بنگاه ها و شرکت هاي موضوع مصوبه دولت سابق، مبلغ 22 هزار و 617 ريال محاسبه شده و اعمال اين مبلغ در حساب ها و دفاتر مربوط بايد ظرف 3 ماه از تاريخ ابلاغ اين تصويب نامه خاتمه داده شود.
بر اساس ابلاغيه جديد يک مقام مسئول به تعدادي از دستگاه هاي ذي ربط در امر واردات کالا، اعلام شده است که حسب درخواست هاي واصله از سوي برخي اشخاص جهت واردات تعدادي از اقلام گياهي، مجوز واردات بذر چمن "برمودا گراس" از کشورهاي تايلند و ايتاليا جهت کاشت در کشور صادر مي شود و با توجه به نتايج تحليل خطر انجام شده، اقلام مذکور در فهرست کالاهايي با ريسک قرنطينه اي متوسط قرار داشته و با بررسي کارشناسان، قابل ورود به کشور است.
** وطن امروز
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در واکنش به اظهارات اخیر عفت مرعشی گفت: انقلاب از خیابان چهارمردان قم شروع شده است، نه از زندان اوین. به گزارش مهر، احمد امیرآبادیفراهانی، نماینده مردم قم در جلسه علنی دیروز مجلس و در نطق میان دستور با بیان اینکه مردم قم همواره در خط مقدم عدالتخواهی قرار داشتهاند، اظهار داشت: مردم نشان دادهاند انقلاب از خیابان چهارمردان قم شروع شده است، نه از زندان اوین. این اظهارات امیرآبادی در واقع واکنشی بود به اظهارات اخیر عفت مرعشی درباره آغاز مجازات مهدی هاشمی که فائزه هاشمی به نقل از او به یک سایت ضد انقلاب گفته بود انقلاب از اوین شروع شد. امیرآبادی همچنین تصریح کرد: از برخوردهای بدون ملاحظه قوهقضائیه با مفسدان اقتصادی تشکر و اعلام میکنیم مردم در انتظار برخورد قاطع با سایر مفسدان و متهمان هستند.
** آرمان
** قانون
دستور لاریجانی برای انتخاب اعضای کمیسیونویژه
خانه ملت سخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت از دستور رئیس مجلس برای تعیین تکلیف اعضای کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی خبر داد. صفر نعیمی رز با اشاره به جلسه ديروز فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: در اين نشست لاریجانی و باهنر حضور داشتند كه رئيس مجلس دستور داد که ظرف این هفته ترکیب کمیسیون ویژه مشخص و تشکیل شود تا بررسی برنامه جامع اقدام مشترک در دستور کار قرار گیرد. وی اظهار داشت: لاريجاني عنوان کرد با فراکسیون اصولگرایان در خصوص ارائه لیستی مشترک برای ترکیب کمیسیون ویژه بررسی برجام رایزنی شود. اما اگر همراهی از سوی این فراکسیون صورت نگرفت، فراکسیون رهروان مستقل عمل کند.اين نماينده گفت: قرار است روز سهشنبه پیش از برگزاری صحن علنی، مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت تشکیل جلسه بدهد و اعضای پیشنهادی خود برای حضور در کمیسیون ویژه را معرفی کند.
بيانيه نمايندهها براي تسريع در ارائه لايحه برجام
تابناك ضرغام صادقی عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه ۲۰۱ نفر از نمایندگان مجلس درخصوص ضرورت ارائه برجام در قالب لایحه از سوی دولت به مجلس را قرائت کرد. در بخشي از اين بيانيه آمده است: ما نمایندگان با توجه به وظیفه قانونی اعلام میداریم از زحمات تیم مذاکرهکننده هستهای که تلاش وافری را در مذاکرات داشتهاند، قدردانی کنیم. براساس اصول 77 و 125 قانون اساسی بررسی متن برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام از وظایف قانونی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت است و مستلزم ارائه اطلاعات و همکاری تمامی دستگاههای مختلف ذیربط است. ارائه متن برجام به مجلس باید در قالب لایحهای از سوی دولت به مجلس باشد که ضروری است هر چه سریعتر به مجلس تقدیم شود.
اعلام وصول سوال پارازيتي از قاضيزاده
تسنیم عليرضا منادي سفيدان، عضو هيات رئیسه مجلس سوال ملی محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک در مجلس از وزیر بهداشت درباره علت عدم توجه به وضعیت جسمانی و روانی شهروندان براثر پارازیت را اعلام وصول کرد.همچنين طرح اصلاح بند الف ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و طرح امتیازبندی ترکیبی عوامل ایثارگری اعلام وصول شد. از سوي ديگر در اجرای ماده 168 آيیننامه داخلی مجلس و اصل 85 قانون اساسی سه طرح و لایحه شامل لایحه حفاظت از خاک، لایحه حفاظت و بهرهبرداری از منابع ژنتیکی و طرح اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها اعلام وصول شد.
بيمهري صدا و سيما نسبت به سفر روحاني
آنا نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس از صدا و سیما به دلیل عدم پوشش مناسب سفر رئيسجمهور به شهرستانهای جنوب غرب استان تهران انتقاد کرد و گفت: این عمل صدا وسیما به منزله بیمهری در حق مردم مناطق و شهرستان های جنوب غرب استان تهران است. ابراهیم نکو گفت: باید در اینجا از عملکرد صدا وسیما در عدم پوشش مناسب مراسم حضور پرشور و تاریخی مردم در استقبال از رئيس جمهوری گله کنم. وي اضافه کرد: از ریاست این سازمان میخواهم که نسبت به راه اندازی شبکه تلویزیونی مستقل برای شهرستانهای استان تهران که جمعیتی بالغ بر چهار میلیون نفر دارند، اقدام کند.
مجلس مصلحت برجام را در نظر میگیرد
ایرنا رئيس فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره ارائه لایحه برجام به مجلس گفت: مجلس قطعا هر آنچه مراجع دیگر مصلحت بدانند را در نظر خواهد گرفت. غلامعلی حداد عادل افزود: بالاخره باید دید نقش مجلس در این امر مهم چیست و آیا فقط میخواهد شنونده باشد یا خیر؟نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: من عیبی در ارائه لایحه به مجلس نمیبینم و هر مصلحتی که قرار است در هر مرجع قانونی مدنظر قرار گیرد اعم از مصلحتی که به رد یا قبول آن بینجامد در مجلس هم قابل تامین است.
تذکر 56 نماینده به وزیر کشور
ايسنا محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس گفت که 56 نماینده مجلس به همراه تعدادی از نمایندگان اصفهان در تذکر کتبی به وزیر کشور خواستار برخورد با مسئولانی در استان اصفهان شدند که دستور بازداشت طلبهای به دلیل تهیه پلاکارد در نقد توافق وین را صادر کردهاند. در این تذکر کتبی رسایی، نماینده تهران به همراه 55 نماینده مدعی شدند که مسئولانی در شورای تامین اصفهان به ریاست استاندار دستور بازداشت طلبه فرزند شهیدی را به خاطر تهیه پلاکارد در نقد توافق وین و استکبار ستیزیاش صادر کردهاند که باید برخورد لازم با این افراد صورت گیرد.
** ایران
نتایج نظرسنجی تازه صورت گرفته درباره توافق هستهای ایران و 1+5 از شهروندان امریکایی، نشان میدهد که بیش از 55 درصد از شهروندان امریکایی با سیاست «باراک اوباما» و نحوه مدیریت مذاکرات هستهای توسط او مخالف بودهاند. به گزارش «خرداد»، نشریه دستراستی «ویکلی استانداردا» با انتشار نتایج نظرسنجی جدید مؤسسه آمارسنجی «گالوپ» اعلام کرد که تنها 33 درصد از شهروندان امریکایی موافق توافق هستهای با ایران هستند. این نشریه در ادامه نوشت: «نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که اکثریت شهروندان امریکایی موافق سیاست اوباما در قبال ایران نیستند.»
نیوزماکس نیز در یک نظرسنجی از مصاحبه شوندگان سؤال کرد که اگر در کنگره بودند چه رأیی به توافق میدادند: 58 درصد گفتند که آن را رد میکنند و 31 درصد گفتند که به آن رأی «آری» میدهند. اکثر مخالفان از طرفداران جمهوریخواه و مستقلها بودند. 83 درصد مصاحبه شوندگان جمهوریخواه و 60 درصد مستقلها رأی منفی دادند. در میان دموکراتها نیز 35 درصد رأی منفی و 50 درصد رأی مثبت دادند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، 75 درصد مخاطبان این نظرسنجی هم معتقد بودهاند که ایران در عمل کردن به تعهدات خود، «قابل اعتماد» نخواهد بود. 55 درصد در برابر 33 درصد نیز گفتند از عملکرد اوباما درخصوص ایران رضایت ندارند.
یک نماینده اصلاحطلب مجلس هشتم گفت: «اوایل شروع به کار مجلس هشتم وقتی احساس کردیم دولت دهم لحظه به لحظه خلاف قانون عمل میکند، قوانین را محترم نمیشمارد و مقابل مجلس میایستد و حتی گاهی با حرفهای تند و توهینآمیز خود مجلس را به توپ میبندد، امیدی به رسیدگی تخلفات احمدینژاد از سوی مجلس هشتم نداشتیم. برای همین ما اصلاحطلبان مجلس هشتم، تصمیم گرفتیم به عنوان شهروند مطلع از احمدینژاد به رئیس مجلس شکایت کنیم.» محمدرضا خباز ادامه داد: «در همین راستا نامهای نوشتیم و در آن به تخلفات متعدد دولت اشاره کردیم این نامه را 12 نفر از اصلاحطلبان مجلس هشتم امضا کردند و شکایت خود را به کمیسیون اصل 90 بردیم. پس از پیگیری شکایت خود متوجه شدیم که به تقاضای ما رسیدگی نمیشود در حالی که وظیفه این کمیسیون بود که به شکایتهای مربوط به نحوه کار دستگاههای اجرایی رسیدگی کند. این پیگیری نه تنها از سوی کمیسیون اصل 90 در آن زمان انجام نشد بلکه به ما گفتند شکایتمان از دولت سیاسی است و گفتند چون شما مخالف دولت احمدینژاد هستید، این شکایت را تنظیم کردهاید و نامه ما را بایگانی کردند.»
** شرق
فعالیتهای موشکی ایران با هیچ مانعی روبهرو نخواهد شد
تسنیم: رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه برای هر آزمایش موشکی موارد
در یک هیأت سیاستگذاری بررسی میشود، گفت: «فعالیتهای موشکی ایران با
هیچ مانعی روبهرو نخواهد شد». سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل
نیروهای مسلح، طی سخنانی گفت: «برای هر آزمایش موشکی، موارد در یک هیأت
سیاستگذاری بررسی میشود و نتیجه آن به محضر فرماندهی معظم کل قوا تقدیم
میشود که پس از تصویب معظمله اقدام میشود. مصوباتی که اکنون در اختیار
ستاد کل نیروهای مسلح بوده نیز برابر مصوبه معظمله بهموقع اجرا خواهد
شد».
مقیمی: برگزاری انتخابات باشکوه مردم را امیدوار میکند
ایسنا: محمدحسین مقیمی، معاون سیاسی وزیر کشور، با اشاره به اهمیت احاطه
برگزارکنندگان انتخابات بر قوانین، گفت: اینکه مردم یقین پیدا کنند که
مجریان انتخابات به رعایت بیطرفی در قانون پایبند هستند، موجب تحقق حضور
حداکثری مردم در انتخابات خواهد شد. او تأکید کرد: باید شرایطی را فراهم
کرد که مردم در جریان قرار بگیرند که دولت همه تلاش خود را به کار گرفته
است تا انتخاباتی خوب و سالم را برگزار کند چراکه در صورت برگزاری انتخابات
باشکوه، مردم به آینده خود و کشورشان امیدوار میشوند.
آیتالله جنتی: مسئله ما اسلام انقلاب، نظام و ولایتفقیه است
ایسنا: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: تنها مسئله شورای هماهنگی
تبلیغات اسلامی، مسئله بزرگداشت، مراسم و مناسبتها نیست بلکه مسئله اسلام،
انقلاب، نظام و ولایتفقیه است. آیتالله احمد جنتی در رابطه با مشکلات
پیشروی کشور گفت: ما هماکنون با بحرانهای مادی و معنوی، بحران اقتصادی،
بحران کمآبی و خشکسالی و بحران رواجیافتن دروغ، رانتخواری و رشوهخواری
مواجه هستیم.