کد خبر 295185
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از مجروحیت ۴ نفر به دلیل انفجار مواد محترقه در خیابان رسالت تهران خبر داد و گفت: این مصدومان به بیمارستان مطهری منتقل شدند.

به گزارش مشرق، حسن عباسی مدیر روابط عمومی اورژانس تهران با اشاره به اینکه در ساعت 14:10 دقیقه امروز گزارشی مبنی بر حادثه انفجار مواد محترقه و مصدومیت 4 نفر به اورژانس اعلام شد، عنوان کرد: این 4 نفر شامل دو نوجوان 17 و 18 ساله و دو جوان 20 و 27 ساله بودند که در محله رسالت و خیابان حیدر خانی دچار حادثه شدند.

وی افزود: این 4 مصدوم چهارشنبه پایان سال که از ناحیه صورت، چشم و گوش دچار مجروحیت شدند توسط اورژانس به بیمارستان مطهری منتقل شدند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس