کد خبر 251543
تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲

دهمین شماره ماهنامه "داستان" با پرونده‌هایی درباره داستان انیمیشن "من نفرت انگیز 2" و رمان "اتحادیه ابلهان" به پیشخوان مطبوعات رسید.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق یه نقل از روابط عمومی بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان، مخاطبان این نشریه خواننده تجربیات نویسندگی رضا امیرخانی و نقد مسعود فراستی از فیلم اقتباسی «خوشه‌های خشم» در جدیدترین شماره آن هستند.
 
گفتگوهایی با محمدمهدی رسولی، داستان‌نویس نقاش و پیمان خاکسار، مترجم آثار ادبیات داستانی نیز در این شماره به محاطبان عرضه شده است.
 
همچنین داستان‌ها و نوشته‌هایی از صادق کرمیار، محمد‌علی جاودان، محمدرضا زائری، غلامرضا امامی، فاطمه معصومی، سمیرا صمدی نمین و همچنین عبدالواحد رفیعی، جومپا لاهیری، نیکلای واسیلوویچ گوگول و جانی روداری در شماره دهم «داستان» منتشر شده است.                                                   
                                                      
10 کتاب پیشنهادی این شماره از «داستان» نیز در صفحات «قفسه» معرفی شده‌اند .
 
شماره دهم نشریه «داستان» به سردبیری محمدحسین بدری از سوی بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان به قیمت 2500 تومان در 132 صفحه عرضه شده است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس