کد خبر 236278
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۴

همچون سال‌های گذشته مصلای امام خمینی(ره) در جوار برپایی نمایشگاه قرآن کریم ویژه‌برنامه‌هایی را به مناسبت لیالی قدر با حضور حجت‌الاسلام پناهیان برگزار می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، همزمان با ایام پر فیض شب‌های قدر همچون سال‌های گذشته مصلای امام خمینی(ره) ویژه برنامه‌هایی را با حضور حجت الاسلام پناهیان برگزار می‌کند.

ویژه برنامه‌های شب‌های قدر با همکاری هیئت رزمندگان اسلام از ساعت 22 تا 2:30 بامداد همراه با قرائت دعای جوشن کبیر، دعا و مرثیه سرایی توسط مداحان اهل بیت، سخنرانی و احیاء توسط حجت السلام پناهیان در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

همزمان با 7 مرداد مصادف با شب 21 ماه مبارک رمضان از ساعت 22:00 تا 22:30، حسین هوشیار به اجرای مناجات‌خوانی، از ساعت 22:30 تا 23:30 مرتضی طاهری به قرائت 50فراز از دعای جوشن کبیر، از ساعت 23:30 تا 24:30 مرتضی خلیلی به قرائت 50 فراز دوم از جوشن کبیر می‌پردازند.

همچنین حجت الاسلام علیرضا پناهیان از ساعت 1:30 دقیقه تا 2:30 بامداد مراسم سخنرانی و احیاء را اجرا می‌کند.

همزمان با 9 مرداد مصادف با شب 23 ماه مبارک رمضان از ساعت 22:00 تا 22:30 ، علی فراهانی به اجرای مناجات خوانی، از ساعت 22:30 تا 23:30 منصور نورایی به قرائت 50 فراز از دعای جوشن کبیر، از ساعت 23:30 تا 24:30 مرتضی خلیلی به قرائت 50 فراز دوم از جوشن کبیر می‌پردازند. در این مراسم مجید بادکوبه از ساعت 12:30 دقیقه تا 1 بامداد به اجرای برنامه مرثیه سرایی می‌پردازد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس