کد خبر 21658
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۵

مراسم رونمايي از کتاب «حماسه تلخ» صبح امروز با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.

 به گزارش مشرق به نقل از فارس، مراسم رونمايي از کتاب «حماسه تلخ» روز گذشته با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ساختمان روزنامه جام جم برگزار شد. اين کتاب به شرح وقايع پيش و پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 پرداخته است.

سيدمحمد حسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم رونمايي از کتاب «حماسه تلخ» با تشريح و تحليل وقايع سال گذشته که از دو جهت حضور 40 ميليوني مردم پاي صندوق‌هاي راي و حوادث و واقيع پس از انتخابات، سالي مهم و ويژه براي کشور بود، گفت: با گذشت بيش از يک سال از آن وقايع لازم بود چنين کتاب‌هايي منتشر شوند تا نسل‌هاي آينده با نيات و اهداف فتنه‌گران بيشتر آشنا شوند.
حسيني با تجليل از نويسنده کتاب و کساني که به نحوي در انتشار اين کتاب ارزشمند همکاري داشتند گفت: در اين کتاب فضاي انتخابات سال گذشته به خوبي ترسيم و پرونده‌هاي جنجالي و سناريوهاي مختلفي چون ربوده شدن ترانه موسوي که فتنه‌گران و حاميان‌شان از آن براي سياه‌نمايي کشور استفاده کرده بودند، تشريح شده است.
وزير فرهنگ‌وارشاد اسلامي با اشاره به اين که تاکنون يکصد کتاب درباره حوادث پس از انتخابات در سال گذشته مجوز دريافت کرده و حدود 12 کتاب در اين مورد در روزهاي اخير رونمايي شده است، بر حمايت از نويسندگاني که در اين مسير اقداماتي انجام داده‌اند تاکيد کرد.
حسيني با بيان اين که رهبر معظم انقلاب هم بر حمايت از نويسندگان و اهل قلم که براي تشريح و تحليل حوادث سال گذشته کشور اقدام مي‌کنند، تاکيد دارند، خاطرنشان کرد: کتاب حماسه تلخ کتابي کاربردي است که براي افکار عمومي مفيد و موثر خواهد بود.

بيژن مقدم، مدير مسئول روزنامه جام جم نيز در مراسم رونمايي از کتاب حماسه تلخ، انتخابات سال گذشته را يکي از رخدادهاي بي‌نظير کشور ارزيابي کرد و گفت: کتاب حماسه تلخ روايتي از اين رخداد بي‌نظير است.
وي اين کتاب روايي، جذاب و خواندني براي خوانندگان دانست و افزود: براي تدوين و چاب اين کتاب بيش از 10 ماه فعاليت مستمر صورت گرفته است.

امير سياح، نويسنده کتاب هم در ادامه مراسم در سخناني با تاکيد بر اين که اين کتاب واقعيت را به نسل آينده نشان مي‌دهد، گفت: سعي کرديم در کتاب حماسه تلخ با نگاهي بي‌طرفانه حوادث و وقايع سال گذشته کشور را تبيين کنيم تا خوانندگان تصويري روشن و واقعي از اتفاقات سال گذشته دريافت کنند.

مهدي فضائلي، مديرعامل موسسه سروش هم با اشاره کوتاهي به حوادث سال گذشته در کشور، وقايع‌نگاري را در رويدادهاي مهم امري بديهي دانست و گفت: نبايد اجازه داد يکي از بهترين فصل‌هاي تاريخ انقلاب از سوي برخي جريان‌هاي منحرف تحريف شود
فضائلي که خود نيز براي چاپ کتاب حماسه تلخ همکاري مستمري داشته است، خاطرنشان کرد: در اين کتاب سعي شده با ادبيات منصفانه و واقع بينانه رويدادهاي قبل و پس از انتخابات سال 88 تا 22 بهمن همان سال بررسي و تبيين شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس