
«سيدمسعود شجاعي طباطبايي» رئيس خانه کاريکاتور ايران در گفتوگو با مشرق با اشاره به برگزاري جشنواره کارتون و کاريکاتور فجر گفت: دومين دوره جشنواره کاريکاتور فجر با حضور 45 کشور و با وسعت بيشتري نسبت به دوره پيش برگزار خواهد شد.
وي درباره سابقه اين جشنواره تصريح کرد: جشنواره کاريکاتور فجر تاکنون يک دوره در سطح ملي و يک دوره در سطح بينالمللي برگزار شده است.
شجاعي درباره ترکيب هيأت داوران اين جشنواره اذعان داشت: ترکيب داوران از چند قاره تعيين شده است که شامل بهترين اساتيد کاريکاتور از کشورهاي مختلف است. براي اين منظور «ماچادو» از کشور برزيل، «بوليجان» از مکزيک، «کنتوريس» از يونان و همچنين آقايان درم بخش، عليزاده، شجاعي و نيرومند از ايران به عنوان داور حضور دارند.
رئيس خانه کاريکاتور ايران با آزاد دانستن موضوع آثار ارسالي به جشنواره گفت: مهلت ارسال آثار تا حدود يک هفته ديگر است و پيشبيني ميشود کشورهاي شرکت کننده تا 60 کشور افزايش يابد. آثار در 2 بخش کارتون و کاريکاتور و چهره تقسيمبندي ميشوند.
شجاعي طباطبايي با اشاره به اينکه غالب رسانههاي مکتوب و تصويري دنيا در اختيار صهيونيستهاست افزود: رتبه اول مقابله با جريان رسانهاي صهيونيستي متعلق به ايران است و در زمينه کاريکاتور، حرکتهاي قابل توجهي انجام شده است؛ به خصوص در زمينه کاريکاتورهاي هولوکاست. در اين راستا سايت «ايران کارتون» با 2 زبان انگليسي و فارسي و با بازديد بيش از 89 ميليون در سال 2010 ميلادي عملکرد موفقي داشته است.
جشنواره کاريکاتور فجر در ايام فجر و در محل فرهنگستان صبا برگزار ميشود.