کد خبر 21071
تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۴

همزمان با هفتمين سال‌روز زلزله بم، فيلم سينمايي «بيدار شو آرزو» به کارگرداني کيانوش عياري در بنياد سينمايي فارابي به نمايش درآمد.<BR> <BR>

به گزارش مشرق، ايسنا نوشت: کيانوش عياري کارگردان «بيدارشو آرزو» خطاب به مخاطبان حاضر در جلسه گفت: سال‌هاست، وظيفه‌ي خود مي‌دانم که به دليل تلخي و ناخوشايند‌بودن اين فيلم از بينندگان آن معذرت‌خواهي کنم.

وي ادامه داد: اين فيلم نه براي جشنواره‌ها و نه براي اکران ساخته نشده بود، بلکه نيت ما از ساخت «بيدار شو آرزو» اين بود که آب خوش از گلوي هيچ يک از مسوولين مرتبط با زلزله پايين نرود.

کيانوش عياري تصريح کرد: در کشوري که مي‌دانيم بر روي گسل است و سال‌هاست اطلاع داريم که روزي در تهران هم چنين اتفاقي خواهد افتاد، اين فيلم به نيت جلب توجه مسوولان ساخته شد.

ابوالحسن فقيه رييس جمعيت هلال‌احمر هم در سخناني گفت:قرار است از سال آينده روز پنجم دي‌ماه از تقويم ملي حذف شده که اين اصلا خبر خوبي براي کشور ما که اين اندازه گسل دارد، نيست.

وي‌ با اشاره به سخنان کيانوش عياري که از تلخ‌بودن فيلمش عذرخواهي مي‌کرد، ادامه داد: من هم قبول دارم که اين فيلم تلخ است، اما بايد مسوولان اين نوع فيلم‌ها را ببينند، حتي اگر ناراحت شده و از اين فيلم‌ها رنج ببرند، باز هم ديدن اين فيلم‌ها لازم است. اکنون هفت سال از زلزله‌ي بم گذشته و ما بايد ارزيابي کنيم و ببينيم که طي اين مدت چه کرده‌ايم. اگر هفته‌ي گذشته زلزله‌ي ديگري در کرمان اتفاق افتاده و تلفات زيادي نداشته است به اين دليل بوده که اين زلزله در فضايي کم جمعيت اتفاق افتاده است، اما قطعا اگر اين زلزله در محيطي مانند تهران اتفاق مي‌افتاد، تبعات بسياري داشت.

رييس هلا‌ل‌احمر در بخش ديگري از سخنانش مطرح کرد: زلزله تعارف‌بردار نيست، به هرحال کشور ما بر روي گسل قرار دارد و مواجهه با زلزله کار دولت، مجلس و يا مردم تنها نيست، بلکه لازم است در اين زمينه همه دست به دست هم بدهند. قطعا در اين ميان هنرمندان هم نقش ويژه‌اي خواهند داشت.

ابوالحسن فقيه در پايان سخنانش گفت: در شهر کوچکي مانند بم يک زلزله اين اندازه تلفات داشته است، حال اگر اين زلزله در تهران روي بدهد، ابعاد حادثه به مراتب بزرگتر خواهد بود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس