کد خبر 1845360
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۵

به گزارش مشرق، سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت شهید رئیسی در توئیتر نوشت:

جمهوری اسلامی ایران که با اقتدار آمریکا و اسرائیل را از منطقه اخراج کرد اهل کار خصمانه پنهانی نیست و اگر نیاز باشد با جرأت و شهامت و علنی دشمن را گوشمالی می‌دهد اما اروپای خبیث که در طول جنگ از فرودگاه‌هایش ۵ هزار پرواز برای بمباران مردم ایران انجام شد حق اعتراض و شکایت ندارد!

اروپای خبیث حق اعتراض ندارد!



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 1
  • ناصر IR ۱۶:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    5 0
    بر پدر و مادر هر چی اروپایی و طرفدار اروپا ست لعنت
    • محمد IR ۲۲:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
      1 0
      احسنت
    • IR ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۲
      0 0
      بیش باد
  • احمد IR ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 2
    آقای خلجی بویی از سیاست نبرده وگرنه اینجور توئیت نمیزد.هر بیسوادی میداند این جور اتهامها برای توجیه حمله در آینده میباشد
    • جیم IR ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
      0 0
      واقعا آدم میمونه به امثال شما چی بگه حمله و درگیری ایران و آمریکا قطعیه مگر آمریکای جنایتکار از دولت مصدق برعلیه ایران توطئه و شرارت میکنه منطق و توجیه داشته ؟چرا متنبه نمیشید که مقابل اینا نباید ذلیلانه صحبت کرد کرنش و دنبال مذاکره دویدن نتیجت ای جز جنگ و شهادت رهبر چیزی نداشته .
  • IR ۱۷:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 0
    آقا اگرم کار سپاه بوده نظامیا رو هدف قرار داده مشکلتون چیه
  • IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    1 0
    مآدر این پفیوزی ها انگلیس حرامزاده است
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    1 0
    آمریکا و انگلیس تکلیفشان مشخص است اون 27 بابویی که ایران را محکوم می‌کنند آیا تجاوز باند تبهکار به ایران و ترور رهبران و مسیولین ما را محکوم کردند؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس