کد خبر 1845344
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۵
ظریف

ایران در جنگ‌های اخیر پیروز قطعی بوده است و این آمریکاست که باید امتیاز بدهد و انتقام هم پس بدهد. چرا برای ایران نسخه تسلیم می‌پیچد؟! اصلاً این جماعت وابسته به غرب از وطن‌دوستی و غیرت بویی برده‌اند؟!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: این عهدنامه «ترکمانچای‌» چیست که آقای ظریف از آن تعریف و تمجید می‌کند و می‌گوید باعث نجات ایران شده بود؟!

گفتم: معاهده‌ای بود که ۲۰۰ سال قبل، در جریان جنگ ایران و روسیه و در دوران فتحعلی‌شاه قاجار بین ایران و روسیه امضاء شد و براساس آن سه ایالت قفقاز، یعنی ایروان، نخجوان و بخش‌هایی از تالش به روس‌ها داده شد و حاکمیت ایران بر دریای مازندران نیز محدود شد!

گفت: یعنی آقای ظریف رسماً و علناً از تسلیم دولت قاجار در مقابل روسیه و از دست دادن بخش گسترده و عظیمی از خاک ایران دفاع می‌کند؟!

گفتم: ‌ای عوام! برای تسلیم در مقابل دشمن دلیل می‌تراشد و می‌گوید روس‌ها تا پشت شهر قزوین آمده بودند و عهدنامه ترکمانچای باعث نجات ایران شد! یعنی دقیقاً همان دیدگاه ذلیلانه «‌بده بره‌»! و این نسخه را برای جنگ کنونی هم تجویز می‌کند!

گفت: ولی ایران در جنگ‌های اخیر پیروز قطعی بوده است و این آمریکاست که باید امتیاز بدهد و انتقام هم پس بدهد. چرا برای ایران نسخه تسلیم می‌پیچد؟! اصلاً این جماعت وابسته به غرب از وطن‌دوستی و غیرت بویی برده‌اند؟! اصلاً ایران و خاک کشور را می‌شناسند و...؟!

گفتم: به یارو گفتند؛ با کشور جمله بساز! گفت؛ «‌داشتم با کش وَر می‌رفتم، از دستم در رفت و خورد توی چشمم‌»! گفتند؛ کشوری که تو می‌شناسی، همان بهتر که بخوره توی چشمت!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 1
  • IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 0
    جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد
  • کاظمی IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    3 0
    ظریف یه آدم ضعیف و کثیفه
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    4 0
    همیشه مقاومت جواب میدهد ، اگر ژاپنی ها بعد از هیروشیما و ناکازاکی چند روز دیگر مقاومت میکردند امریکا عقب نشینی میکرد ولی چون مقاومت نکردند حدودا یک قرن است که ناموس و شرف و آبرویشان را سربازان امریکایی زیر پا میگذارند و تنها واکنش مردم ژاپن شده پلاکارد تکان دادن جلو پایگاه اکیناوا !!!! همین چند روز قبل یک سرباز تروریست امریکایی یک زن ژاپنی را به قتل رساند و کوله پشتی اش را دزدید
  • محمود IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 3
    ایشان از عهد نامه دفاع نکرده بلکه گفته با توجه به نادانی مراجع ان زمان و اجبار شاه در حمله به روسیه و عدم توان مقابله ایران با قوای روس و شکست ارتش ایران و پیشروی روسیه تا قزوین شاه ایران چاره ای جز قبول عهدنامه نداشت و قبول عهدنامه بهترین تصمیم در ان زمان بودو
    • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
      0 0
      روسیه در ابتدا شکست خورد در ادامه ارتش عباس میرزا از تهران پشتیبانی نشد حتی غذای لشکر
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 0
    در زمان قاجار اوج استعمار غرب و نفوذ ماسون ها در کشور های آسیایی بود مرگ بر انگلیس و روسیه تزاری با هم
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۱
    0 0
    شوروی سابق نه روسیه. این دو با هم فرق دارند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس