کد خبر 1845344
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۵
ظریف

ایران در جنگ‌های اخیر پیروز قطعی بوده است و این آمریکاست که باید امتیاز بدهد و انتقام هم پس بدهد. چرا برای ایران نسخه تسلیم می‌پیچد؟! اصلاً این جماعت وابسته به غرب از وطن‌دوستی و غیرت بویی برده‌اند؟!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: این عهدنامه «ترکمانچای‌» چیست که آقای ظریف از آن تعریف و تمجید می‌کند و می‌گوید باعث نجات ایران شده بود؟!

گفتم: معاهده‌ای بود که ۲۰۰ سال قبل، در جریان جنگ ایران و روسیه و در دوران فتحعلی‌شاه قاجار بین ایران و روسیه امضاء شد و براساس آن سه ایالت قفقاز، یعنی ایروان، نخجوان و بخش‌هایی از تالش به روس‌ها داده شد و حاکمیت ایران بر دریای مازندران نیز محدود شد!

گفت: یعنی آقای ظریف رسماً و علناً از تسلیم دولت قاجار در مقابل روسیه و از دست دادن بخش گسترده و عظیمی از خاک ایران دفاع می‌کند؟!

گفتم: ‌ای عوام! برای تسلیم در مقابل دشمن دلیل می‌تراشد و می‌گوید روس‌ها تا پشت شهر قزوین آمده بودند و عهدنامه ترکمانچای باعث نجات ایران شد! یعنی دقیقاً همان دیدگاه ذلیلانه «‌بده بره‌»! و این نسخه را برای جنگ کنونی هم تجویز می‌کند!

گفت: ولی ایران در جنگ‌های اخیر پیروز قطعی بوده است و این آمریکاست که باید امتیاز بدهد و انتقام هم پس بدهد. چرا برای ایران نسخه تسلیم می‌پیچد؟! اصلاً این جماعت وابسته به غرب از وطن‌دوستی و غیرت بویی برده‌اند؟! اصلاً ایران و خاک کشور را می‌شناسند و...؟!

گفتم: به یارو گفتند؛ با کشور جمله بساز! گفت؛ «‌داشتم با کش وَر می‌رفتم، از دستم در رفت و خورد توی چشمم‌»! گفتند؛ کشوری که تو می‌شناسی، همان بهتر که بخوره توی چشمت!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس