کد خبر 1787356
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶
دستگیری سه نفر از عوامل شهادت پلیس حافظ امنیت در کیش

پادوهای داعشی آمریکا و رژیم صهیونیستی صدها تن زن و مرد و کودک را به قتل رسانده‌اند و حالا که دستگیر شده و باید قصاص بشوند، ترامپ به حمایت از آنها برخاسته و حتی دستگاه قضائی ما را تهدید هم می‌کند!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: ترامپ در مصاحبه‌ای گفته بود: «دو هفته پیش قرار بود ایران۸۳۷ نفر را اعدام کند. من به آن‌ها پیام دادم که اگر حتی یک نفر را اعدام کنید، همان لحظه هدف حمله قرار خواهید گرفت»!

گفتم: پادوهای داعشی آمریکا و رژیم صهیونیستی صدها تن زن و مرد و کودک را به قتل رسانده‌اند و حالا که دستگیر شده و باید قصاص بشوند، ترامپ به حمایت از آنها برخاسته و حتی دستگاه قضائی ما را تهدید هم می‌کند!

گفت: تازگی‌ها به یک ترفند دست زده‌اند و مثلاً اعلام می‌کنند که فلان و فلان و فلان اعدام شده‌اند و برخی از مدیران میانی دستگاه قضائی هم بی‌توجه به اصل ماجرا، اعلام می‌کنند که نخیر! فلان و فلان و فلان اعدام نشده‌اند و ترامپ همین پاسخ نسنجیده را به حساب عقب‌نشینی دستگاه قضائی فاکتور می‌کند و پُز قدرت می‌دهد!

گفتم: کاش دستگاه قضائی از این ترفند باخبر بود و می‌دانست ترامپ به قبر پدر و مادرش، (یعنی همان‌ها که در کانادا فاحشه‌خانه داشتند) می‌خندد که دست از پا خطا کند. خودش می‌داند که در آن صورت، چه جهنمی در انتظار آمریکا و اسرائیل و متحدانشان خواهد بود.

گفت: چه عرض کنم؟! کاش متوجه این ترفند بودند و ناخودآگاه، پازل تبلیغاتی ترامپ را کامل نمی‌کردند!

گفتم: مسابقه بیست سؤالی بود و سؤال انتخاب‌شده، «ماست» بود. شرکت‌کننده مسابقه پرسید؛ جاندار است؟ مجری گفت؛ نه. پرسید؛ خوراکی است؟ گفت؛ بله. پرسید؛ توی جیب جا می‌گیرد؟ مجری گفت؛ بله ولی لباستان ماستی می‌شود!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس