کد خبر 1777648
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
ارتش سوریه: حومه حلب به طور کامل پاکسازی شده است

ارتش حکومت جولانی رسما اعلام کرد که شهر الشیخ مقصود در حومه حلب پاکسازی شده است.

به گزارش مشرق، ارتش سوریه امروز شنبه بعد از درگیری نیروهای جولانی با نیروهای موسوم به دموکراتیک سوریه (قسد) در حلب اعلام کرد که شهر الشیخ مقصود در حومه حلب به طور کامل پاکسازی شده است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) که تحت کنترل دولت جولانی است به نقل از ارتش سوریه نوشت که شهر الشیخ مقصود در حومه حلب توسط ارتش به طور کامل پاکسازی شده است. این در حالی است که ارتش سوریه اعلام کرده است که شهروندان سوری در حلب از منازل خود خارج نشوند.

ارتش سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به دلیل اینکه نیروهای قسد در داخل شهر مخفی شده‌اند، شهروندان سوری در حلب از منازل خود خارج نشوند.

توماس باراک، فرستاده ویژه آمریکا به سوریه نیز در همین راستا اعلام کرد: نگران درگیری‌های حلب هستیم و قسد باید به صورت مسالمت آمیز حلب را ترک کند.

درگیری‌های شدید بین نیروهای ارتش جولانی و نیروهای موسوم به دموکراتیک سوریه (قسد) در شهر حلب برای پنجمین روز متوالی همچنان ادامه دارد. عناصر جولانی، نیروهای قسد را متهم به شروع درگیری، گلوله‌باران مناطق مسکونی و جلوگیری از خروج غیرنظامیان کرده و عملیات خود علیه مناطقی از حلب را محدود و هدفمند برای حفاظت از امنیت توجیه کرده است.

از سوی دیگر قسد، دولت جولانی را به تشدید تنش و حمله به مناطق مسکونی متهم می کند و آن را نقض فاحش قوانین بشردوستانه و مقدمه‌ای برای "کشتار جمعی اقلیت‌ها و کردها" می‌داند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    3 4
    شکر خدا
  • کارمند IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    1 1
    بکشید همدیگر را کفتارها
  • IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    0 1
    در آرزوی حضور مجدد در سوریه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس