به گزارش مشرق، حسین بیگلری روز جمعه با اشاره به اینکه توجه به نشانگرهای تغذیه که روی مواد غذایی وجود دارد بسیار حائز اهمیت است افزود: این نشانگرهای به رنگ های سبز، نارنجی و قرمز است که میزان قند، شکر و چربی مواد غذایی را نشان می دهند و کسانی که بیماری هایی چون فشار خون بالا و دیابت دارند حتما باید مواد غذایی با نشانگر سبز را مصرف کنند.
وی با بیان اینکه محصولات مواد غذایی حتما باید دارای آرم سیب سلامت سازمان غذا و دارو باشند اظهار کرد: آرم سیب سلامت نشانگر بسیار مهمی برای حصول اطمینان از سلامت مواد غذایی و اصالت کالا است که در سامانه غذا و دارو به نام آن کالا ثبت شده است.
بیگلری درخصوص شرایط نگه داری مواد غذایی هم گفت: همه مواد غذایی حتی آب معدنی هم باید در شرایط مناسب و به دور از نور آفتاب نگه داری شوند تا فعل و انفعال شیمیایی در آن رخ ندهد و لذا مواد غذایی باید در جایی ایمن قرار داشته باشد تا سلامت آن به مخاطره نیفتد.
نشانگر رنگی تغذیهای، تعیین کننده میزان انرژی، چربی کُل، چربی ترانس، نمک و قند در محصولات غذایی و آشامیدنی است. میزان مواد یاد شده به سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز بر روی این محصولات درج شده که رنگ قرمز بیانگر میزان زیاد، نارنجی نشاندهنده متوسط و رنگ سبز نشانگر میزان اندک است.
نشانگرهای رنگی بر روی برچسبهای مواد غذایی با هدف ارتقای سلامت و کاهش بیماریهای غیرواگیر چاپ میشود و مردم با توجه به وضعیت سلامت خود و ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت، چربی و فشار خون باید هنگام خرید مواد غذایی به این نشانگرها توجه کنند.