اين روزنامه که در پي انتشار اين خبر به دنبال دهن کجي به دولت سرسپرده و وابسته اردن است، نوشت که اين اقدام بعد از آن انجام شد که اسرائيل بعد از تسلط بر قدس اين قصر را به حال خود رها کرد.
معاريو در تشريح خبر خود ميافزايد که اين قصر به اندازهاي تخريب شده است که به محض ورود به آن وسايل مختلفي نظير فيلتر سيگار، ابزارهاي مصرف مواد مخدر، شيشههاي مشروبات الکلي و همچنين ابزارهاي ارتباطات نامشروع جنسي در همه گوشه و کنار آن به وفور به چشم ميخورد.
بر اساس اين گزارش ملک حسين در زماني که قدس را تحت سيطره خود داشت، سعي کرد تا بزرگترين بناي اين شهر را بپردازد تا از آن براي استراحت خود استفاده کند، وي در اين قصر علاوه بر استراحت بسياري از مقامات رسمي و ديپلماتهاي خاورميانه و جهان را نيز به حضور ميپذيرفت.
اين بنا قرار بود سه طبقه باشد، اما تا زماني که رژيم صهيونيستي قدس را در سال 1967 به اشغال خود درآورد، تنها دو طبقه از اين ساختمان تأسيس شد.
پيش از اين همسايگان اين قصر از تلآويو خواسته بودند که آن را به موزه تبديل کنند، اما کابينه اين موضوع را به دلايل سياسي نپذيرفت، مسئولان سياسي رژيم صهيونيستي معتقد بودند که تبديل اين مکان به موزه بحراني را در روابط رژيم صهيونيستي با اردن ايجاد ميکند.