کد خبر 146240
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۴

رييس جمهور كه به منظور شركت در نشست فوق العاده سازمان همكاري كشورهاي اسلامي به مكه سفر كرده است، پيش از ظهر امروز (سه شنبه) در ميان استقبال پرشور زائران پرشمار بيت الله الحرام مراسم عمره مفرده را به جا آورد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، دكتر محمود احمدي نژاد از ساعات پاياني امشب به وقت محلي در نشست فوق العاده سازمان همكاري كشورهاي اسلامي كه در مكه برگزار خواهد شد، شركت خواهد كرد.

در حاشيه حضور رييس جمهور در مسجدالحرام، زائران مسلمان از كشورهاي مختلف با ديدن دكتر احمدي نژاد به ابراز احساسات نسبت به وي پرداخته و با فرياد زدن نام كشورمان رييس جمهور را مخاطب قرار مي دادند.

نيروهاي پليس و امنيتي عربستان بارها مجبور شدند براي كاستن از تراكم جمعيت مشتاق براي ديدار با دكتر احمدي نژاد وارد عمل شده و زائران را از اطراف رييس جمهور متفرق نمايند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس