محمد البُساتی، نویسنده معروف دهه 60 مصر پس از ۱۵ روز از دریافت جایزه ادبی مصر در سن 88 سالگی چشم از جهان فروبست.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از اهرام آنلاین نوشت: محمد البُساتی، نویسنده معروف مصری، بعد از سال‌ها تحمل سرطان روز گذشته در سن 81 سالگی در مصر درگذشت.

البساتی متولد 1931، یکی از نویسندگان معروف دهه 60 مصر بود. وی در دلتای نیل متولد شد و در آثار خود که بعدها به رشته تحریر در آورد به مردم حاشیه‌نشین مصر پرداخت. وی در سال 2001 به خاطر نگارش کتاب «آواز دریاچه» به دریافت جایزه اویس مصر دست یافت. همچنین این کتاب در سال 1994 در نمایشگاه کتاب مصر به عنوان اثر برگزیده انتخاب شده بود.

البساتی 15 روز پیش به دریافت جایزه ادبی مصر نائل شد، اما شادی دریافت این جایزه چندان به طول نکشید و وی روز گذشته در سن 81 سالگی چشم از جهان فرو بست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس