کرونا

اتحادیه اروپا طرح اعمال محدودیت‌های سفر علیه آمریکا و برخی کشورهای دیگر را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش مشرق، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا جولان می دهد.

پیش بینی پایان کرونا در آلمان

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که "کلایس اشتوهر"، از میکروبیولوژیست های برجسته آلمانی بر این باور است که پاندمی کرونا در آلمان بعد از زمستان تمام می شود و از بهار سال آینده شرایط آرام جدیدی حاکم می شود.

وی پیش بینی کرده که پس از آن این پاندمی تمام شده و در تابستان با وجود برخی موارد ابتلا دوباره وضعیت نرمال مطلق در کشور حاکم خواهد شد.

این کارشناس برجسته آلمانی موارد روزافزون مبتلایان جدید به کرونا در شرایط فعلی را یک تحول قابل انتظار دانسته و هیچ دلیلی برای نگرانی ندانست.

وی بر لزوم واکسیناسیون مرحله سوم و یک نرخ واکسیناسیون بهتر بخصوص برای کادر درمان تاکید کرد.

بیش از ۶۰ درصد آلمانی‌ها کاملا واکسینه شده‌اند

بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در آلمان بیش از ۶۰ درصد مردم این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده‌اند و حدود ۶۵ درصد هم حداقل اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

تاکید آلمان بر لزوم تلاش برای تولید واکسن مستقل در آفریقا

گرت مولر، وزیر توسعه آلمان هم خواستار یک اقدام جسورانه برای واکسیناسیون در آفریقا شده و تاکید کرد: برای واکسیناسیون هر چه سریع تر افراد باید تلاش ها را ده برابر کنیم. وی همچنین بر لزوم مهیا شدن شرایطی برای تولید واکسن مستقل در آفریقا تاکید کرده اعلام کرد: کم تر از ۳ درصد مردم آفریقا کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند. در حدود نیمی ازاین کشورها موارد ابتلا به کرونا افزایش چشمگیری داشته و تقریبا ۲۵۰ هزار نفر تنها در هفته گذشته در اثر ابتلا به کرونا دراین منطقه مرده اند. وی راه خروج از این پاندمی را یک کمپین واکسیناسیون جهانی دانست.

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان هم در آغاز کنفرانسی مجازی با سران کشورهای آفریقایی در برلین تلاش بیشتر برای تولید مستقل واکسن کرونا در آفریقا را درخواست کرد.

ناامیدی و بدبینی روزافزون جوانان آلمانی نسبت به آینده

جوانان در آلمان بخصوص با شدت زیادی تحت تاثیر بحران کرونا قرار دارند و به ویژه در دوران آسیب پذیر بلوغ و رشد که تغییر و تحولات داخلی زیادی را تجربه می کنند از این بحران رنج می برند. با این وجود آن ها همبستگی زیادی از خود نشان داده و احساس مسئولیت زیادی دارند.

این نتیجه مطالعات یک موسسه تحقیقاتی در شهر ماینز است که به سفارش وزارت جوانان ایالت راینلند- فالتز از بین بیش از ۵ هزار نفر از جوانان در سنین بین ۱۴ تا ۲۷ سال درباره تاثیرات همه گیری کرونا انجام شده است.

این بررسی نشان می دهد که اکثر قریب به اتفاق این جوانان محدودیت ها برای حمایت در برابر کرونا را می پذیرند. ۲۷.۲ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی این اقدامات را مناسب ارزیابی کرده و ۳۴.۹ درصد هم آن را ناکافی ارزیابی می کنند.

نتایج این نظر سنجی البته نشان می دهد که جوانان و نوجوانان آلمانی به طور قابل توجهی از محدودیت ها در اوقات فراغت خود در آموزش، کار و مدرسه رنج می برند. آن ها با نگرانی به آینده شخصی خود و جامعه می نگرند.

همچنین نتایج این بررسی نشان می دهد که اکثر شرکت کنندگان در این نظر سنجی ( ۷۷ درصد) شکایت داشتند که دغدغه های آن ها در اقدامات کرونایی به اندازه کافی در نظر گرفته نمی شود. آن ها براین باورند که امکان تصمیم گیری مشترک درباره شرایط آموزشی و اوقات فراغت و سیاست و امور خانه بدتر شده است.

تنها ۵ درصد جوانان آلمانی این احساس را داشتند که می توانند در سیاست حرف بزنند و تقریبا ۶۸ درصد شهروندان آرزو داشتند که می توانستند بیشتر درباره امور بخصوص مربوط به خود نظر بدهند.

این بررسی همچنین نشان داد که در بحران کرونا تنها ۱۸ درصد آینده خود را با اطمینان ارزیابی می کردند و ۱۲ درصد هم آن را تیره و تار و ۵۴ درصد هم درباره آن احساس نگرانی می کدند.

نویسندگان این مطالعه اعلام کردند که بویژه جوانان که منابع مالی خانواده های آن ها محدود است نسبت به آینده خود بدبین هستند.

این بررسی نشان داد که تقریبا ۸۰ درصد افرادی که در این بررسی مورد ارزیابی قرار گرفتند اعلام کردند که از محدودیت های دراز مدت پاندمی می ترسند. ۶۹ درصد جونان هم انتظار دارند که شکاف های بین فقیر و غنی بیشتر شود. حدود ۶۰ درصد جوانان آلمانی هم نگران از دست دادن یکی از عزیزان خود هستند. تنها یک چهارم شرکت کندگان در این نظرسنجی در این باره نگران بودند که خودشان ممکن است بیمار شوند.

۷۱ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این اعتقادند که تظاهرات علیه اقدامات کرونایی و استفاه اجباری از ماسک بد و یا بسیار بد است و تنها ۱۰ درصد فکر می کنند که این اقدام بسیار و یا نسبتا خوب است.

این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که دانش آموزان بخصوص از پیامدهای آموزش از راه دور اجباری رنج می برند. در دوران این نظر سنجی از ماه آوریل تا مارس ۲۰۲۱ ۶۶ درصد دانش آموزان و ۹۵ درصد دانشجویان عمدتا در خانه و از راه دور درس می خواندند.

در حالی که ۳۸ درصد دانش آموزان از وضعیت فعلی خود ناراضی هستند ۵۴ درصد هم از عدم ارتباط با معلمان و دانش آموزان شکایت داشتند.

تداوم روند سریع ابتلای جدید به کرونا در آلمان

روند ابتلا به کرونا در بین شهروندان آلمانی همچنان رو به افزایش است و انستیتو "رابرت کخ" آلمان صبح شنبه اعلام کرد که نرخ مبتلایان جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در عرض یک هفته به ۷۲.۱ افزایش پیدا کرده است. بر این اساس در عرض ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳۰۳ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدند و ۲۲ نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

کاهش چشمگیر تمایل شهروندان آلمانی به تزریق واکسن

انجمن پزشکان عمومی در آلمان از کاهش چشمگیر تقاضا برای واکسیناسیون در بین شهروندان آلمانی خبر داده‌اند و اعلام کرده‌اند که تقریبا تقاضا برای واکسیناسیون کرونا به میزان قابل توجهی کم تر از نیمه اول سال جاری است.

محدودیت‌ها در جزیره سیسیل ایتالیا تشدید می‌شود

با توجه به افزایش شمار مبتلایان جدید به کرونا در منطقه سیسیل ایتالیا از دوشنبه اقدامات ضد کرونایی دراین منطقه تشدید می شود. وزیر بهداشت ایتالیا روز جمعه اعلام کرد که این جزیره مدیترانه ای در جنوب این کشور اولین منطقه ای است که دوباره در لیست مناطق زرد قرار خواهد گرفت.

وزیر بهداشت ایتالیا در این باره گفته است: این نشان می دهد که ویروس هنوز شکست نخورده و سرمایه گذاری در کمپین واکسیناسیون و رفتارهای محتاطانه همچنان اولویت دارد.

به دلیل کاهش موارد ابتلا به کرونا در اسپانیا دولت آلمان تمام اسپانیا را از لیست مناطق پر خطر کرونایی خود خارج می کند.

دانمارک از تحت کنترل درآمدن کرونا خبر داد

دانمارک هم در آینده دیگر کووید ۱۹ را به عنوان یک پاندمی که در درجه بالایی سلامت مردم را تهدید می کند ارزیابی نمی کند. وزیز بهداشت این کشور اعلام کرد که این پاندمی تحت کنترل است. وی افزود: ما آمار واکسیناسیون بالایی داریم و بنابراین در ۱۰ سپتامبر می توانیم برخی قواعد ویژه که در مبارزه با کووید ۱۹ اعمال کرده بودیم را کنار بگذاریم. در دانمارک حدود ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال کاملا علیه کرونا واکسینه شده‌اند.

دانمارک قواعد سفر برای آلمانی‌ها را تشدید می‌کند

دانمارک قواعد سفر برای آلمانی ها را تشدید می کند. بر اساس قواعد جدید کسی که واکسینه نشده و یا از کرونا بهبود نیافته باید در آینده هنگام سفر به دانمارک تست کرونا بدهد.

رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در آلمان هم پیشنهاد محدودیت های شغلی برای انسان هایی را مطرح کرده که نمی خواهند واکسینه شوند.

این مقام آلمانی تاکید کرد که هیچ کس را نمی توان مجبور به واکسیناسیون کرد، اما اگر افراد واکسینه نشده در مناطق بسیار حساس و در مرحله بسیار واگیر در پاییز کار کنند شاید بهتر باشد آن ها را در مشاغل دیگری به کار گیریم.

آلمان در لیست مناطق قرمز کرونایی جمهوری چک

جمهوری چک هم با توجه به شمار روزافزون ابتلا به کرونا در آلمان این کشور را در لیست مناطق قرمز خود با خطر ابتلای بالا طبقه بندی کرده و از روز دوشنبه محدودیت هایی علیه مسافران از این کشور در دستور کار قرار خواهد گرفت. به این ترتیب سفر توریست های آلمانی واکسینه نشده به جمهوری چک سخت تر می شود. این افراد از این پس نه تنها باید هنگام ورود به جهوری چک تست منفی کرونا بدهند بلکه باید در قرنطینه قرار گیرند. این قرنطینه در روز پنجم می تواند با یک تست منفی کرونا پایان یابد.

اعمال محدودیت‌های سفر علیه آمریکا در دستور کار اروپا

دیپلمات های اروپایی هم اعلام کرده‌اند که اتحایه اروپا می خواهد دوباره محدودیت های سفر برای آمریکا و برخی کشورهای دیگر را اعمال کند. یک منبع داخلی در این باره به خبرگزاری رویترز گفته است که روندی آغاز شده که آمریکا، اسرائیل، کوزوو، مونته نگرو، لبنان و مقدونیه شمالی از لیست کشورهای امن کرونایی اروپا حذف شوند. این تصمیم قرار است در صورت موافقت همه کشورها روز دوشنبه نهایی شود.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی ۲۴ ساعت ۱۸,۲۴۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۵ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم طی ۲۴ ساعت ۳۸,۰۴۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۰۰ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم طی ۲۴ ساعت ۷,۸۲۶ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۴۵ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۹,۴۸۹ نفر ابتلا به کرونا گزارش شده و ۱۳۹ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۶,۷۱۱,۲۶۸ نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۱۴,۰۸۳ هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۶,۶۶۶,۳۹۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۳۲,۲۴۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۴,۵۱۷,۴۳۴ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۹,۰۰۲ هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۴,۸۳۱,۸۰۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۴,۰۰۰ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۹۲۴,۹۸۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۲,۶۲۰ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس